IPAD 7 - vansinnigt kraftfulla pilen Driverjag byggde min första tunga armborst när jag var ca 13 år gammal. Det var en ganska kraftfull enhet, drivs av en gummi stropp - en 10mm O-ring jag "hittade" på en offentlig arbetsplats - och beväpnade med anpassade trä dart. Stål huvuden, explosiva huvuden, för farligt heads - i händerna på en liten mig. Jag är säker på hålen är fortfarande i stål garageporten av mina föräldrar.
Inte undra på att en av de första färdigheter jag lärt mig var ändra glasfönster. Snabbt. Osynlig. Jag blev ett proffs.

Mitt armborst var en stor källa till glädje i min ungdom.
Och av cave gripande, också. Synd - för mina föräldrar - fanns det en hel del öl som lagras i den grottan, också.
Det är hur, för första gången fick jag vansinnigt berusad.
Vilket resulterar i mer grotta gripande, mina händer powertaped. Och sällskap av hunden grannar att hålla ett öga på mig.
Söta ungdom souvenirer...

Återuppta: i min ungdom som jag lärde mig att älska armborst, jag lärde mig att älska öl, jag upptäckte motståndet av silvertejp och började jag hatar hundar. Skämtar bara!!!
Mer än 20 år senare jag fortfarande på bågar, armborst & slangbella grejer. Tävlingsskytte. Lång räckvidd. "Run, doggy, kör!".
Jag har byggt sex pil-skytte enheter sedan 80-talet. Detta är nummer 7, antar jag.

Men idag ser jag saker mycket större. Armborsts Revenge.

Detta projekt handlar om att bygga en riktig tung kraftfulla "badass" scorpio-stil pilen shooter. Det är inte ett armborst, inte en Barracuda, inte en scorpio och det är definitivt inte en slangbella. Det är en prototyp.
Min fru kallar det 'Att tung sak att håller på hängande runt i The House'.

Jag byggde det gradvis. "Ibland är det bra att titta på ditt arbete" medlem sa en gång. Det är också vad jag berättade min fru eftersom det är precis hur jag bygga detta vapen. Det hela började med en bit trä och vissa metallskrot som jag var tvungen att integrera i projektet.
Med andra ord: Jag fick ingedrients, men ingen aning om jag skulle förbereda måltiden.
Experimental byggnad.

Detta instructable handlar inte om howto, det handlar om skräddarsydd maskinvara. Jag kommer inte att förklara hur man arbetar trä & metall.
Jag ger du planerar av varje enhet. Ditt jobb att göra det. Eller för att förbättra den. Öppen källkod.
Ladda ner planerna (Klicka på bilderna och få tillgång till de ursprungliga filerna). Ingen CAD-grejer - jag är en gammal skola kille...

Total längd (vinsch ingår): 128 cm (4 fot) - titta på dessa kattungar att jämföra!
Max. bredd: 21 cm (2/3 fot)
Total vikt: för mycket

Detta IPAD är gjord av 12 komponenter:
-lager
-drum
-trigger
-trigger rod
-utlösa skydd
-"dubbeldäckare" aka roller enhet
-stigbygeln
-Lås
-vinsch
-drivrutin
-sling
-syn

Ett steg, en komponent. Låt oss ta en titt på alla dessa bitar!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mini Scorpyd armborst! Vansinnigt kraftfull!

Mini men vansinnigt kraftfulla Scorpyd armborst.Vänligen lämna en kommentar och följa mig om du är ny på denna kanal!,► Följ mig på Twitter! http://goo.gl/9rojwg► Som mig på Facebook! http://goo.gl/JnpUu7Det tog mig två veckor och av för att göra den...

100W LED ficklampa Flash Light - design/3D utskrift

Jag kom först över begreppet att en mycket kraftfulla ficklampan (eller blixtljus för våra amerikanska kusiner) från en YouTuber Matt aka DIY roliga grejer. Han ämnat åter en CPU-kylare och en anpassad aluminiumram att göra en vansinnigt kraftfulla h...

Odjuret-svarvning en Paintball pistol i en Airsoft prickskyttegevär

du spelar Airsoft? Vill du spela paintball?Har du någonsin velat en av dessa vansinnigt kraftfulla Airsoft sniper gevär, men hade inte råd med 300$ + prislapp? Är du trött på paintball, och vill komma in i Airsoft, men inte vill punga ut stora pengar...

IPad kontrollerade Raspberry Pi driver en EggBot

börjar med en EggBot byggd från Evil Mad Science laboratorier kit, vi bädda in en Raspberry Pi Linux ombord i EggBot. Detta krävs att vi installerat Inkscape, eggbot förlängningar och VNC server software; Nästa vi installerat VNC-klient app på en iPa...

