Ironman Markera 3 bågreaktorn billigt och enkeltIronman är en fiktiv karaktär i Marvel Comics. Det var bara känt att nördar uptill de gjort en film om det. Efter det började filmen människor kärleksfull Ironman roll mycket. Nu nästan varje (cool) människa på jorden känner honom och har sett Iron man 1,2,3 och Avengers.

Hur som helst är detta hans bågreaktorn som levererar oändlig energi att dräkten och honom alltför (lång historia)... Dess kallas Mark 3 reaktorn.

Kommer tillbaka till projektet, är detta naturligtvis en billiga replika bara för att visa upp infront av vänner :)

Jag kommer att visa dig hur man gör det på ett enkelt och billigt sätt som jag gjorde.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ladda ner NOAA satellitbilder billigt och enkelt

detta kommer att visa dig hur man laddar ner väder satellitbilder verkligen billigt och enkelt med lätt att skaffa delar.För detta behöver du:RTL SDR USB-programvara definieras radio. Det kostar cirka 20 pund.få det här: http://www.ebay.co.uk/itm/140...

Uppnå en fantastisk professionell Film filmiska (billigt och enkelt)

Nu streaming konst, design och gameing på twitch live! en uppföljning skulle vara fantastiskt och jag vill gärna prata med dig! ^. ^ - Link också i discription - http://www.Twitch.TV/soulis_greyNågonsin velat få det extra speciell film utseendet, men...

Pocket whiteboard och FÖRHYDA med saker du redan har (billigt och enkelt!)

Detta är en annan MILLANS (saker du redan har) instructable. i den, kommer jag visa min design för en snabb och enkel whiteboard som du kan göra med saker du redan har, och den levereras även med ett omslag som fungerar som ett suddgummi!Steg 1: Sake...

Billigt och enkelt Shop Vac anslutningar

Jag vet inte om någon annan har detta problem, men jag verkligen gjorde: Jag har fyra verktyg som har damm samling hamnar - en router tabell, en bänkmonterade bälte/skiva sander. en chop (spets) såg och en Dremel mini bord såg. Jag har också en shop...

Billigt och enkelt Planters

Tidigare i år hade vi ett nytt främre däck installerad och vi tyckte det var dags att byta ut alla gamla planter rutor framsidan av huset att gå med på nya verandan. För att göra dessa krukor använder jag $6 gemensamma styrelsen furu från Home Depot....

Jonglering bollar - billigt och enkelt att göra

dessa bollar är mycket lätt att göra och kul att jonglera.De är bra för barn och nybörjare.För att göra större / tyngre jonglering Lägg bollar mer fyllning i steg 4.Jag kan ge alla dessa steg i utskriftsvänlig format komplett med lärare anteckningar...

Billigt och enkelt ljussabel-bälteshållare ($1)

Så fick jag bara Darth Vader Lightsaber från Disney Store från The Force vaknar produkter som de har och försökte göra en hållare eller klipp som inte skulle få i vägen och inte skada den ursprungliga ljussabel. efter skruva runt med det hittat jag ä...

Billigt och enkelt bushcraft reservdelar/överlevnad blad.

Hultafors knivar är billigt och bra (åtminstone här i Sverige). De blir allt populärare i bushcraft gemenskapen. Detta är ett litet tillägg/mod jag brukar göra för att göra dem ännu mer användbar. Du kan expandera på denna idé och lägga till ännu fle...

UPPDATERAD!!! Billigt och enkelt WIFI antenn signal booster bättre och snabbare än papperet de!!!

En ny sving på en gammal idé för att förbättra din WIFI signal!Steg 1: jag kallar denna WIFI booster annons på POPtenna eftersom du gör det från en pop plastflaska.Först få en ren plast 2 liter pop flaska.Steg 2: Remsor av etiketten om sådan finns oc...

Snabbt, Billigt och enkelt Kalejdoskop

I detta instructable, du lär dig att ta en stapling chips rör och förvandla det till ett bländande ljus spektakulära! En stor hit med stiftelsen barnen på min skola :)Kolla in videon nedan för steg för steg guide som följer detta Instructable!Steg 1:...

Fäste för min billigt och enkelt Airsoft Gun!

Steg 1: grejer! Behöver du bara en friktion penna, silvertejp, min "Billigt och lätt Airsoft Gun!" Och airsoft kulor.Steg 2: Gör det dårar! Bara ta ut radergummi och bläck från pennan, lägga i airsoft kulor in i bakre delen av airsoft pistol och...

Billigt och enkelt Iron Man bågreaktorn

du kan inte vara ett geni, miljardär, playboy eller filantrop (eller ens praktiskt med elektronik och lödning), men du kan fortfarande göra en ganska realistisk Iron Man bågreaktorn med inget annat än en liten garderob ljus och lite tejp.Jag använde...

Billigt och enkelt PacMan digital klocka!

Detta är gjord helt av objekt som du kan hitta liggandes på ditt hus!Steg 1: delar... Behöver du:-sax-varm limpistol och lim-en begagnad digital klocka-en havregryn plastlock-vissa konstruktion papper-X-acto knivSteg 2: Redo... Markera var du ska kli...

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...

Billigt och enkelt Garage arbetsbänk

jag nyligen insvept byggandet på mitt nya arbetsyta / arbetsbänk i garaget på vårt nya hem. De slutliga måtten är 12 fot lång, 2 fot djup, med en något större vinklade hörnet fungerar området. Det fanns en befintlig metall skåp att jag ville matcha b...

Billigt och enkelt Lip Scrub

det är vinter och mina läppar är inte glada. De är ständigt torr från kylan och läppstift bara gå inte på det sätt som det gör i vår och sommar. Och jag kan inte leva utan mitt läppstift! Med julen precis runt hörnet kommer jag att behöva mina läppar...

Billigt och enkelt sängkanten hagelgevär mount

När jag gjorde det enkelt och billigt bed hölster vissa människor frågade om en liknande idé för ett hagelgevär. Jag putzed runt för ett tag sedan en dag märkte jag några billiga plast over-the-dörr krokar för kläder, rockar, etc. och det slog mig at...

Billigt och enkelt Silt stängsel Raised trädgård sängar

förra året jag beslutat att lägga en Raised säng trädgård på min bakgård, och fick de flesta av det byggs, men var smög upp på av en kronisk sjukdom som i princip har tär mig om min uthållighet och uthållighet, men inte min beslutsamhet. Jag ville hi...

Ukulele väggfäste - billigt och enkelt

Hej där,Jag har nyligen gjort några vägg fästen för min älskade ukuleles och skulle vilja dela dem med dig.Steg 1: Material och verktyg Här är vad du behöver för att göra Ukulele vägg fästen:Material:lång skruv (mindre än 1€ för 6 st, 10cm lång)stick...