JAG GJORDE DET! Potatobot (Jo, jag gillar "Potatoborg")Scoochmaroo skrev om Potatobots Invation:

().

DET ÄR DAGS ATT GÅ MED I REVOLUTIONEN! DET ÄR DAGS POTATOBOTS INVADERA COLOMBIA, ALLTFÖR!

Så, jag gjorde min egen Potatoborg:

Det var kul!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gjutning med 123D Make (varm lim hästhuvud) - Jag gjorde det på TechShop

förra året jag experimenterat med att skapa kastar med 123D Make, därmed göra en 3D-modell till oavsett gjuten materiell kanske gillar. Jag skapade ihåliga avgjutningar med Make och efter montering dem som man skulle med någon 123D Make skapande, had...

Paracord filt / sovsäck kompression rem med handtag - jag gjorde det på TechShop!

Om du inte vet om TechShop ännu, kolla @ www.techshop.ws!Det kan bli frustrerande redovisade mjuk objekt som filtar eller kläder till en läger mark. Jag designade denna super lätt att göra rem att bära filtar; dock kan det också användas för andra ob...

Att bygga en radio kontroll segelbåt från laserskurna delar. Jag gjorde det på Techshop

detta är en del 2, till den instructable skrev jag om hur du skapar en radio kontroll segelbåt på Autodesk Inventor. Detta kommer att gå igenom stegen för att sätta ihop.Del 1:Vi kommer att använda en kolfiber kite spö för mast och bommar. Vi kommer...

3D tryckta raketer - jag gjorde det på Techshop, Chandler

jag gjorde dessa raketer på en av Techshop Chandler MakerBot Replicator 2, 3d-skrivare av PLA plast. Jag laddade ner filerna från här: http://www.thingiverse.com/thing:127354 så full kredit för design går till dem. Du kan hämta alla typer av gratis f...

Wood Shop säkerhet och grundläggande användning klass - jag gjorde det på Techshop, Chandler

jag tog trä butiken SBU på Techshop, Chandler Arizona och hade mycket roligt. Klassen fokuserar på säkerhet men vi är också verksamma tabell såg, Sammansatta geringssåg, drill press och disk sander att göra en liten hylla. Jag la ett par steg efter k...

Att göra en ändträ skärbräda - jag gjorde det på Techshop

nedan finns flera skärbrädor som jag har gjort på Techshop, San Francisco, en medlemsförening workshop med alla typer av verktyg för att göra saker. Jag har inte mycket erfarenhet av träbearbetning, så jag använde detta projekt för att lära mig några...

Gör en reaktionär, gentlemannamässigt skulptur med 123D Make-jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att lära dig hur man gör en liten skulptur av en man som kommer att spela en enkel melodi när du tar bort hatten. Jag använder ofta 123D Make för projekt och jag gillar att hitta olika sätt att göra bruk av det. Denna särski...

Snabb och enkel Mitered låda med lock - jag gjorde det på TechShop

denna enkla teknik kräver ingen fästelement och yeilds en låda med perfekt monterade lock. De sneda hörn är snabbt och enkelt och limmade montering kräver ingen fästelement. Använda denna teknik för att göra smycken lådor från pre fanerad MDF eller n...

Spline Jig, Japp jag gjorde det på TechShop

vad du behöver3/4 tum plywood13,5 x 9,56.25 x 13.57,25 x 13.57,25 x 9,5Klämmor (TechShop)Tabell såg (TechShop)Chop såg (TechShop)Wood limBrad Nailer (med naglar)SquarepennaBorrmaskin med 2 skruvarMåttbandSkrapa bit PlywoodJag gör en hel del ramar, ja...

Arduino powered GLCD (grafisk LCD) - Jag gjorde det på TechShop

displayer är alltid trevliga. Hittills har jag bara visar hur du använder 7-segmenterad visar för att visa tal med mycket små resurser. Men om du vill visa text? Eller bilder? Eller både och? Väl för att göra det, kommer du att behöva en enkel LCD-sk...

Handskurna kärlek sked "Jag gjorde det på TechShop"

Jag gjorde dessa handsnidade kärlek skedar på www.techshop.ws. Varje sked är olika och varje sked har det är fel. Jag föredrar att ha brister så skedar inte visas som om de tillverkades massa i en fabrik. Bristerna också ge varje sked är det egna uni...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Hur man färga tyg med läskpapper (jag gjorde det på TechShop!)

Först och främst vill jag säga att du behöver "blöder" mjukpapper. Den är utformad så att färgerna blöder ur papperet. Du kan göra en online-sökning och hitta flera ställen som säljer den.Du behöver också ett tyg som tar färgen. Jag har gjort de...

Laser etsade askfat jag gjorde det på techshop.

Detta är en kort hur till så du kan se hur enkelt det är... Jag gjorde det på techshop.Steg 1: Samla din bildStäll in din bild för utskrift... Bilden kan överföras från nästan alla program som har en funktion för utskrift.Steg 2: Välj PrintVälj Skriv...

Fejkade Die skära klistermärken på en laserskärare - jag gjorde det på TechShop!

Som del av ett projekt, jag behövde die cut etiketter att ansöka till en punkt av köp display – när jag undersökt kostnaden för stansas klistermärken, de verkade rimligt tills jag fick veta jag skulle också behöva betala för en specialitet dö skära d...

Styckning plywood delar på en laserskärare. Jag gjorde det på Techshop

syftet med detta instructable är att beskriva de inställningar jag har haft framgång med i skära ut 1/8" och 3/16" plywood för modell flygplandelar. Detta är för att använda 5 ply flygplan 1/8" ply och 4 ply flygplan 3/16" ply. Detta ä...

Hur jag gjorde en uppsättning av fyra tärningarna. Jag gjorde det på Techshop Detroit!

http://www.techshop.wsTärningarna är antika och kraftfull slumpgeneratorer. Vanligast, är dice förknippade med spel för kul eller fritid. Spel av tärningarna har dock började och slutade wars, flyttade civilisationer och beslutade många ett öde. Dett...

AutoCAD Trotec laser - jag gjorde det på TechShop!

Jag har sett många awesome modeller som skapats på Trotec gravörens som medlem Techshop. Dessa projekt omfattar mönster som är både skära och etsade i olika material inklusive plywood, lucite och glas. Efter att ha tagit en klass på Trotec laser, var...

Balsa kasta segelflygplan, jag gjorde det på TechShop

detta är en enkel hand kasta glider gjord av balsa. Det kan kastas normalt, diskuterade kastade eller av rubberband/bungee katapult. Den är tillverkad av 1/8" ark balsa. Detta skapades som ett projekt att öva 3D-modellering ett flerdelat objekt om Au...