Jag är en nötknäppareMerry nästan jul!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en nötknäppare

detta instructable beskriver hur man bygger en nötknäppare som är billigt, trevligt ute och som verkligen fungerar!LI 1020BRSteg 1: Vad du behöver - En transformator som tagna ur en gammal usv. Min var från en LI 1020BR från bästa.-En sten, en riktig...

Bygga en 7 fot nötknäppare från blomkrukor

bygga en naturlig storlek nötknäppare kanske inte den billigaste semester dekoration du göra till nästa jul, men det kan väl vara det mest roliga och unika. Projektet är inte särskilt svårt och gör för en bra förälder-barn eller familj företag. Varna...

Vrida trä nötknäppare från tomma

jag ville göra några coola nötknäppare i julklapp, men kunde inte hitta något som liknar gratis instruktioner! De flesta planer är i böcker eller planer som du köper online.Så jag gjorde en hel del gissningar och forskning, och kom med ett ganska lät...

En nötknäppare från din verktygslåda

Min 71 år gammal fru gillar nötter, särskilt valnötter.Steg 1: Oh nötter!Hon är inte särskilt stark men är tydligen stark nog att förstöra detta elegant designade Nötknäpparen.Steg 2: Hur till spricka problemetVi gick nötter i de lokala butikerna för...

3 fot lång trä Nötknäpparen härden dekoration

Jag började bygga ett stort trä Nötknäpparen ganska länge sedan. Jag ville ha en stor härden dekoration att sätta runt omkring fridagen. Jag har aldrig velat göra en "how-to" ur den. Jag gjorde, dock tar flera videor under processen att dokument...

Gör en inverkan Nötknäpparen

Varje vinter jag njuta av att äta hasselnötter (filbertnötter) men min klassiska nötknäppare hade jag plocka bitarnöt-kött ur krossade resterna. Nu kan du bygga en inverkan Nötknäpparen som gör enbättre jobb. Det är roligt att använda och gör en stor...

Mini Lego Nötknäpparen

detta kommer att visa hur man gör en liten nötknäppare av Lego.Nötknäpparen har en rörliga käke (men knäcka inte nötter)Stegen är på bilderna, jag har belyst de bitar du behöver lägga till.Steg 1: Bitar Här är listan över delar du behöver.Steg 2: Öve...

Tunga Nötknäpparen

En vän går till Hawaii varje år och ger tillbaka en säck eller två av macadamianötter i skalet. När han försöker knäcka nötter med en hammare, är den kraft som krävs så stor att han krossar kött av muttern, också, när skalet ger slutligen. Han behövd...

Over Engineered Nötknäpparen

Så nåd ville en nötknäppare. Jag kunde har gick ner till butiken och köpte en billig en för några pounds...Men varför skulle jag vilja göra det när jag kan spendera flera timmar och flera gånger kostnaden för att bygga vår egen?! Jag såg nyligen en a...

Alla hjärtans dag Nötknäpparen (Nachomahma NuttyCracker)

hur kommer nötknäppare bara komma ut under vintern semesterperioden? Varför inte göra en för alla hjärtans dag?Detta är den särskilda Instructables medlem Nachomahma versionen. Liksom de flesta nötknäppare, denna ställer ut samma rörelseomfång men ka...

Nötknäpparen || Toy Soldier

Son till en nötknäppare! Det här är ett snabbt och enkelt sätt att förvandla dig själv för semester parter, eller bara på kul-självklart!Du kan kolla in min andra videor på Alehfiorante på YouTube eller hitta mig på sociala medier på att tagga mig i...

Santa Nötknäpparen

Att göra en Santa nötknäppare med polymerlera (Fimo Soft). En mer jul prydnad!Steg 1: Alla instruktioner i videonMaterial som används i projektet:-Polymer lera (Fimo soft)-AluminiumtrådObs: Bakning instruktionerna för denna polymerlera (Fimo soft) är...

Hur man naken fylligare läppar

Om du vill skapa en illusion av större läppar med ingen kirurgi, följ denna anvisningar om hur att få fylligare pouty utseende.Vad du behöver:Nude läppennanaken Matt läppstiftnaken Matt flytande läppstiftnaken läppglans och en läpp borsteJag börjar m...

Svart valnöt skörd & bearbetning

När hösten närmar sig i vårt område i nordöstra Oklahoma, börjar många av våra träd sprida sina grödor, släppa nötter under träd, trädgård, trädgård, buskar, och även på en tillfällig intet ont anande mänskliga nedanför trädet. Vårt hus var tyvärr pl...

En solid wood presentförpackning

Detta Instructable visar dig hur jag gjorde en låda för några särskilda Christmas Ornament. Den enda förbättringen är att kunna laser gravera något på toppen. Det kan vara en fancy design, en persons namn, en bild, en semester hälsning eller något an...

Functional LEGO Nutcrackers

Dessa Nötknäpparen modeller är gjorda av 100% LEGO, och kan öppna/Stäng munnen med dra av en hävstång! Byggt precis i tid för jul 2015, presenterar jag för er en mellanliggande projekt som du kan bygga själv. I denna tutorial får du LEGO Digital Desi...

Hur man gör onda barnsäkra caps lätt att öppna

nya och förbättrade att inkludera dessa linje-the-pilar-up lock! Ett bidrag från ryzellon.Detta är uppenbarligen inte för bostäder där det finns yngre barn eller någon plats där barnen besöka ofta.Jag hatar barnsäkra mössor! Jag har försökt bända isä...

Trä Hobbed Gear dagdrivare maskin

Min ursprungliga present till min bror föll igenom. Så några dagar före jul, jag ringde honom och frågade honom vad han ville. Han berättade att han ville ha något för sitt kontor, och jag bestämde mig att göra honom en stationär leksak. Jag tittade...

Alien Xenomorph kostym

För de senaste åren har jag gjort ett par hemmagjord kostymer för mina pojkar varje Halloween. Förra året gjorde jag en Masterchief efter några av råd från denna webbplats och det visade sig ganska bra. I år min yngsta pojkar berättade de vill gå som...