JAG BETALAR INGENTING.

I
Relaterade Ämnen

ÖL, öl BRIGHT, första lättöl som jag dricker ikväll.

Lägga till en säkerhetsfunktion till din öl kan och dryck försiktigt med hjälp av konkava reflexion på basen av varje öl kan.Beckmörker blandat med insobriety har sina problem; faller ner hål, krocka med andra, att förlora spår av din dryck osv... är...

Hur jag konstruerade och byggde min 5 fot fots longboard

denna longboard har varit juvelen av mina skapelser för det gångna året och även om processen för att konstruera en har varit detaljerade, jag ville visa min tankeprocess bakom att göra denna minnesvärda styrelse. Denna styrelse har aldrig lämnat min...

Hur jag övervinna Plug-It-i-detUs

vad är plug-it-i-detUs? Hur kan jag undvika stigmatisering? I denna korta artikel kommer jag försöka besvara dessa och andra frågor i dag.Först ska jag definiera vad plug-it-i-detUs är:Plug-it-i-detUs:Den rädsla eller fruktan för energigivande ett ny...

Hur man gör en stor sats Kombucha

Kombucha är ett fermenterat te dryck populär i Ryssland, Kina och på andra håll.Kultur bildar en läderartade huden kallas "mor" som flyter ovanpå.Denna veckas Instructables TV episod visar hur att käbbla maneter-liknande "modern" och g...

Personligt första hjälpen Kit för fientliga miljöer

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka presenterar jag du något helt annat än mina vanliga projekt. En vän till mig föreslog att jag skulle dela några av mina erfarenheter från att arbeta utomlands i vanligt fientliga miljöer. Ett första steg att...

Polyphasic sömn

de flesta människor som fyllt tio sömn monophasically; det vill säga har de en sömn arrangerar gradvis per dag (yngre barn ofta nap och naturligtvis spädbarn sova alls de fel tiderna). Andra djur får inte nödvändigtvis 8 fasta timmar faktiskt tanken...

Glödande EL-Wire kudde Bolster

Hur man syr en bolster-style kudde med lätta upp EL-Wire rörsystem som lyser i mörkret.Dessa instruktioner bör vara tillräckligt för att komma igång med din egen design. Kudden visade sig knölig och raggedy, men för mitt andra försök på sömnad, jag ä...

Ange glöd tabell

Jag gjorde en epoxy harts fyllda end tabell och lagt till en glöd i mörka funktionen när du gör den verkligen unik. Du kan enkelt anpassa min design med en enkel form som kontaktpunkt för tabellen. Jag är bosatt i den vackra delstaten North Carolina...

Bygga en DIY Återvunnet antenn (för att få gratis TV!)

På grund av alla de senaste prat om "DTV övergången", T.V. har varit något som är på mitt sinne. Jag nyligen scrounged en perfekt bra T.V. trash dag. Det förvånar mig att människor kommer att kasta sånt här ut fortfarande.Hur som helst, eftersom...

SpectrumLED-en vansinnigt ljusa 200 WATT variabelt spektrum LED-Panel

Dimming och ändra färgspektrumet av lysdioder? OMÖJLIGT! Nope... Nu inte!Eftersom detta är min 50-Instructable, har jag beslutat att lägga upp en super "special edition" Instructable:Hur man gör egna vansinnigt ljusa 200 WATT variabelt spektrum...

Väggen i bokhyllor med rullande stege "på de billiga"

jag har varit sugen en vägg av golv till tak bokhyllor med rullande stege (att nå de översta hyllorna)... se bild på vad jag önskar jag hade råd... länge men pengarna tryter (som är för mycket för oss...). Jag tillbringade tid forska dessa typ av hyl...

Gör dig själv en aluminium ros!

Hej instructables! Jag är mycket glad att bokföra den instructable häri, eftersom jag hade en hel del arbete att göra det på rätt sätt och lära sig allt som jag behövde göra för att få ett bra resultat.Tja, jag inte hantverkare, inte heller jag gör d...

Billiga Fix för ett kvartsur

detta är min Seiko quartz analog klocka. Det är nästan 19 år gammal... Under de senaste månaderna har jag märkt det långsamt sänker sig ett par minuter från rätt tid. Jag kollade priserna för rengöring och smörjning genom en on-line urmakare. När all...

Göra en episk kostym för under $15

det är den tiden på året igen, löven faller av träden, Thanksgiving närmar sig, men de flesta av alla Halloween är på horisonten och folk rusning till har den bästa kostym på blocket, om det är järn mannen bredvid eller främmande (från filmen Alien n...

A4 fjädring arkivering låda

detta är en Ikea "MELLANMÅL" box hack. En perfekt uppgradering från det lilla arkivering box med en tunn handtag som du använde som en student; ansökningsdag lådan rullar längs marken och kan sitta diskret under en bänk eller hylla.Nyligen bestä...

Detaljerad vävda Duct Tape plånböcker Instructable

Ja, ja, det är en annan silvertejp plånbok instructable.Hur tråkigt, rätt?Anledningen jag gör här är att jag ska försöka kornagglomerat kunskap om att bygga alla typer av silvertejp plånböcker och gå in i detalj på många aspekter så att du kommer att...

Duct Tape Messenger Bag + hårdvara

detta Instructable helt Detaljer byggandet av en duct tape messenger bag. Detta inkluderar väska struktur och hårdvara för att göra det användbart. Det kan vara gjord och klar att använda inom några timmar. Inga sömmar som krävs. Än de metall bitar a...

Hur man bygger en 72 Volt elbil – bil / Jeep

Introduktion1. den första videon visar gemensamma komponenterna i en EV.2. den andra videon är Jeep som det är nu med Direct Drive.3. den tredje videon är den ursprungliga jeepen med kedja drev, märka hur högt det är.Jag beslutade att bygga en elbil....

20 enkla sätt att spara - A User vänlig Guide

den bara "lätta pengar" i denna värld, för arbetarklassen människor, är de pengar du sparar. Arbetet är hårt, men spara pengar inte. Jag är visserligen lat när det gäller budgetering. Jag gillar också, spendera pengar, så det är svårt när jag ha...