Jag-Mic munspel mikrofonendetta är hur man bygger en enkel harpa mic som baserades på imic design. Jag sprang in på andra ställen på webben men ser inte det här och trodde det skulle vara en bra passform. Det är enkelt och billigt att bygga och ger en chans att få riktigt kreativ genom att välja en cool inhägnad. Om du inte spelar munspel inte eller spela det så dåligt som jag gör det fortfarande har andra användningsområden. Det är en dynamisk mikrofon och kan användas som en dynamisk mikrofon skulle användas. Designen verkligen lånar det själv till att vara ansluts till typ gitarrförstärkare som därför harpa spelarna gräva. Om du är en gitarrist kan du ansluta den till din förstärkare och effekter och få några trevliga smutsiga vocal eller använda den som ett instrument för feedback om du gräva buller.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man spelar munspel

efter att ha sökt runt på instructables, jag hittade inte någon komplett munspel tutorials. Det finns en hel del bra sådana runt på internet, men jag trodde att det bör finnas en instructable.Så. Munspel är ett av de enklaste instrument att spela, de...

RotaryX: Hur till hacka en Rotary telefon

Liksom en hel del analog teknik fungerar roterande telefoner med en serie av hög/låg växlar som enkelt kan kopplas till en Arduino för programmering äventyr. Denna ska tutorial går dig genom processen att öppna och ny ledning dras en vanlig roterande...

Bygga din Xperia Z3 kompakt trådbunden fjärrkontroll

Jag kan inte hitta remote ledningarna för min Xperia Z3C efter att göra lite forskning på internet. Jag behöver denna fjärrkontroll att använda mina hörlurar när kör och att kunna styra musiken när telefonen är i min ryggsäck.Jag vill inte mikrofonen...

Binaural Örontoppar mikrofon AKA holophonic, 3d-stereo, bin-fonetiska mikrofoner. För mindre än $10

snälla rösta på mig om du gillar det!"Örat Mic"I detta Instructable kommer jag visa dig hur du skapar ett par Binaural mikrofoner som kan bäras i öronen. Allt du behöver är ett par gamla hörlurar, 7 spänn och några grundläggande lödning färdighe...

Tuba Tron läsare

jag är en tubaspelare och jag tar denna klass här på UCSD om att göra musikinstrument så jag beslöt att göra något med mitt munstycke. Jag bestämde mig, eftersom jag inte kunde ha min tuba här jag kan lika gärna prova att göra en av vad vi hade.Steg...

TECHNO VIKING! LED hornen på en Viking utrymmehjälm: volymindikator + Transucent Viking hjälm

Ja! Detta är en hjälm för Space Vikings.Uppdatering, detta bör vara bytt namn Techno Viking hjälm ***Men dess oktober 2010 och jag bara lärt mig om Techno Viking idag. Väl bakom kurvan är meme. Whateva "Här är han med högre produktionsvärde.Kom ihåg...

Hjälm Cam (händer gratis video produktion)

hjälm-cam är användbar när som helst du vill video men du inte vill använda en hand eller andra video-person på projektet. Vi använder vår för att registrera de som designar och byggnaden av HowToons projekt. Det kan vara en ovärderlig panelframställ...

Meddelandet i en plåtburk

Du vet hur ibland du kan leva med någon - faktiskt fysiskt bebor samma utrymme – och känner att du aldrig ser dem? Jo är det vad som hände med mig i år. Min pojkvän och jag är på helt olika scheman och går en vecka utan att någonsin vara i lägenheten...

Balanserad mikrofon från telefon Headset högtalare

Efter att sätta ihop min första lo-fi mikrofon med hjälp av en gammal rotary telefon kol mikrofon(Instructable här), jag ville se hur det högtalare med headsetet skulle låta.Tanken är att en högtalare fungerar på samma sätt var en dynamisk mikrofon,...

Lägga till Bluetooth till en motorcykel hjälm

ridning min motorcykel för långa perioder utan slag eller radio fick tråkig quick. Jag började att bära min bluetooth hörsnäcka inuti min hjälm, men det var allt annat än bekväm. Så jag bestämde mig att lägga till bluetooth i min hjälm, men hjälm kit...

Telefonförsäljare bekämpningsmedel

Hur många gånger har ätit middag eller mitt i en stor TV Visa och telefonen ringer? Visar sig det är ett samtal från en telemarketing robo-dialer. Detta instructable kommer att låta dem veta ditt telefonnummer bör aldrig kan ringas upp igen.Bakgrund....

Gör en LED Blaster

om du tycke en Star Wars rebel trooper blaster pistol, har du i princip 2 kommersiella alternativ. Det är en blå plast dart pistol av Hasbro eller en snygg, fast men icke-funktionella $400 modell från Master repliker. Ingen av dem skjuta bultar för r...

Gör du egna händer gratis bil system för telefonen.

Har du en äldre bil som inte har dessa fancy händer gratis system, som du kan prata i telefonen och har det spela genom stereon under körning? Eller har du en som av någon anledning inte verkar fungerar med telefonen oavsett hur många gånger du ta de...

Trasiga hörlurar knäcker en Bluetooth mottagare

Ungefär ett år sedan köpte jag ett par av bluetooth hörlurar. Jag fick dem för ett mycket billigt pris (någonstans runt $10-15), och använt dem framgångsrikt hela sommaren. Tyvärr en dag vänstra hörluren volymen hoppat ur och bröt, lämnar två ledning...

Musik Visualiser tabell

Detta Instructable förhoppningsvis ger dig allt du behöver att sätta ihop en reaktiv musik ledde tabell.Efter frågor/förslag/frågor, jag har lagt till en fullständig nedbrytning för att göra LED-matris. Jag hoppas det hjälper dem med frågor. Jag har...

DIY "bullet" stil munspel mic!

i detta instructable, jag ska visa dig hur man bygger din egna "bullet" stil munspel mikrofon. Du kommer att få att cool bullet-mic titta med sprita ut 100-tals av $$$ som du skulle betala för en riktig vintage bullet mic. Tone? Att allt beror p...

$5 munspel Rack mikrofonen!

Göra en ultra billig och enkel DIY klipp och mic församling för att spela förstärkaren rack harpa för $5 eller mindre!Titta på videon och sedan se de detaljerade instruktionerna som följer!Steg 1: Material och verktyg...Material som behövs:1) 2-5 inc...

Afterglow headset mic. tillägg

jag köpte en av dessa headset nyligen eftersom jag tyckte de såg cool.Sedan märkte jag mycket snart att kvaliteten på mikrofonen var helt fruktansvärda.jag i princip tvungen att skrika att plocka upp min röst.så... jag kom upp med idén att utvidga mi...

Lägga till extern Mic-uttaget för Canon T1i / 500d

Canon T1i / 500d är en bra kamera som kan ta några bra video men det inte kom med en extern mikrofon-uttag. Detta innebär att du måste använda den lilla inbyggda jack eller en extern audio recorder. Efter att titta på några videor på youtube av andra...