Iron man hörsnäcka (hur man gör) ett lätt alternativ.När jag började bygga Iron Man hjälm, hade jag stora svårigheter att göra hörluren. Efter några misstag och timmar av slipning hade jag en idé som fungerar helt ok för mig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett öga Scanner och en hörsnäcka

Adam visar du hur till göra ett öga Scanner och en hörsnäcka på en låg buget. Det är filmaking, låg eller hög budget....

Hur man gör en lifesize, wearable Iron Man hjälm

tycker jag är det största projektet som jag har gjort ännu. Min favoritfilm är Iron Man och jag ville få en Iron Man hjälm, men jag är en student och jag kunde inte råd. Jag beslutade då att göra en. Nu har jag gjort och jag gillar verkligen denna hj...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man gör en riktig iron man kostym replika

Så du gillar iron man, och du vill att dräkten, men om du ser online för en riktig replik hittar du att det genomsnittliga priset är $2000 en bit som är dyr för de flesta och inte många är villiga att spendera så mycket på en kostym. Dessutom något b...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Hur man gör en Iron Man Mask

detta instructable är en av två delar beskriver hur man bygger en bågreaktorn och en iron man mask. Båda arbetar tillsammans men skrivs som separata instructables klarhet. Denna del är för Mask och du kan hitta bågreaktorn här:Du kan köpa dessa maske...

Hur att snida Iron Man

detta är en guide om hur jag (och hur du kan) ristade min pumpa, "Jag är IRON MAN". Känn dig fri att använda mönstret jag drog. Det är färgkodade med förklaringar som du flyttar genom guiden. Detta är en utmaning men kan göras om du har tålamod!...

Hur man gör en iron man Markera 1 hjälm

så för detta projekt jag behövde vara lite billigare men det fortfarande ser riktigt cool.Steg 1: saker du behöver Ja listan över objekt bör du har runt ditt hus1. kort styrelsen massor av det2. duct tape massor av det3. spray färg tillval4. sax5. en...

Hur till se DVD Iron Man 2 på din mobiltelefon?

Anmärkning: på grund av upphovsrätten, jag hoppas någon som gillar denna guide Vänligen inte bryta upphovsrättsligt skydd, om du verkligen vill njuta av denna moive i din mobiltelefon, Vänligen låt inte din video sprids via datakabel eller bluetooth,...

Hur till - bågreaktorn från Iron Man (lätt bygga, studio finish) + 3D tryckt version

Som en del av min prop att göra initiativet, som inkluderar en hjälm och iron man gatlopp-arc reaktorn.Kolla också in min järn handske/gatlopp härKolla också in min Diy stryker manen telefon fallet härEftersom jag hade nyligen byggt en 3d-skrivare, b...

Hur man gör en kartong Iron Man hjälm

Dessa är inte mina ursprungliga filer. Jag hittade detta efter ca 2 dagar för att titta på både denna webbplats och på webben. Jag tänkte att det skulle lägga upp detta här, så någon annan jakt kan finna detta lätt nog. Jag ville bara lägga till att...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

IRON MAN kostym

ett år sedan bestämde jag mig för att jag ville göra den ultimata Halloween-kostym, så jag beslöt att göra en IRON MAN kostym. Jag hade ingen aning hur inblandade fabricera dräkten skulle vara. Det var en utmaning, men en hel del kul. Om du funderar...

Iron Man War Machine hjälm

under en lång tid jag har varit nyfiken på att hoppa in i världen av kostym byggnad, och här juluppehåll det gjorde det perfekta projektet. Jag dök huvudet först in i det roliga och kluriga värld av Pepakura.Pepakura är ett program som tar 3D-modelle...

Pocket sized Iron Man bågreaktorn

UPDATE: nu kasta den yttre ringen med kåda ser mycket bättre ut!Efter att ha sett alla Marvel filmer, Iron Man, The Avengers osv... Jag bestämde mig att försöka göra en liten bågreaktorn som jag kunde använda för en användardefinierad part eller någo...

Anpassade N64 Iron Man

Hej!Detta är en instructable att paintmod en Nintendo 64 med Iron Man tema. Anledningen att jag valde Iron Man är helt enkelt eftersom jag är ett fan. Min gf och jag behövde en summerproject att prova ut något nördig och något vi båda som noobs kunde...

Iron Man Modellera raket

jag har älskat modellen raketer sedan jag var liten, men i stället för byggnad från kit jag föredrar att göra funky de från scratch. Ungefär ett år sedan fick jag idén att göra en dubbel-motorn modell raket i form av Iron Man. Idén presenteras en hel...

Du som Tony Stark, som Iron Man

har du någonsin velat känna sig som den största teknikbaserade superhjälten genom tiderna? Leta längre! Detta Instructable kommer att visa dig hur jag gjorde min Tony Stark / Iron Man kostym baserat på en viss scen från Iron Man 1.Denna Tony Stark /...