Iron Man 4th Generation bågreaktornBESKRIVNING

Ingen kan egentligen säga nej till fascinerande Mark passa sedan filmen svepte över hela världen. Om du har någonsin sett Iron Man Serietidningar eller en av Iron Man filmer skulle du ha vetat att strömkällan av märket kostym faktiskt kommer från bågreaktorn monterad på Tony Stark bröst. Denna lilla awesome saker lockade mig första gången jag såg det på filmduken, så jag beslöt att göra en till mig själv. Jag menade naturligtvis inte att göra en verklig, det är ouppnåelig för närvarande tekniken, och även jag är inte lika rika som Tony Stark XD. Men ändå tror jag en fabricerade med några lysdioder skulle vara tillräckligt svalt för kostymer eller dekorationer på skrivbordet. Som ni kan se på bilden ovan, började jag med den 4: e generationen bågreaktorn, den senaste versionen i Iron Man 3. Inte illa, ha? Jag har programmerat tre olika ljuseffekt: normal, blinkande och andas. Delarna och de verktyg du behöver är alla uppräknade nedan, få allt klart och du är bra att gå.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Iron Man Repulsor (bare) & bågreaktorn

Hej Iron Man fans detta är en insrtuctable på hur du kan göra en repulsor och båge reaktorn för under $50. Detta är min första instructable så bär med mig om det är en liten noobish. Detta byggdes innan jag hade gjort Instructable så ha tålamod med m...

--IRON MAN delade hans bågreaktorn--

Hii killar!HistoriaTony Stark eller IRON MAN, en film karaktär har någon form av reaktorn som håller honom vid liv, dess likadana fri källkod elektrisk energi som tillåter nuvarande i elektromagnet att flöda och stoppa järn partiklar att flytta till...

Iron Man stil bågreaktorn - usb powered

nyligen, jag bestämde mig att försöka bygga en Iron Man usb-drivna bågreaktorn att sitta på mitt skrivbord.Det finns mycket jag tyckte om Ironman, filmen. En påhittig kille bygga häftiga saker i sin man grotta med teknik var rätt upp min gränd. Jag ä...

Billigt och enkelt Iron Man bågreaktorn

du kan inte vara ett geni, miljardär, playboy eller filantrop (eller ens praktiskt med elektronik och lödning), men du kan fortfarande göra en ganska realistisk Iron Man bågreaktorn med inget annat än en liten garderob ljus och lite tejp.Jag använde...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Iron Man 3 bågreaktorn.

Som har sagts i min tidigare Arc reactor instructables, jag älskar Iron man.första bågen Whiplash Arc: Iron man 2 arc: Så med den överhängande frige eller den tredje delutbetalningen av järn mannen med filmer jag bestämde mig för jag skulle ge bågen...

Pocket sized Iron Man bågreaktorn

UPDATE: nu kasta den yttre ringen med kåda ser mycket bättre ut!Efter att ha sett alla Marvel filmer, Iron Man, The Avengers osv... Jag bestämde mig att försöka göra en liten bågreaktorn som jag kunde använda för en användardefinierad part eller någo...

Göra en Iron Man bågreaktorn

Jag hade inte mycket tid att göra en stor Halloween-kostym i år så jag tänkte jag skulle göra något relativt enkla som fortfarande var iögonfallande och cool. Jag ville ha min Arc Reactor titta ganska realistiska, men inte nödvändigtvis 100% film kor...

Iron Man bågreaktorn (första generationen)

detta är den första bågreaktorn jag gjort, bygger bort Iron Man bågreaktorn från första filmen. Jag fick huvuddelen av det från en stegmotor som jag hittade i en VCR-spelare...

Iron Man Wearable bågreaktorn byggt på bara 30 minuter!

Hej vänner, jag delar min erfarenhet på hur jag byggde en mycket effektiv Iron Man bågreaktorn bara i 30 minuter för The Super Hero tema evenemang på mitt kontor. Jag byggde denna wearable bara för showcase. Det lättar bara upp till ge utseende och k...

IRON MAN projekt 2: War Machine bågreaktorn

här är hur du ändrar din Iron Man 2 Arc bröstet ljus lysa rött!Steg 1: DEMONSTRATION http://www.youtube.com/watch?v=2EumtSR_8mEDet är demonstrationen av hur mod fungerar.Steg 2: starta mod. behöver du:avbitare3 ljusa röda lysdioderen lödkolven skruvm...

Iron Man bågreaktorn Bang Bang Tag

Hej killar...Vi är tillbaka...Alla vill bli Iron Man en gång i sitt eget liv...Så här presenterar vi dig IRON MAN ARC REACTOR BANG BANG TAG...Vi fick denna idé från vår hembygd där barn spela spel som polisen-tjuv i vilken en blir en hjälte (polisins...

Iron Man bågreaktorn

detta är en min enkel båge reaktorn, eftersom jag bara börjar använda denna apps, så jag lägga upp detta... och jag fick en iron man kostym, jag kommer att publicera det upp nästa gång :)Steg 1: Första steget. Ditt material, behöver du 9 volts batter...

Hur till - bågreaktorn från Iron Man (lätt bygga, studio finish) + 3D tryckt version

Som en del av min prop att göra initiativet, som inkluderar en hjälm och iron man gatlopp-arc reaktorn.Kolla också in min järn handske/gatlopp härKolla också in min Diy stryker manen telefon fallet härEftersom jag hade nyligen byggt en 3d-skrivare, b...

Omvandla cykel ljus till Iron Man bågreaktorn med 7 funktioner

detta är billigaste iron man reaktorn, du kommer behöver cykel ljus detta ljus har flera funktioner och detta är cool för vårt projekt, lite plast och svart papper.Prenumerera på mig:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=macobtMin blogg...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

IRON MAN kostym

ett år sedan bestämde jag mig för att jag ville göra den ultimata Halloween-kostym, så jag beslöt att göra en IRON MAN kostym. Jag hade ingen aning hur inblandade fabricera dräkten skulle vara. Det var en utmaning, men en hel del kul. Om du funderar...