Japanska Cherry Blossom Nailshur man målar japanska körsbär blommar på dina naglar att ge dem en mer spännande och exotiska utseende.

Obs: Det är bra att ha några referens bilder på sidan. Använda en sökmotor för att hitta olika bilder av japanska körsbär blommar. Detta kommer att göra det lättare att måla dem på senare.

Verktyg du behöver:
-Nagellack remover
-Nagelband pusher
-Spik filer
-Ljus blå nagellack
-Svart nagellack med en tunn lutad borste
-Vitt nagellack
-Rosa nagellack
-Tydlig nagellack
-Tunn nagellack borste
-Papper plattan eller liten paint palette

(Vänligen ignorera udda datumstämpeln på bilderna i de tre första stegen. Jag insåg inte att det var något fel förrän senare)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cherry Blossom Nails

inspirerad av Arizona te (jag är ett stort fan), beslutade jag att prova Arizona te-inspirerade körsbärsblommor naglar! Jag gjorde dem på tårna, men detta är snabbt enkelt och helt gör-stånd!Steg 1: material Du behöver dessa innan du börjar måla (ell...

Japanska cherry blossom tårta

detta är en chokladkaka med cream cheese frosting, men du kan använda någon tårta och vit glasyr, och du kan också göra det mer än bara 1 nivå. För att göra detta behöver du gel eller vanlig glasyr i brunt och rosa, grönt och rosa ätbart glitter damm...

Laserskärning: Cherry Blossom formade mönster kjol

Hej alla,Denna kjol gjordes för en klassprojekt. Det är en cherry blossom mönstrad kjol med en valfri topp. Temat för mitt projekt kom från den årliga Sakura Matsuri Festival; som alla blir klädd i japansk animation tecken eller blommiga sommarklänni...

Cherry Blossom Frappuccino recept

Nyligen tjänade Starbucks Cherry Blossom Frappuccino (i USA) för bara några dagar. Jag fick aldrig chansen att prova det, men jag ville ändå göra det själv. Starbucks gjorde det med grönt te och Jordgubbsmos färsk, som verkar ganska konstigt för någo...

DIY Sakura - Cherry Blossom träd med papper (med video)

[DIY] Pappers-SAKURA-Cherry Blossom träd * med tutorialsHej alla. Min video är '' papper Sakura - Cherry BlossomTree''.Jag älskar Sakura så mycket. Verkligen så häftigt träd. Gillar du det?Idag ska vi göra en Sakura träd med papper. Riktigt så lätt t...

Mjukpapper Cherry Blossom

mjukpapper Cherry Blossom grenar, super lätt, superbilligt, supersnabb, super söt! Allt du behöver: några grenar (jag använder min grannes Magnolia grenar efter de falla), hot lim och limpistol och mjukpapper. Först skär torgen i silkespapper ca. 2-3...

Skalle flicka med Cherry Blossoms brosch

Jag skapade denna "skellie" brosch från en av mina ursprungliga collage. Jag använde en skalle bild från en 1901 Cezanne målning. Jag älskar att collage så jag har en stor samling av papper bilder som jag leka med tills jag skapa en design som j...

Hur man gör en Origami blomma Cherry Blossom - TCGames [HD]

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami blomma Cherry Blossom. Njut av: D!Origami: Körsbärsblommor blomma!Designad av: Origami - instruktionerAnvisningar som finns på http://www.origami-instructions.comTips: ta hand om din veck i...

Chokladmousse Cherry Blossoms

Lägga till en touch av våren i ert parti med ett vackert och ätbart arrangemang av vit cherry chokladmousse serveras i mini choklad blomma koppar!Vad du behöver...Mousse1 kopp körsbär3/4 kopp grädde6 oz vit choklad, smält1/3 cup socker1 tsk vanilj1/2...

Hur man gör Cherry Blossom belysning

jag älskar sättet körsbärsträden utanför min byggnad blommar glatt varje vår. Jag ville ta skönheten i dessa körsbär blommar inomhus så jag gjorde några av mjukpapper och för att göra dem ännu mer speciell jag lagt lysdioderDessa vackra lampor är bil...

Cherry Blossom gren lampor i 6 steg

vad du behöver:-Brun blommiga band-Twist band-LED mini individual-light strängar w/tio glödlampor (en för varje gren).-Grenar: (jag använde dollar store blommor, om en verklig trädgren kommer att göra)-Vas: Om du använder lampor som måste vara anslut...

Cherry Blossoms glödande

även om jag älskar vinter och snö, jag funderar redan på våren! Begreppet av detta projekt var att få några "glow" till en vanlig målning. Nu är jag i något avseende en mycket bra målare, men jag nyligen fick mina händer på några ledande färg fr...

Hur man gör origami kusudama blomma cherry Blossom

© DeadlyTeaParty egendomFölj mig på Twitter... https://twitter.com/TipTopPhotosↆↆↆ KLICKA NER FÖR FLER! ↆↆↆJag har nått 3 000 abonnenter! (27/2/2104)Så är här en Origami handledning!★ƬӇЄ ƲԼƬƖMƛƬЄ ƔƛƦƖЄƬƳ ƇӇƛƝƝЄԼ! ★➜My konst sida på Facebookhttps://ww...

Cherry Blossom konst från läsk flaska i 11 enkla steg

Detta awesome målning projekt kommer att visa dig hur du enkelt måla din egen körsbär blommar i 11 enkla steg, och sluta med en imponerande konstverk som du kommer vara stolt över. Allt som krävs är några leveranser, lite kreativitet och skulle du tr...

Våren Wall Decor | Våren blommar | Cherry Blossom

Jag använde blommor från Hawaii tema blommiga halsband för denna våren vägg dekor....

Regnbåge av anarkistiska flagga tvålar

Jag hade nyligen möjlighet att campa med över tusen människor som anser sig libertarianer och anarkister. Ibland används ordet "anarkist" mis medlemmar av nyhetsmedia att beskriva våldsamma ligister som bryta windows och bränna saker.När det gäl...

En resa av Palm Arduino Kit

jag skyldig detta instructable till min Palm Arduino Kit fläkt!Gjorde jag nämnde i min tidigare instructable "Palm Arduino Kit" att jag byggt i kit till följde med mig medan jag göra den resande.Och en riktig resa av min Palm Arduino Kit gjorde...

Is lyktor!

Vi först såg dessa is lyktor på besök i den pittoreska staden Otaru på ön Hokkaido i Japan.Jag var fascinerad och fascineras av deras skönhet och enkelhet, och genast försökte förstå hur de gjordes.Efter att ha kämpat lite med inslagning mina tankar...

Arm resten slut bord??

Så jag behövde en slut bord för min soffa. Problemet är, vi bor i ett litet hus och inte har massor av extra utrymme för traditionella möbler alternativ... Ange den Arm resten End tabell, med anpassade inlaga att krydda saker upp lite!Genom att detta...