IRON MAN BÅGREAKTORN (MADE IN CHINA)Hi guys, jag är från Kina. Förra månaden gjorde jag tre BÅGREAKTORN. Detta är först. Vänligen frrgive min brutna engelska.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Billigt och enkelt Iron Man bågreaktorn

du kan inte vara ett geni, miljardär, playboy eller filantrop (eller ens praktiskt med elektronik och lödning), men du kan fortfarande göra en ganska realistisk Iron Man bågreaktorn med inget annat än en liten garderob ljus och lite tejp.Jag använde...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Iron Man bågreaktorn (första generationen)

detta är den första bågreaktorn jag gjort, bygger bort Iron Man bågreaktorn från första filmen. Jag fick huvuddelen av det från en stegmotor som jag hittade i en VCR-spelare...

Iron Man bågreaktorn Bang Bang Tag

Hej killar...Vi är tillbaka...Alla vill bli Iron Man en gång i sitt eget liv...Så här presenterar vi dig IRON MAN ARC REACTOR BANG BANG TAG...Vi fick denna idé från vår hembygd där barn spela spel som polisen-tjuv i vilken en blir en hjälte (polisins...

Pocket sized Iron Man bågreaktorn

UPDATE: nu kasta den yttre ringen med kåda ser mycket bättre ut!Efter att ha sett alla Marvel filmer, Iron Man, The Avengers osv... Jag bestämde mig att försöka göra en liten bågreaktorn som jag kunde använda för en användardefinierad part eller någo...

Göra en Iron Man bågreaktorn

Jag hade inte mycket tid att göra en stor Halloween-kostym i år så jag tänkte jag skulle göra något relativt enkla som fortfarande var iögonfallande och cool. Jag ville ha min Arc Reactor titta ganska realistiska, men inte nödvändigtvis 100% film kor...

Iron Man bågreaktorn

detta är en min enkel båge reaktorn, eftersom jag bara börjar använda denna apps, så jag lägga upp detta... och jag fick en iron man kostym, jag kommer att publicera det upp nästa gång :)Steg 1: Första steget. Ditt material, behöver du 9 volts batter...

Omvandla cykel ljus till Iron Man bågreaktorn med 7 funktioner

detta är billigaste iron man reaktorn, du kommer behöver cykel ljus detta ljus har flera funktioner och detta är cool för vårt projekt, lite plast och svart papper.Prenumerera på mig:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=macobtMin blogg...

Hur man bygger iron mans bågreaktorn.

jag har alltid älskat Stålman och när den första filmen kom ut såg jag några "collectible rekvisita av arc reaktorn" flytande runt på webben. de var bra och jag ville se om jag kunde göra en.Jag hade tillgång till en laserskärare så jag gav det...

Enklaste Iron Man bågreaktorn

Hej internet! Jag kommer att gå igenom, enligt min mening, den enklaste bågreaktorn kan du göra i dag. Reaktorn själv är inte särskilt exakt, men den viktigaste punkten i detta projekt var att få glöd mönstret genom skjortan rätt. Detta kan ske relat...

Iron Man bågreaktorn i 7 Min

HALLOWEEN SPECIA LGör din egen bågreaktorn i ett par minuter :)Om du har frågor eller behöver råd, tveka inte att lämna en kommentar!Steg 1:Verktyg som behövs:-Limpistol med pinnar-Lödkolv-KnivMaterial:-LED ficklampa-CD-fodral-Wire-Löda-Plast kopp (y...

Awesome Iron Man bågreaktorn

ledsen att detta inte är en steg för steg, men jag kommer att komma ut med en snart. Följ mig att komma in på den awesome duct tape och avengers åtgärden....

Iron Man bågreaktorn med arbetar ljus

några tekniker för att skapa en fungerande båge reaktorn med LED...

Iron Man Wearable bågreaktorn byggt på bara 30 minuter!

Hej vänner, jag delar min erfarenhet på hur jag byggde en mycket effektiv Iron Man bågreaktorn bara i 30 minuter för The Super Hero tema evenemang på mitt kontor. Jag byggde denna wearable bara för showcase. Det lättar bara upp till ge utseende och k...

IRON MAN projekt 2: War Machine bågreaktorn

här är hur du ändrar din Iron Man 2 Arc bröstet ljus lysa rött!Steg 1: DEMONSTRATION http://www.youtube.com/watch?v=2EumtSR_8mEDet är demonstrationen av hur mod fungerar.Steg 2: starta mod. behöver du:avbitare3 ljusa röda lysdioderen lödkolven skruvm...

Iron man 2 Arc reactor VI

nyligen har jag varit re arbetar min första iron man bågreaktorn stream linje produktionstiden etc. jag beslutat att ta en titt på att göra bågreaktorn från den andra filmen. så detta är hur jag gick om att göra min Iron man 2 bågreaktorn.Steg 1: Ver...

Iron Man 3 bågreaktorn.

Som har sagts i min tidigare Arc reactor instructables, jag älskar Iron man.första bågen Whiplash Arc: Iron man 2 arc: Så med den överhängande frige eller den tredje delutbetalningen av järn mannen med filmer jag bestämde mig för jag skulle ge bågen...

Iron Man Repulsor (bare) & bågreaktorn

Hej Iron Man fans detta är en insrtuctable på hur du kan göra en repulsor och båge reaktorn för under $50. Detta är min första instructable så bär med mig om det är en liten noobish. Detta byggdes innan jag hade gjort Instructable så ha tålamod med m...