JAG PRANKED DITT ANSIKTE! (en liten guide till upptåg)Låt se. du vill upptåg någon. April dårar rätt? Jag fick två bra upptåg som kommer att driva någon INSANE.the första innebär... PAKETET SKUM.
** Obs ** jag äger Jones labs mitt egna hem labb. Vi stöder tinkerers.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ditt skåp: En Guide till utsmyckning

är din locker intetsägande, tråkig, utan personlighet? Jag är här för att ändra på detta. Jag ska ge dig några idéer om hur man kan anpassa och dekorera ditt skåp att göra det helt din.Steg 1: Magnet Mania! Magneter, magneter, magneter! Magneter är a...

En nybörjares guide till Arduino

Efter några år av experimentera med Arduino, beslutade jag att det är dags att dela den kunskapen har jag fått. Så jag här går, en guide till Arduino, med nakna grunderna för nybörjare och lite mer avancerade förklaringar för personer som är något me...

Paperfy ditt ansikte (lätt metoden)

Att ha en dålig ansikte dag och önskar att du såg lite styvare? Vill ha något lite mer personligt denna karneval? Vill ha ett nytt sätt att tillhandahålla skydd mot skadliga solen strålar och kan inte stå sentimental solskydd?Detta Instructable komme...

Guide till lift/element hybrider

jag började genom att försöka göra en evig ball maskin, men till slut gjorde jag lift/element hybrider. Så småningom gjorde jag en ball maskin där nätverk 2 inte hade några motorer. Här är en guide till fler av dessa!Om du har utformat någon lift/ele...

Komplett Guide till att bygga ditt första RC Foamboard plan

Den tredje videon jag har på den plan som flyger var en mycket gammal video jag tog med min riktigt dålig kamera. Så fort min nya kamera kommer med posten kommer att jag göra en bättre video av plan som flugan. Även kommer att de fullständiga video i...

En nybörjares Guide till XSplit programföretag och Streaming på Twitch.tv (Windows 10)

IntroduktionLive Streaming är en växande bransch där alla och envar kan dela deras spelupplevelse med världen. Om du bara titta på andra spela och prata med din favorit serpentiner i chatten, eller live streaming själv, Twitch.tv skapar en enorm, sam...

Arduino VFD Display klocka handledning - en Guide till VFD displayer

... + Lite om VFDsMinns du (fortfarande) visning av din gamla CD-spelare, HiFi system eller bil radio? Har du någonsin märkt displayerna används på din lokala mataffär som visar du skannade objektet och priset för det?Dessa skärmar har en karakterist...

Så du vill utforska? -En första Timer Guide till reser

Jag gjorde detta för resor tävling! Snälla rösta på mig om detta hjälper dig eller kittlas snygg på något sätt gärna!Låt oss göra något klart – detta är en lång "vänners kompatibla som kommer att läsa som ett blogginlägg. Varför? Titta på mig. TITTA...

Skära linser av dina solglasögon som passar ditt ansikte.

jag är asiatiska, och våra ansikten är (uppenbarligen) något annorlunda formade än standard mögel som har använts av de flesta glasögon tillverkare. Nyligen några beslutsfattare som Oakley har börjat göra Välj stilar i en "asiatisk passa" som än...

Din kompletta Guide till Minecraft PE

så, naturligtvis, jag gjorde min typiska bläddra-igenom cykel av Instructables, som jag bara om en gång i timmen eller så, när jag såg en av mina favorit medlemmar hade postat nyligen ännu ett Minecraft tutorial (denna medlem var Austydude). Jag klic...

Guide till att bli en polis

det kan vara ganska konstigt att se mig skriva om allt en polis eftersom personligen jag arbetar på ett sjukhus, men jag har en anledning och vissa kunskaper för att skriva en liten guide om detta ämne. Inte så länge sedan, berättade en av mina vänne...

The ULTIMATE Guide till att förlora vikt & bygga muskler

först och främst vet dina motiv, varför skulle jag vilja att passa?Det finns flera skäl:Må bra (fysiskt och psykiskt)Ser bra utFörlora fettHar mer styrka och maktGöra något kulÖka din sport prestandaÖka din muskel massaÖka din livslängd och livskvali...

The Ultimate DIY Guide till Quadcopters

Under de senaste åren, radiostyrda Quadcopters har varit blir allt mer populärt. Till skillnad från helikoptrar, de är mycket mer stabil och kan lyfta en större belastning. Du kan lägga till DSLRs för flygfoton eller göra det helt självständiga, med...

Liftarens Guide till bokomslaget Galaxy travel guide (inte panik)

Jag är Arthur Dent för Halloween i år, och jag hade min kostym, men! Ingen Liftarens Guide. Så jag tittade på bilder från filmen av vad guiden ser ut och bestämde mig för att göra min egen.Liftarens Guide till galaxen är en helt fantastisk bok. Kansk...

Liten ljus till titanic ficklampa

i detta instructible jag kommer att göra en extremt varmt stove\torch från en vanlig värmeljus detta kan koka ett ägg om du halvera ställning till pålagt stekpannan eller koka vatten det lämnar en vax rester på botten av krukan men så var försiktigSt...

Den samverkande Guide till spela leda gitarr

detta är en guide till att spela gitarr. Eftersom jag är en aktiv medlem, och Danny's instructable är oavslutad (och i något förlägger verkligen innacurate, t.ex.. hans flikar var upp och ner), beslöt jag att göra en av mina egna till höger hans miss...

Blandning och mixning: The Ultimate Guide till Digital musikproduktion

Musik: Makt ReduxChansen finns, om du har lyssnat på något belopp av musik under en tid, du är förmodligen bekant med små tankar som: "Det är inte den tonen som jag förväntade mig." eller ens "som var okej, men det är inte vad jag skulle ha...

The Ultimate Guide till att göra Gaff kort

"en gaff däck är en fullständig samling av särskilda art kort utformade för att passa lugnt in i din normala däck. Detta kan du utföra häpnadsväckande illusioner som aldrig trodde var möjligt."-EllusionistHej alla och Välkommen till den ultimata...

Få dessa smällar av ditt ansikte - enkel hårstyling

detta är ett snabbt och enkelt sätt fästa tillbaka även de kortaste galnaste lugg medan du försöker odlade dem ut eller bara försöker svalka dig i det varma sommarvädret.Steg 1: Först, kamma din lugg framåt kamma dem ner och bort från din sida. Det s...