Iron Man Arc Reactor Video tutorial, DIY bärbaruppdaterad: Jag gjorde en annan bågreaktorn och en mycket detaljerad handledning på youtube.

Här är några anvisningar som hjälper dig att bygga Tony Stark bågreaktorn från Iron Man filmen. Jag läst / sett en hel del andra DIY bågreaktorn tutorials och tog delar av varje för att bygga mitt eget i storlek och stil som jag ville. Målet med detta instructable är mer detaljerad än andra tutorials med en sista bågreaktorn som är uppbyggd kring den design jag vill ha, inte en bågreaktorn enkelt byggda runt material som är billigt och lätt att hitta. Så listan material och verktyg är mycket lång, men de är vad jag använde, kan du använda vad som fungerar för dig. Jag menar inte att stjäla någon annans idéer eller arbete och kommer att försöka länka till ursprungliga arbete när jag kan.
Här är några länkar till tutorials jag använde för idéer på denna design:
http://www.youtube.com/watch?v=oizYa8x2dJ4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RvkmNd-n2xE

Material:
utskrift av bågreaktorn layout från här youtube-video
1/4" tjockt svart skum (Michaels)
1/8" tjockt svart skum leksak visor (Michaels)
färgade inslagning koppartråd (Michaels)
3" PVC cleanout adapter (Home Depot)
Nyckel Ring mängd pack x2 (Home Depot)
socket GJP skruvar #6-32 x 1/2" pack x2 (Home Depot / Lowes)
kardborrband patchar, skala och stick (Home Depot)
Armband mögel (Newegg eller ebay säljs från beadaholique) söka på nätet för "Resin Epoxy Mold för armband armband 2 1/4 i Id X 5/8 i" (kunde försöka klippa cirklar av plexiglas istället)

Epoxi / kåda för armband mögel (ebay eller amazon)
1206 SMD blå lysdioder x11 (Köp ett par extra bara i fallet, unik-leds.com)
2032 knappen batterihållare (radioshack)
2032 knappbatteri (walmart)
Bulsa trä (Michaels eller något liknande)
liten mängd koppartråd för lödning (eller något liknande)
liten bit av stark kartong (eller något liknande)
liten bit av tunn plåt (eller något liknande)
liten bit av fönstret skärmen (eller något liknande)
Svart färg
Stål / metall färg färg
Koppar / guld färg färg
Superlim
Eltejp

Verktyg:
Lödkolv med lödtenn och flussmedel
Wire strippor
X-Acto kniv
Dremel roterande verktyg (mycket hjälpsam, men kanske går att göra utan det).
Tenn snips för kapning plåt
Borra och borrkronor för plåt
Sax
Plyers (nål näsa och vanliga)
Limpistol
Fint sandpapper

Se Steg
Relaterade Ämnen

CR-Tutorials-Iron Man Arc Reactor Prop

Adam's tutorial på en Iron Man Arc Reactor PropBesök vår hemsida CRTutorials.co.nrMusik från Flashkit.com/loopsVänligen prenumerera, lägga till oss som vänner, berätta för en vän, lämna en kommentar, Betygsätt detta video och håll å tittar...

Iron Man Arc Reactor + hjälm (hink)

Im går att vara iron man för halloween och detta är min arc reactor och hink hjälm. Dess ingenting alltför komplicerat....

Iron Man Arc Reactor hänge

lära sig hur man gör en snygg taklampa formad som en båge reaktorn av material som du kanske redan har!Steg 1: Saker du behöverMaterial:-1 cm lång bit av 2 1/4" PVC rör-8 ft emalj belagda magnetisk tråd (jag fick min från en liten transformator i en...

Iron man arc reactor 1st generation bilder

dessa är bilder av min nyaste bågreaktorn som jag har byggt. Detta är baserat utanför den 1: a bågreaktorn som tony stark gjort.Vill se mer sånt här. Tja... Vad väntar efter klickar du på knappen subscribe(follow)....

Iron Man Arc Reactor - billigaste, enklaste och snabbaste (30 min eller mindre)

om du inte har eller vill måla då detta projekt kommer att ta mindre än 30 minuter. lista över delar och bitar: hängslen (stil, färg, storlek spelar ingen roll så länge de passar dig), pucken ljus (köpte ett 3-pack på Harbor Freight verktyget för $16...

Iron Man Arc Reactor prop

Här är ett bildspel med min andra bågreaktorn jag gjort. Jag började göra det innan jag trodde att göra det en kompatibel så jag bara gjorde ett bildspel, om du har frågor på bygga vänligen fråga mig. Också, detta är mitt arbete, jag inte kopiera någ...

