IPod Nano 4G (5G?) repareraså nyligen jag var på en kompis och såg en orange iPod nano 4g sitter nära hans TV...
Jag visste att han hade nyligen fått en ipod touch så jag sa "Är det din gamla iPod?"
Han svarade "ja..."
Jag frågade "Är det bryts?"
"ja."
"Kan jag ha det?"
"Säker..?"
"TACK! AWESOME!"

Så började resan räkna ut vad som är fel.
Jag var på väg till skolan så ingen tid att ansluta till itunes att morgon, så tag i skolan jag fifflat med det...
När slå håll på och av det skulle ge apple symbol sedan säga "Anslut till PC" eller något i den stilen.
Kom hem den dagen, först gjorde en återställning!
Gissa vad! Jag se menyn!
... Vad är det här? Jag kan inte styra på menyn?
Så knapparna är trasiga!

Detta instructable (min första) förklarar en fix för om dina knappar inte fungerar, tillsammans med förslaget "spinning klickhjul" eller vad du kallar det...
Eller för att uttrycka det kort

Detta fixar problem där nr kontroller arbetar utom hålla switch.

SAKER SOM BEHÖVS
Trasig iPod
Nål, Pin, Razor, xActo, eller något annat riktigt vass. Jag använde en liten synål som jag hittat i min mammas garderob...
och ett spelkort som du är villig att skära upp
Sax, Razor, xActo, något att skära nämnda spelkort!

Thats det, låter komma igång

Se Steg
Relaterade Ämnen

Clip-on fallet för iPod Nano, iPod Touch, videokamera och mycket, mycket mer!

Har du sett den nya iPod touch, och har du sett den iPod Nano. Du har beundrat fall med Velcro® remmar att fästa din arm. Alla dessa fantastiska uppfinningar från Apple. Men har du sett en normal clip-till-din-bälte iPod hölster? Missförstå mig inte...

Sintra-iPod Nano högtalare

höljet är gjort av sintra ombord.Speciellt framtagen för iPod nano (1G, 2G och 4G) och iPod shuffle(2G)Arbeta även med andra iPods, mp3-spelare walkman-telefoner, sony psp och många flerSteg 1: Vad du behöver En gammal pc-högtalare (men fortfarande f...

Ipod nano 6th gen headphone, power and volume assembly repair

Strömbrytaren och volym kontroll fel reparation: ipod nano 6: e genAv okänd anledning fel dessa knappar gör devise värdelös. Det rekommenderas starkt att köpa delen och ersätta det i motsats till andra inte till effektiva tekniker jag forskat.Steg 1:...

IPod Nano högtalare

denna uppsättning innehåller:-iPod Nano 3g paketet stand-Gamla datorhögtalare-Hörlurar kabel/trådAlla tillsammans att bilda en tjusig liten iPod Nano talaren system!...

IPod Nano halvvantar

jag har gjort några par fingerlösa handskar från det ursprungliga mönstret på knitty.com (http://www.knitty.com/issuesummer06/PATTfetching.html), att göra ändringar varje gång. Den här senaste versionen har en ficka som passar en iPod Nano ganska bra...

Ändra en generisk USB-billaddare för att ladda en 3rd gen iPod Nano

jag har en 3: e generationens iPod Nano. Den upptäcker den är ansluten till men vägrar att ladda från en generisk bil -> USB-laddning adapter, men jag inte lust att köpa en adapterkabel eller ännu en annan laddare för iPod, så jag ändrade jag redan h...

IPod Nano (6th Generation) stå

i detta Instructable, du kommer att göra en stå för din 6: e generationens iPod Nano ur två klisterlappar och fyra märlor.Låt oss komma igång.Steg 1: Material och verktyg Materials-Obs två papperslapparVerktyg-häftapparat (med minst fyra klammer)Steg...

Lucky charm iPod Nano Gift Box

detta år ville jag typ av får min son något som var cool. Problemet är att jag inte vill honom att få den fulla effekten på en gång.Har du någonsin läst ingredienserna i det här... usch! Hur som helst, jag ska försöka visa er vad jag har gjort efter...

KNEX - stöd Ipod Nano chromatique

Voici un enkel stöd Häll Ipod Nano chromatique / 4e generation=====================================Detta är ett enkelt stöd för Ipod nano chromatique.Steg 1: Liste des bitar / Material Voici une liste des bitar que vous aurez besoin.=================...

Arduino bostäder från iPod nano box

för en vecka sedan jag köpte min första Arduino (Duemilanove aka. 2009). Jag är en student på universitet 100 km hemifrån. Varje helg jag gå hem och naturligtvis jag vill ta min Arduino med mig. Så jag bestämde mig att göra ett hölje för min Arduino....

Förvandla din Ipod Nano till en klocka med ett bälte

hur du förvandla din ipod till en klocka?Steg 1:För att göra denna klocka behöver du följande saker:-Ipod Nano 6g-Bälte-krok och ögla-Utility knivSteg 2: -Skär bälte 5cm större än din handled-Skär 2 hål 3cm lång i i mitten av bältet-Sy krok och öglaD...

Göra någon PS2 Contoller till en Ipod Nano monter!

Fick en gammal PS2 handkontroll? Gör det till en Ipod Nano monter!Det är ganska själv explantory, det är därför theres inte många instruktioner.Detta är bara något som tog mig en kväll, men det ser ganska bra.Im inte gunna betala för en ny ipod för d...

Gör en iPod nano docka ur en iPod Mini docka

förklarar hur du enkelt konvertera en gammal iPod betytt för en ipod mini för användning med en ipod nano (både den första och andra gen en gång).Varför?Om du som jag hade köpt en iPod mini och fick dockan för det lämnade över, och nu en iPod nano oc...

En annan ipod nano docka

jag vet, det finns många exempel på selfmade ipod docks aroud webben.Men jag tror ingen har gjort det här sättet än.Det passar ganska bra att utformningen av apple och är billigare än att köpa en original iPod.Detta är ett enkelt sätt att ge din nano...

KTZ projekt: DIY iPod nano docka

KTZ projekt: DIY iPod nano dockaSynkronisera med compuerLaddar med pc eller adapterSpela musik med en utgång ampSteg 1: Förbered iPod nanoiPod nano USB till PCUSB-linje5V adapter (du behöver 3, klipp 2 svansar)Box för iPod stativen docka bara för sko...

Videofilter för iPod Nano 5G

Obs: klaga inte på mig om detta inte fungerar på din iPod om du inte har en iPod Nano 5G. Den har en kamera på baksidan.Du kanske vet detta redan, men du kan snedvrida/filter de videor du ta på iPod, liknar (om du är bekant med Mac) Photo Booth-effek...

$6 Ipod Nano projektor

först, jag ska börja med att säga att jag fick denna idé från Killa-x: s kommentarer och bilder på Tanntraad's "Göra en Ipod Video projektor" Instructable. Vad jag egentligen ville göra var att ta ut en funktionell LCD-skärm som var ungefär &quo...

Hur ta isär iPod Nano 5th Generation med kamera

denna video kommer att visa dig hur man demonterar iPod Nano 5th Generation med kamera. (Detta är iPod som tillkännagavs den 9/9/2009)...

Slå en iPod nano till en tyst filmspelare (utan Linux)

jag listat ut ett sätt att spela tysta filmer på en iPod Nano.Genom att utnyttja den "bläddra igenom bilder med rullhjulet" (samtidigt som tar upp hela nano skärmen) funktion, kan du anta fantastiska kontroll av videon.PS Du behöver Adobe ImageR...