IPAD hållare för mikrofon stativ från PVCmånga musiker nu använda iPads som lyric lakan/ackord diagram. Kommersiella innehavare, som iKlip, kan kosta $30 och uppåt. Jag gjorde detta till en för $5.

Jag vill ge kredit till replayerreb vars iPad hållare för använda medan tält camping var inspirationen till denna design.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Mikrofon stativ

Jag har arbetat på en pvc baserade drill press när det slog mig att allt jag har till gör är ta bort min drill press jigg och bara glida en pvc slang över den befintliga uppsättningen upp och jag hade en mikrofon stativ! Du kan lägga till mer tweaks...

Göra en mikrofon stativ--med ett stativ

jag ville ha en mikrofon stativ att använda när du spelar in ljud till datorn, men att vara den låga budgeten cheapskate som jag är, jag bestämde mig att göra en.I stället för att göra en helt anpassade stå, byggde jag en hållare som fäster vid ett k...

$12 mikrofon stativ

mina vänner och familj är tragiskt beroende av Rock Band. Vid många tillfällen, har vår stam av vänner fått ihop på en av flera hus och bränt hela natten (och grannarna sanity) med våra ofta off-knappen återgivningar av många bra låtar.Vi har alla le...

Hur man ställer in en mikrofon stativ

Jag setup en mikrofon stativ för ett hem inspelningsstudio eller röst över installationen.Steg 1: Mikrofon stativ kitJag köpte denna mikrofon stativ tillsammans med en vind sköld och pop filter. Du hittar dem på eBay för en ganska bra affär. Med frak...

Billigt-ass-klädhängare mikrofon stativ

Nödvändighet slog till igen när min USB headset för Skype gav upp andan. Inte vilja spendera en hel del pengar på en ny om jag tittade på min Rock Band kringutrustning, men jag äger inte en mikrofon stativ och hålla mikrofonen medan räder är oöverkom...

DIY mikrofon stativ

om du här, betyder det att du försöker bygga din egen mikrofon stativ. Den kollektiva visheten av internet kommer bara berätta för dig att silvertejp din mic till en kvast och lutar det mot en stol. LYSSNA INTE PÅ DEM. Det finns en miljon bättre sätt...

Bygga en justerbar Rock Band mikrofon stativ

behöver en mikrofon stativ för alla ditt rockband-behov? Vill du inte spendera en massa pengar för en verklig? I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man bygger en av material som finns på din lokala Home Depot/Lowe's / solutionhubs/vadsom...

IkeaHack: Tertial iPad hållare

hur häftigt det vore att ligga i sängen och titta på en film på din iPad hängande över huvudet? Det verkade verkligen avslappnad till mig, så jag gick omkring och letar iPad hållare som skulle kunna ge denna funktionalitet. Tyvärr kommer de inte bill...

Knex mikrofon stativ.

Hej, detta är min nyttigt knex mikrofon stativ, som använder en rimlig mängd knex bitar. Stativet har en stark vikt håll och denna design kan användas för knex bilar. Den har en strudy kropp som ett bra sätt av montering. Följ mig och om du har en 3d...

Knex ipad hållare

jag har en ipad som liggandes så jag gjorde en knex ipad hållareSteg 1: reservdelslista1 röd stav 4 grå stavar 1 gul rod Connectores 6 greys med 1 slutet på det 2 gula 2 rödaSteg 2: den... 2 grå stavar 2 grå ConnectoresSteg 3: i mitten 1 röd stav 2 g...

Gitarr mikrofon stativ

Hej där, detta är en gitarr mikrofon stativ jag byggt för en icke vinstdrivande organisation för att Lotta ut. Jag gjorde det av allt återvunnet material. Vissa delar är från Seattle Space Needle; som doneras till mig att bygga två 6 fot hög Space Ne...

Hur du sätter en mikrofon stativ till en Cymbal stativ

efter att ha avslutat min hi-hat stativ framgångsrikt, jag behövde ett stativ för min crash cymbal. Vi råkar ha samlat en hel del mic stativ (och, ironiskt nog, inga mikrofoner), så jag tänkte det enklaste sak att göra skulle vara att återanvända ett...

Enkel mikrofon stativ

byggt detta enklare mikrofon stativ av PVC för användning med våra Rock Band mikrofon. Förhoppningsvis ganska självförklarande från bilder.Vi skär det övre vertikala röret på en diagonal och sedan lindade sandpapper runt mic innehavaren att slipa kor...

PVC iPad hållare och fäste för tält camping

min fru och jag gick nyligen på en camping resa till stranden och jag postat en instructable om hur man ruggedize och bug-bevis en liten luftkonditionering här. Jag visste vi skulle ta våra iPad med oss för att kolla e-post och titta på film men jag...

IPAD BILHÅLLARE för säkerhet, säkert, och utrymme

PROBLEMJag har forskat Ipad Bilhållare för min bil för att använda det som navigering. Men produkter på online lager kräver mycket utrymme eftersom Ipad skärmstorlek är 9,7" och strukturen för innehavaren är antingen alltför tunga eller tooweak för a...

IPad hållare

En iPad hållare tillverkad av ett nytt utlovat pappersfack cup. Tar 23 sekunder att göra, mycket stabil, och uppsatsen kommer inte att repa din iPad....

Hårddisk baserade dynamisk mikrofon stativ för HQ ljud-inspelningar

HDD-baserat-mic berättande Text:Det var en dynamisk mikrofon i min skräp låda, men utan någon monter eller anslutning kabel.eftersom jag behövde en högkvalitativ mikrofon för mina projekt att förklara, så jag var tvungen att tänka på enstativ för mic...

KARTONG IPAD hållare

Hej! Jag ska instructable du en kartong IPAD hålet för bil. Det är lätt att göra och verkligen användbart när du tittar på en film, spela spel eller bara sätta i det :) så blir det riktigt bra att göra det. och jag tror det kommer att vara mer trevli...

PVC raka bommen mikrofon stativ

detta är min första instructable, så var inte för hård! :)Så i princip i detta instructable, jag kommer att berätta hur man gör en PVC raka bommikrofon står för ungefär $5. Och det tar bara ca 15-30 min.Jag gjorde detta instructable för människor som...