Trådlös Phone Remote-Controlled LED Strips: RasPi w / Fadecandy driver w / WS2811/WS2812 adresserbara LED Strips med TouchOSC Smartphone App med Iphone eller Droid

Här går en allt mer omfattande design översikt över mitt senaste projekt. Nedan är en video som jag har lagt upp visar vissa funktioner:Den ursprungliga idén progressionen gick ungefär så här:Adresserbara lysdiodsrand (s vi vill alltid ha mer skinand...

3D-utklipp Halloween dekorationer med iPad Sketchbook Pro

du plötsligt inser att Halloween närmar sig, och du behöver en dekoration för bordet! Vad gör du? Kort (och kul) svar... ta en iPad 1 och en kopia av Sketchbook Pro för iPad, eftersom du kommer att göra dem själv!Steg 1: Den första sidan Börja med at...

Flat Pack skrot trä iPad Stand

den färdiga produkten (ovan)Behovet av en snabb och smutsig iPad stå dök upp, så jag tog ett par bitar av skrot Plyboo och whooped något upp.TechShop i Menlo Park (www.TechShop.com) har en hel del verktyg, men detta projekt kräver bara SawStop tables...

Pilen penna

en pil som du kan skriva med.Steg 1: Vad du behöver -Pil-Pen (Kilometrico pennor är lätt att arbeta med)-Lim-BågfilSteg 2: Skär pilen Mäta ut längden du vill ha, och skär den till den längden.I detta instructable jag skär mig ner till rimlig, men du...

Autonoma solar driv tweeting fågelbordet

konceptet är enkelt på ytan. bygga en autonom solar driv fågelmatare som detekterar rörelse, knäpper bilder och laddar upp dem till Twitter. Resten av denna artikel Detaljer ut byggnaden av en sådan anordning och vad vårt team lärde sig längs vägen.V...

Batteri drivs kartong HDMI-Retro-TV står för din Raspberry Pi

Din Raspberry Pi förtjänar en egen skärm och stand! Varför dela din Raspberry Pi med vardagsrum-TV? Ge din Pi egen monter och batteri så att du kan styra det någonstans i huset eller på kontoret. Tänk dig att ha din egen retro TV-kartong Ställ för di...

Hur Google Drive - svenska

Jag har valt att återuppta en tillämpning från uppgift 4A där tillämpningen är en process som för mig är bekant sedan tidigare. Målgruppen för denna "Nybörjarguide" är till både lärare och elever som tidigare inte öppnades sig av de redskap och...

Driva ditt badrum av vattenkranen

Brist av elektrisk energi är ett stort problem i mitt land och ladda fyllning sker regelbundet här. Så, för det mesta jag tycker om energieffektivitet och förnybar energi. Plötsligt en sak kom till mig, varför jag inte använder vattenflödet av badrum...

Fotpedal för ipad

När du spelar ett instrument, har du oftast händerna fulla, så vänder sidan i ditt partitur kan vara ett problem.Jag har alla mina noter på en iPad och det är bra, utom när jag nöd till vända blad.Vissa musik apps har lösningar på detta problem. Dett...

IPad 3/iPad 4 Digitizer ersättning

iPad knäckt?? Krossat glas överallt??? Ta tag i dina verktyg eftersom vi har en enkel handledning som ger en steg för steg gå igenom om hur man byter din iPad 3/4 digitizer. Innan du börjar, Tänk på att ta alla de nödvändiga varor.Verktyg som behövs:...

IPad mini i en Macintosh SE retro gamla klassiska

Jag monterade en iPad mini inne i en gammal retro Macintosh SE. Jag ingår också ett litet par datorhögtalare. Jag hade sett andra liknar detta projekt men de alla använde en vanlig iPad som jag tycker är för stor eftersom kanter är avskurna, och de v...

1: a generationens iPad Mini Digitizer reparation

Syftet med denna guide är att gå igenom borttagning och utbyte processen för glas digitizer av 1: a generationen iPad Mini.Nödvändiga verktyg:Svart plast spudgerPhilips #00 skruvmejselSaxVerktyget för borttagning av skärmenPincettVärmepistol eller fö...

Klädnypa Piano för iPad

Pekskärmar är bra, men när det gäller att spela musik på dem, bristen på fysiska nycklar kan vara ett hinder. Så jag bestämde mig att runda upp några hushåll grejer och göra ett piano tangentbord som tricks iPad att tro spelas det av fingrarna (med h...

Fjärr iPad Mount kontroll med hjälp av WF32

I detta instructible, jag guidar dig genom WF32 som en HTTP-server som är värd för en webbplats som kan användas för att kontrollera servon och en stegmotor. Syftet med detta var att skapa en iPad fäste som får användare att logga in från en fjärrpla...

Lätt att bygga CNC Mill Stepper Motor och Driver kretsar

detta är en uppföljning till lätt att bygga skrivbord topp 3 axel CNC fräsning maskin en gång du få maskinen alla sätta ihop sin tid att göra det gå.Så är det dags att köra motorerna. Och här jag har satt ihop en krets som jag tycker är det absoluta...