Japansk Curry ris (från Scratch ingen paketet Mix)Japansk curry är en av mina absoluta favorit saker att laga eftersom det är gott och hjärtat uppvärmningen för att äta! När jag åkte till Japan för att besöka min vän i år 10 jag älskade denna curry så mycket men alla de hade var curry block full av MSG och alltid lämnade en fet känsla i munnen efter åt jag den. När jag kom tillbaka till Australien hade jag att återskapa smaker själv! Jag plockade upp några tips att använda äpplen att sockra på curry snarare än socker och trimma nötköttet för att förhindra extra olja. Bokstavligen kan du smaka den kärlek och omsorg i denna måltid.

Detta är en stapelvara i min familj hem och jag gör alltid det när min vänner samlas runt. Jag ska visa dig hur du planerar denna som en hel måltid med ångkokt broccoli och ris och då varje element därför.

Detta är min version av japansk curry ris och jag hoppas att du uppskattar det lika mycket som mig själv och min familj!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör japansk Curry - det enkla sättet!

Det varje fredag vi träffas på kaninhålet hackerspace och vi beställer pizza. En av våra medlemmar hade att göra med högt blodtryck och problem med sin vikt, så jag erbjöd att laga ett mer hälsosamt alternativ för honom och mig själv. Varför? Efterso...

Lätt autentisk japansk Curry

min fru och jag har varit kär i den asiatiska kulturen ett tag. En av våra favorit platser att äta har den bästa curry recept vi har hittat till dag, och vi har arbetat i åratal att replikera smak och förbättra den. Receptet är superenkelt, och om du...

Kyckling Katsu Curry ris burgare med Curry frites

KYCKLING KATSU CURRY ris BURGARE med CURRY fritesFÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER!YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://treatfacto...

Kyckling curry ris. (Snabbt sätt)

Redo för en exotisk, läckra och enkla recept? Kan göra en kyckling curry ris tallrik!PD: Om du fick kyckling matrester och mikrovågsugn ris kommer du göra det i extra tid!Steg 1: ingredienser:-En mikrovågsugn ris cup. :) Du kan använda vanliga ris, m...

Marshmallow från scratch - ingen majssirap

Att göra marshmallow hemma är roligt och enkelt. Resultaten är mycket fluffigare, mjukare - heck, det smakar mycket bättre och inget som påsar hittar du på din megalomart.Ingredienser till detta recept är:1/4 kopp vatten2 x 28 grams paket av gelatin...

Snabba Vibrobot från Scratch (ingen lödning, ingen programmering)

har du någonsin velat bygga en robot utan långa timmar av lödning och programmering. Denna snabba Vibrobot byggs enkelt från vissa objekt från runt huset. En offset vikt i Vibrobot som orsakar det att vibrera galet och röra sig på fyra ben. Inom en e...

Japanska kyckling Curry

Japansk kyckling Curry カレー (från början)Svårighetsgrad: MediumTillagningstid: 60 minuterCurry ingredienser:2 tsk olja2 stora lökar, skivade tunt2 lbs av kycklinglår rengöras och skär3 stjälkar selleri2 morötter skuren i bitar4 dl vatten2 stora yukon...

Hur man gör Kracie japanska mjukt godis

Kracie Meiji är en japansk mat godis och en leksak som både vuxna och barn (3 +) kan göra och äta dem. De är tillverkade av:SugarGlukosStärkelseVegetabilisk oljaMajssirapLaktosDextrinMjölkpulverAcidulantArtificiella smakämnenNatriumalginatVegetabilis...

5 minuters Turkiet/ris middag

denna stapelvara i min familjs middag rotation är inte gourmet. Dock tar det 5 minuter eller mindre att kasta i crockpot. Min familj alltid älskar det och gärna äter alla matrester till frukost eller en matsäck. Ibland jag kommer att knocka mig själv...

Delicious grillad rostade med överblivna Curry

Gör idag vi rostade med överblivna curry, jag hoppas du gör och njuta! Och glöm inte att kommentera i kommentarerna nedan.Steg 1: Förbered dina ingredienserDu behöver:Lämnade över currySurdegsbröd (eller någon tjock bröd är bra)Vänster över risLökOst...

Spam Musubi / Onigiri (ris boll)

jag visa dig hur jag göra Spam Musubi och också den teknik som lärde mig på hur man bildar en Onigiri / RiceballIngredienser:Spam * strimlatNori (tång) ark * skär i långa tillräckligt remsor för presentpapperÄgg ark:1 ägg slagen1 grön lök hackad (val...

Babyfeet limpa Halloween Party Main maträtt

Här är receptet på en perfekt Halloween party huvudrätt måltid! BABY FEETLOAF! Superenkel att göra. Använd din favorit köttfärslimpa recept eller nedladdning, utskrift och använder min beprövade. Några strategiskt placerade skivor av lök, grönsaker o...

Heta smaksatt is dyker

jag har alltid varit att isen dyker med extra när jag gör smoothie varje dag och jag har alltid velat göra bomben smak is dyker istället för bekant smoothie smaker. Nyligen, Instructables' djupfryst behandla tävling motiverade mig att göra mer forskn...

Piezoelektriska skor: Ladda din mobiltelefon genom att gå!

Obs: Detta är min första instructable!Har du någonsin haft det ögonblicket när du hade en mycket viktig text att skicka, men innan du kunde sluta skicka den, telefonen dog? Ganska mycket varje person med en mobiltelefon/enhet har upplevt det frustrer...

Bacon Sushi

Sushi är en perfekt kombination av smaker; skarpa, salta ark nori, lindade runt söt och syrlig fyllning av vinäger ris, fyllda med en mild bit fisk. Så, hur gör man något redan så bra ännu bättre? Med BACON, naturligtvis, som det skarpa och salta sub...

Loco Moco

Om du någonsin varit på någon av Hawaiiöarna har du förmodligen sett detta på en meny. Det är en "hålla fast vid dina revben" favorit bland lokalbefolkningen. Att göra denna maträtt från öarna är så lätt och ingredienserna är träffar de flesta a...

Laser skär MultiWii baserade quadcopter

detta är den andra versionen av en liten quad copter som jag konstruerat och byggt. Den är utformad så att den endast elverktyg som krävs för att bygga det är en laserskärare.Du kan få multicopter ramar för billigt från ett antal källor, men jag vill...

Experimentet! Vad gör tankar till oss??

SYFTE / forskningDetta är ett experiment bygger bort av Dr Masaru Emoto övertygelse att kraften i tanken kan förändra våra kroppar för bra eller dåligt. Eftersom våra kroppar är 70% vatten, avslutar han tankar kan påverka vårt molekylstruktur. Om det...

Vegan potatissoppa

Hej alla,.Detta är min första instructable i kategorin mat, oftast är jag mer i elektronik och växter... men jag jobbar i restaurang och kock på hem varje dag. min fru och jag gå ut för att äta kanske en gång i månaden (vi måste vara riktigt desperat...