IR-fjärrutlösare kamera för Android telefondu är som foto selfie, definitivt skall ha ett verktyg att kunde gör det lättare att ta foto.there är några verktyg som kan användas som kan köpas i amazon(or other online shop).you kan välja mellan tar kabeln ansluten headset eller i samband med bluetooth.now jag gör som kan skötas av IR-fjärrkontroll med anslutna dem på headsetet.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Trådlös fjärrutlösare kamera Arduino

Wired kamera utlösare arbetar normalt genom att fungera som en switch. Kameran kretsar fungerar på 3.7V (cell som Li-Ion, tror jag) så kan du antingen fylla en fysisk omkopplare för att utlösa kameran slutaren, eller du kan använda 3.7 volt över de t...

Fjärrutlösare Canon DSLR Video

uppdatering: du kanske vill kolla in min nyare, enklare, billigare version av den här enheten. Lika effektivt, men mindre komplex och mycket billigare: Om du är fortfarande intresserad av denna version, Läs på!Jag hade ett problem som jag behövde för...

DSLR fjärrutlösare

gjorde en billigt & lätt fjärrutlösare release för min Canon Rebel T3 kamera använder bara en gammal cassette recorder mikrofon som har en avlägsen strömbrytare & de mindre 2,5 mm plugg & en liten mutter. bara superlim en liten mutter på 2,5 m...

Canon fjärrutlösare för R/C

detta instructable visar hur ska distans tar ett foto/video med en Canon kamera med en Arduino, en fjärrkontroll sändare och mottagare.Jag har en quadcopter kör arducopter 2.8.something. Vid skrivande stund är här instructable, avlägsna slutaren inte...

Hur man skapar en Arduino fjärrutlösare

i denna tutorial får du lära dig att skapa och kontrollera en Arduino fjärrutlösare för din favorit kamera.Denna tutorial ska show dig hur man programmerar arduino att fokusera kameran eller ta bilder automatiskt.Vad du behöver:En kamera: FZ200 till...

Motoriserade kamera reglaget kontrolleras av Android-telefon

Detta instructable visar hur man gör en motoriserad kamera reglage. Faktiskt fäster vi några ytterligare delar till en manuell skjutreglaget för att göra det motoriserade och kontrollerbar av en Android-telefon. Tanken bakom kameran reglagen är att g...

Canon fjärrutlösare från billaddare

Hej där, idag kommer jag att dela alla att göra DIY Canon fjärrutlösare från billaddare.Den utrustning som behövs är:1. gamla billaddare2. lödmetall3. relä knappen4. adapter 2,5 mmSteg 1: Öppna billaddare Om du har gamla/begagnade billaddare inte kas...

Fjärrutlösare trigger för digitalkameror

göra en fjärrutlösare release för din canon digitalkamera (och några andra märken som Pentax, sony och vissa nikons) för ca 3 spänn på under 5 minuter, även en 1: a grader kan göra detta. Detta är bra för att få den perfekt exponeringen och gör att d...

Baby Monitor med hjälp av en gammal Android telefon

Har nyligen blivit pappa öppnat upp en helt ny värld av behov, främst bland som är att hålla ett öga på ditt barn eller helt enkelt med att göra saker medan barnet sover i ett annat rum.Att ha gått igenom olika alternativ, som en IP-säkerhet webbkame...

Hur man säkerhetskopiera ditt USB-minne eller kameran till din android-telefon

jag har just fått mig en android-telefon. och jag har bara hittat ett sätt att säkerhetskopiera min kamera till minneskortet telefoner.Steg 1: Saker som behövs att göra detta behöver du.android-telefonen.USB-kabel.USB data kopiator (jag använde en sy...

IP-säkerhet kameran använder ANDROID telefon

Hej killar, om du har din ANDROID-telefon där miljarder av produktiv apps i AppStore som app kallas IP-kamera. Ladda ner den från AppStore det är gratis och ställa upp. ANSLUTA WIFI eller internet i du dator och android .launch IP-kameraapp enIP-adre...

Android-telefon kontrollerade lampa

I detta Instructable kommer vi att göra en lampa som vi kan styra med en android-telefon. Använda en app, kommer vi att kunna justera ljusstyrkan på lampan.Steg 1: Hur det fungerar Lampans ljusstyrka regleras av en enkel dimmer. Växeln roteras självs...

Skicka en kopia av dina bilder och videor i din Android-telefon till Raspberry Pi med Bluetooth

IntroduktionDetta instructable byggd på en tidigare instructable "vända Raspberry Pi i en Bluetooth-enhet som jag skapat.Foton och videoklipp på min Android telefon säkerhetskopieras automatiskt till Google + Foto moln. Men vill jag spara en kopia i...

Android-telefon IMU Visualizer

HejFörst vill jag presentera mig. Jag elektroteknik student från Turkiet och även en bloggare. Jag delar mitt projekt från min blogg (Klicka för min blogg) och fram till nu kommer jag att dela några av dem från instructables.Visualisering av android-...

Göra en WiFi webbkamera från en gammal Android telefon

En av mina gamla Android telefoner förvandlas till en webbkamera är något jag har funderat på att göra länge nu. Ett par år sedan, jag stött ett projekt som 3D-skrivare på kicken (RigidBot, om du är intresserad). Det tog lång tid att äntligen få sak,...

Epic använder för en gammal Android telefon

Har en gammal Android telefon som har samlat damm här är några utmärkta sätt att återanvända dem utan att ta isärSteg 1: Förvandla det till en hem media controllerÄven junkiest gammal Android-enhet har gott om kraft för att tjäna som enhögteknologisk...

Hur man styr min IoT enhet av Android-telefon eller IPhone via Cloud Server som Arduino

Jag vet WIZ550web lösning för övervakning. Nyligen meddelade WIZ550web modul WIZnet.Så genomfört jag en firmware WIZ550web SW ändring eftersom jag kan hantera en ursprungskod enkelt.Du kan hantera status för utrustning även om det är så långt. Se föl...

Öga-Fi till Bluetooth bridge: direkt trådlös utskrift med ett Eye-Fi, Polariod Pogo och en Android-telefon

Historien bakom detta Instructable börjar med Burning Man 2011 – som en amatör fotograf och en jungfru brännare, jag ville att gåva personer med bilder på playa. Men ville jag använda min "fancy" D7000 och inte en punkt och skjuta polaroidkamera...

Överföra MP3-låtar i Raspberry Pi till Android telefon med Bluetooth

IntroduktionChanserna är du har massor av mp3-filer som fastnat i en PC som jag gör. Jag ville lyssna på låtarna när jag är ute. Så det är min motivation för att göra detta instructable.RäckviddDetta instructable visar:Hur man installerar Bluetooth i...