Övernaturliga Fan T-Shirt Video Tutorial DIY

Bild att skriva ut: http://ipic.su/img/img7/fs/dlya-futbolki.1439314879.png...

Arc Reactor

här är mitt första försök på att göra en iron man arc Reactor.Steg 1: att göra några grova skisser Här jag gör några grova ritningar att lista ut hur jag vill ha saker att titta. Jag hittade några referens bilder från webben för att hjälpa mig.Steg 2...

Iron Man bågreaktorn Bang Bang Tag

Hej killar...Vi är tillbaka...Alla vill bli Iron Man en gång i sitt eget liv...Så här presenterar vi dig IRON MAN ARC REACTOR BANG BANG TAG...Vi fick denna idé från vår hembygd där barn spela spel som polisen-tjuv i vilken en blir en hjälte (polisins...

IRON MAN projekt 8 (THE FINAL PROJECT): Järn PATRIOT ARM MISSILE LAUNCHER

detta är finalen i järn Patriot serien och The Finale i Iron Man-serien.Detta är Tank missil (Infoga HISHE pun)Du behöver:Silver färgRöd färgBlå Metalliclack.Iron Man ARC FX gatlopp X 1Steg 1: Ommålning och efterbehandling patrioten. Börja med att må...

Arc Reactor Ring

Jag har sett en massa Iron Man Arc reaktorer ute på sistone men jag ville göra en som du kan bära som en ring på fingret. Denna ring har en solid konstruktion och innehåller det flyttbara batteriet inuti.Instructables många använder vissa avancerade...

Iron man 2 Arc reactor VI

nyligen har jag varit re arbetar min första iron man bågreaktorn stream linje produktionstiden etc. jag beslutat att ta en titt på att göra bågreaktorn från den andra filmen. så detta är hur jag gick om att göra min Iron man 2 bågreaktorn.Steg 1: Ver...

Iron Man DIY

This Mark 3 Iron Man costume is very accurate to the movie's. Jag tillbringat massor av tid att försöka få alla detaljer. Det görs främst av affisch ombord, Foamies (konst & hantverk tunn skum ark), massor av heta Glue(I think I used 140 sticks or so...

Hur man bygger en arc reactor mark 1 stil

HIOK låter komma igång,Info:Jag spenderar 3 dag bygga denna bågreaktorn... Ja inte hela dagen, jag gjorde detta under veckan på min fritid efter jobbet, jag arbetar i en järnaffär och snubblade på en "hur man gör en arc reactor tutorial" video f...

Hur man bygger en Arc Reactor Mark VI

denna tutorial ska show dig hur man bygger en Mark VI arc reactor prop. Detta prop kommer också att kunna passa inuti en anpassad Iron man kostym. Specifikationer för som kommer att införas vid ett senare tillfälle.Steg 1: Material och verktyg som kr...

Iron Man DIY XBOX 360 fall Mod

Trött på din gamla XBOX 360?Förvandla det till din alldeles egna Iron Man XBOX 360 Case Mod. Följ dessa enkla steg.Vad du behöver:XBOX 360Dremel verktygT10 skruvmejselSpray färg (röd/guld)Penna600 grit sandpapperDIY stryker manen KitSteg 1: Ta bort d...

Iron Man DIY PCfall

Trött på din gamla PC tornet?Förvandla det till din alldeles egna Iron Man Case Mod. Följ dessa enkla steg.Vad du behöver:Gamla datornDremel verktygSpray färg (röd/guld)Penna600 grit sandpapperDIY stryker manen KitSteg 1: Ta bort sidopanelen av PC Ta...

DIY Craft re-syfte, upp-cykeln en T-Shirt i en snygg matkassen. Video tutorial i slutet av detta instructable!

Här är en bra tutorial för åter purposing, upp-cykling en T-Shirt i en snygg matkassen.Video tutorial i slutet av den projetSteg 1: DIY Craft re-syfte, upp-cykel en T-Shirt i en snygg livsmedelsbutiker väska.Här är vad du behöver:Gamla T-shirtSaxVide...

Hur man gör en Zombie köttsår - Video Tutorial

del 1:Del 2:Detta är den 2: a på tiden att jag har gjort detta på mig själv och detta är den 1: a tid att jag gjorde en video tutorial.All information som du kommer att behöva göra detta på dig själv är i den här videon.Alla objekt som du behöver, so...