Iron Man Wall ArtMin bror drog detta tecknad stil Iron Man som jag tyckte såg awesome. Det inspirerade mig att vilja göra en stor version av den för mig själv. Jag hade några problem med paint skrynkling. Jag var tvungen att åter göra avsnittet guld efter färgen skrynkligt på mig men jag inte dokumentera fix. Så när det hände igen med den vita färgen beslutat jag att dokumentera det och Visa min process för att fastställa det. Också i den här videon var det första gången jag någonsin provat airbrushing något. Detta definitivt arbetar ur min komfortzon. Sammantaget är jag nöjd med hur pjäsen visade sig men jag har fortfarande mycket att lära när det gäller airbrushing. Jag hoppas du njuta av detta skriva upp och som alltid tack för läsning. EDIT - Awesome! Detta Instructable fick med på hemsidan. Så ger jag bort ett ett års Pro medlemskap till Instructables.com bara lämna en kommentar ner nedan eller på min YouTube video säger "Jag är i" för en chans att vinna. Jag kommer att välja en vinnare i en vecka 16 maj 2016 så du har fram till 15 maj 2016 midnatt för att lämna din kommentar. Jag kommer att skicka vinnare en privat meddelande via Instructables eller YouTube med Pro medlemskap länk. Tack Instructables och alla som läser detta Instructable.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pac-Man Wall Art

Om du dekorera din man cave, spelrum eller workshop som du kommer att behöva några cool väggkonst att hänga. Och vad bättre väggdekorationer än ett gamla skolan spel som Pac-Man? Du har sett Space Invaders väggdekorationer. Du har sett Super Mario br...

Spider-Man Wall Art - begränsade verktyg

Jag gjorde detta Spiderman väggdekorationer för min sons 6: e födelsedag. Det var inte bara en av hans presenter men vi använde det också för att spela en Spiderman version av klämma fast svansen på åsnan. I detta fall var spider emblem målet. Jag vi...

DIY 3D fjäril Wall Art

Hej! Detta instructable är en 3D fjäril Wall Art. I grund och botten jag tog ett papper konturerna av en fjäril, och överförde det till vissa verkligen ganska stylade papper och använde den för att dekorera min vägg. Jag tog den ett steg ytterligare...

Sparsamma Wall Art

med frigolit, tyg, en häftapparat och rak stift, jag ger dig min sparsamma Wall Art Tutorial.Steg 1: Passa tyg till frigolit Först samla leveranser:-Frigolit, så många bitar som du gillar... fyra eller sex, vad du vill. Jag hittade min i vårt garage...

Lätt programmerbar EL-Wire Wall Art Project med Cool-Neon

tomt utrymme, vad göra?, vad göra?Vår hackerspace har en tom vägg ovanför den öppna spisen. Det har varit en kall vinter så har vi en hel del bränder, men det är bara något fel om en tom vägg. Väl i detta projekt ska jag dokumentera hur man skapar en...

Baby statistik Wall Art

med födelsen av min brors barn, jag hade ett minne schackningsperioden av mina egna barns statistik när de föddes. Det var en sorglig verklighet som de dyrbara små varelser som min man och jag skapade är förmodligen de viktigaste sakerna i våra liv.J...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

CR-Tutorials-Iron Man Arc Reactor Prop

Adam's tutorial på en Iron Man Arc Reactor PropBesök vår hemsida CRTutorials.co.nrMusik från Flashkit.com/loopsVänligen prenumerera, lägga till oss som vänner, berätta för en vän, lämna en kommentar, Betygsätt detta video och håll å tittar...

Billiga Iron Man (Mark 3) kostym med arbetande frontplåten, belysning, elektronik

visas här är mitt halloween 2012 projekt. Efter mixtra med Arduino för ett par månader och behöver en kostym för Halloween, bestämde jag mig att blanda två. Jag ville bara göra någon Iron Man kostym dock. Jag ville ha denna färg, för att vara så tekn...

Billigt och enkelt Iron Man bågreaktorn

du kan inte vara ett geni, miljardär, playboy eller filantrop (eller ens praktiskt med elektronik och lödning), men du kan fortfarande göra en ganska realistisk Iron Man bågreaktorn med inget annat än en liten garderob ljus och lite tejp.Jag använde...

DIY 3D Iron Man papper mask

IRON MAN UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHämta och skriva ut Iron Man mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljerade instruktionen här. Storleken på en mask är utformad för...

Lätt Iron Man Repulsor

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en lätt Iron Man repulsor från en återvunnen klocka.Gillar, rösta Följ och kommentera.#P1XEL00Steg 1: Samla dina leveranserDu behöver:En gammal klockaEn led och ett platt batterioch något att ta isär d...

Hand made Iron Man kostym

jag ville ha en Iron man kostym för en födelsedagsfest men problemet var kostnaden! Om jag ville köpa en på ebay eller någon annanstans var det ganska dyrt.Jag köpte bara masken för 10€.Sedan köpte jag en unibody lycra röd kostym och vissa tyg färger...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man gör en lifesize, wearable Iron Man hjälm

tycker jag är det största projektet som jag har gjort ännu. Min favoritfilm är Iron Man och jag ville få en Iron Man hjälm, men jag är en student och jag kunde inte råd. Jag beslutade då att göra en. Nu har jag gjort och jag gillar verkligen denna hj...

Hur man gör en riktig iron man kostym replika

Så du gillar iron man, och du vill att dräkten, men om du ser online för en riktig replik hittar du att det genomsnittliga priset är $2000 en bit som är dyr för de flesta och inte många är villiga att spendera så mycket på en kostym. Dessutom något b...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

IRON MAN 3 MK42 kostym

Hej alla!Tja är jag tillbaka med mitt senaste projekt... min alla helt nya kostym från IRON MAN 3Jag kommer att lägga alla steg instructables för denna kostym snart!Här en sneak peek, hoppas ni gillar det!Sekkei.Facebook.com/sekkei.props...

IRON MAN kostym

ett år sedan bestämde jag mig för att jag ville göra den ultimata Halloween-kostym, så jag beslöt att göra en IRON MAN kostym. Jag hade ingen aning hur inblandade fabricera dräkten skulle vara. Det var en utmaning, men en hel del kul. Om du funderar...