Jag gjorde den med din Instructables!Bestämde jag mig för det kan vara kul att ha en instructable tillägnad de objekt jag har gjort med de jag följer, favorit och patch på instructables! Jag kommer fortsätta uppdatera detta som jag post och jag kommer göra mitt bästa att komma ihåg att lägga in bilder på din instructable också. :)

I tidigare jag hade gjort ett par foto instructables visar vad jag skapat, som är fina och bra, men jag tänkte häromdagen skulle det vara lättare för att ha en du uppdaterat... svaret var en stor gammal DUH!

Så håll ögonen skalade och om du tror att du har en instructable jag måste bara prova för mina studenter eller något du tror PoofRabbit skulle bara älska lämna mig ett meddelande här så ska jag se om jag kan ge det ett försök!

Senaste uppdatering: 8-25-13

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tjäna pengar med din Instructables

Att skapa Instructables är roligt och har potential att lägga några pengar i fickan för framtida projekt. Dessa idéer är alldeles utmärkt och kan tillämpas på de flesta av dina projekt i en eller annan form.Detta är ett sätt att skapa en automatisera...

Göra en GIF (och lägga den i din Instructable, valfritt)

I detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en GIF eller en animerad kortfilm gjord av bilder. Jag kommer också att visa dig hur man sätter GIF i din Instructable. Vänligen lämna en kommentar och prenumerera!Steg 1: material 1. iPhone2....

Igelkott pall hem (eventuellt kombinera den med din kompost)

Jag älskar igelkottar! Och där jag bor, de är en utrotningshotad art, så du inte kan bara ha dem som sällskapsdjur. Men eftersom de är hotade, behöver de hjälp att komma tillbaka på fötterna! Och här är vad du kan göra för att göra dem ett hem de kom...

Hur jag gjorde den "Främmande" film ägg Prop

Jag hade här hur historien postat över på det goda folket av 3DHubs men jag tänkte jag skulle dela det med er också, aldrig gör ont att dela nu gör det? ;-)Denna vän till mig är en stor "Aliens"-film fan. Han är en skicklig airbrush-konstnär och...

Beatfly: Gör en lysande luftskepp och kontrollera den med din röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband fil, iPhone, Flash och mycket mer! [Mac OSX]

Jag har arbetat med flera projekt med hjälp av luftskepp och ballonger, och här vill jag dela en av dem, Beatfly. Detta är en lysande luftskepp kontrolleras med olika gränssnitt såsom röst, tangentbord, MIDI-Controller, Garageband MIDI-fil, iPhone oc...

Shadow Box med Splines, jag gjorde det på TechShop

Hej alla, detta är min första instructables. Jag gjorde denna skugga ruta på TechShop. Om din trä är 4s4 är den enda klass du skulle behöva ta grundläggande trä butiken SBU. Vill du veta besök mer om TechShop www.techshop.wsSteg 1: Shadow Box med Spl...

Gratis och enkelt sätt att redigera bilder för din Instructables med Pixlr Express

jag vet inte om dig, men ibland jag gillar att lägga till lite extra i min instructables. Jag gillar att göra detta genom att skapa ett slags collage av steg för steg bilder för att göra det lite mer organiserat och lättare att läsa.Min bästa sättet...

Min lärare berättade för mig att gå flyga en drake, så jag gjorde.

Med detta Instructable kommer jag att visa dig hur man bygger en diamant drake med lite matematik bakom den.Jag fick i uppdrag av min lärare att bygga en drake med material jag har om runt mitt hus. Jag kan till exempel använda en plastpåse och några...

Hur jag gjorde min personliga phonebag

Hej alla!Detta är min första instructable och det är bara för att visa dig hur jag gjorde denna phonebag för min nya telefon. Det är mycket enkelt och lätt men den detalj som jag ville för det var ett fönster, så jag kan se en överblick tiden och anm...

Hur jag byggt denna 200mm Mini H Quad Copter

200 mm Mini H Quad CopterDetta är min andra quad copter bygga. Målet med detta instructable är att ge mer Detaljer för projekt, design, och bygger. Jag har ett stort intresse för elektronik och hur saker fungerar. Behaga sända jag kommentarer om du b...

Barn hem gjorde segelflygplan med Depron skum

Här glider är en mycket lätt leksak att göra och flyga är jolly väl. Tanken bakom det är barn kan lära sig vissa grundläggande hantverk/bygga färdigheter, uppskattar awesome känslan som kommer från att göra saker själv och kan ha roligt som det en gå...

Jag gjorde egna bokmärken på TechShop

mitt damer bibelstudium antog ett ord denna session "Beräkna". Det är relaterat till en bilnavigationssystem. När din körning och du göra fel din system icke ' börja skrika på dig en panicing. Inte heller Gud. Det står bara "Beräkna"....

3D tryckt del. 3-siffriga 7-segment LED inhägnad. Jag gjorde det på TechShop.

Goal:Att skapa en inhägnad runt 7-segment LED. I detta projekt, jag använder 0.8" höjd 7-segment led. Hålet för 3 siffror mått 60 mm Widith med 28 mm. Jag lade till 2mm för väggtjocklek. Jag gjorde lutningen med 1mm höjd och 2mm bredd på översta kant...

Göra en cool anpassade dogtag nyckelring med din favorit bild

jag gjorde detta med hjälp av laserskärare på Techshop i SF! Kolla upp dem på http://techshop.wsMaterial:Standardtagg för hund (se till att det är den lämpliga godkända metallen för laser maskin. Belagda metaller eller anodiserad aluminium arbetat fö...

Träklubba gjort. Jag gjorde det på TechShop

Shopping lista:-3/4 "tjocka 6" bred och 18" länge trä (jag valde lönn)-BB, bly vikter, damm från bänkslipmaskin, stål bar lager, eller någon sak annat som är tät och passar i klubban. (Jag gick med BB: s eftersom du kan köpa mycket riktigt...

Laser skära GPS hållare - jag gjorde det på TechShop

jag förlorat det montering sugkopp som för min gamla GPS, och låt oss inse det, saken var alltid faller ner ändå. Jag bestämde mig att jag skulle laser skär ut en monter för att hålla det säkert så jag inte behöver köpa en ny. Min bil (en Honda Pilot...

Cherry prydnadssak rutan "Jag gjorde det på TechShop"

Detta är en liten prydnadssak låda tillverkad av Cherry. Jag gjorde denna låda på www.techshop.ws i Chandler, AZ. Detta är lite större än de planer som kallas för, men det är fortfarande en liten låda och enkel att göra. Den består av två sidor, två...

Använd Switcheroo att låsa upp dörrar med din smartphone

Använd den Switcheroo för att uppgradera en elektronisk deadbolt så kan du öppna den med din smartphone eller surfplatta! Switcheroo är en Bluetooth låg energi utveckling styrelse som låter din Bluetooth-enhet till kontroll saker. Bygga ditt eget pro...

Hur man (billigt) ta mikro / makro fotografering med din iPhone

så snubblade jag på ett roligt, Billigt, lite Mikroskop på amazon som kan du par den med din iphone och ta några ganska cool bilder.Första, du måste få ett Mikroskop. Jag valde detta en (Mini 45 X Mikroskop) eftersom det har en upplyst LED pack med d...