Japanska samurai hjälmpersonliga Hej idag lära för att göra en hjälm japanska samurai om du vill lära sig och göra denna hjälm och bara titta på videon, låt mallarna att ladda ner och Visa steg för steg hur man rida den

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kartong Samurai rustningar att ser autentiska

jag måste ge kredit till en massa människor för detta instructable, särskilt Atrophius för hans prisbelönta instructable, som var min inspiration. Jag ville faktiskt skapa en hel uppsättning av sintra som han gjorde, men eftersom jag är arbetslös jus...

Samurai pansar (Total War: Shogun 2)

i denna fina Instructable jag kommer att visa hur man gör en hel kostym av samurai pansar som jag fick idén av spelet totalt krig: Shogun 2Den rustning som jag byggde var en ganska enkel design men tack vare min lilla kropp struktur var lite svårt at...

Samurai kostym

en samuraj kostym jag gjort med hjälp av Sintra (PVC skum board). Denna kostym tog ca 3 veckor av konstruktion att slutföra, och kunde vara ännu mer tidskrävande för vissa.Jag hade ett intresse i att göra detta efter att ha kört över hemsida sengokud...

Att göra en kniv med en japansk hamon

Har du någonsin märkt vågiga linjen på japanska svärd som visas i nästan alla anime och samurai filmer? Det korrekta namnet för den här raden är en Hamon och om du vill ha ett svärd med en verklig pryder dess kant som kommer att ställa dig tillbaka n...

Hur man gör en japansk fläsk buljong Ramen

Ramen och omedelbar nudlar betraktas alltid som skräpmat i västerländsk kultur eftersom de inte har god näring, men det är dags att ändra vårt sinne. Denna instruktion lär dig hur man gör japansk ramen ägg och bräserad pork, som är två viktiga sidor...

Hur man gör en Lego Samurai Jack "Aku" kostym

jag måste vara ärlig. Jag vet inte riktigt för mycket om Aku eller samurai Jack, men min vän ville ha en kostym för en komisk konvention. Denna kostym var faktiskt prototypen för lego Superman dräkt (länk nedan)* Jag kommer att förklara hur dräkten k...

Hur man gör en Marvels "Silver Samurai" kostym

vad samurai har två tummar och använder en mutant makt ett tachyon fält för att omger ett svärd och segment genom nästan vad som helst >? DEN HÄR KILLEN! Jag behövde en dräkt för 2012 Chicago Comic Entertainment Expo. Jag letade igenom några gamla sk...

Japansk stil E-textilier

Det finns ett dilemma när du sy e-textilier. Tråden måste vara ledande, stark och flexibel och som vanligt innebär att den har tråkigt flätad eller vriden stål. Det fungerar, men det är inte mycket attraktiv. De flesta människor ta itu med detta geno...

Snabb, robust trä Marudai (för japanska Kumihimo sladd fläta)

Kumihimo är en japansk flätning konst som kan producera mycket stark, regelbundna mönstrade sladdar användbar som snören, band, rep och dekoration. Tekniken har blivit populär i väst nyligen, och populariteten har fört med sig en rad moderna bekvämli...

Japanska mobius väva

denna väva är skrämmande enkelt och ganska enkelt så bli inte rädd för att prova den. Jag kom först med denna väva medan du skriver anteckningar i klass, rätt efter jag kom hem från skolan jag dammas av min ring låda och började. mitt övergripande må...

Gör Samurai Armor för visning. (Du kan bära den alltför!)

Intro:Först hade jag idén att göra Samurai pansar som en Halloween-kostym men om jag skulle lägga mycket kraft på att jag inte vill ha en Halloween enda händelse. Så tänkte jag för mig själv, "varför inte lägga den på displayen för att njuta hela tid...

Föreningen tutorial: japanska Kiridashi

så du vill ha en blade?Jag presenterar här en uppsättning instruktioner för att göra en snygg liten kiridashi; en liten japansk blad traditionellt används för träbearbetning, Snickeri och läderföremål. De gör ett utmärkt verktyg, träslöjd eller kompa...

Passar en japansk Regulator likriktare enhet till en 12v AC/DC Royal Enfield Bullet

standard, separat regulator och likriktare enheterna på den senare modellen Royal Enfield Bullet är inte kända för sin tillförlitlighet. Eftermarknaden ersättare finns tillgängliga men kan bli dyrt.Detta instructable visar dig hur passar en av de all...

Samurai pansar och verktyg

I denna handbok får du lära dig att skapa en uppsättning samurai pansar tillsammans med de verktyg som används under den tiden.De material som du behöver:ArmorEn borr med en 11/64 borrBoxcutter kniv20 kvadratfot av Sintra eller ett liknande Sintra Ma...

Japanska vikning papper pussel

detta är en instructable om hur man gör en japansk pussel vika papper. Detta är mycket roligt pussel lösningar både lätt och svårt. Målet med pusslet är att försöka få alla fyra mönster i en kvadrat. Njut!Steg 1: Vad du behöver En bit konstruktion pa...

Dashi - japansk fisk och Kelp lager

Ichiban Dashi är en enkel men otroligt frisk fisk och tång tillverkad i Japan på lager och används som bas för många rätter. Misosoppa, nudel soppor och även salladsdressing är gjorda med dashi. Variationer av dashi kan göras med bara kombu eller med...

Koppar röret japanska Shishi-odoshi Fountain

Shishi-odoshi, eller "skrämma rådjuren" är en japansk fontän traditionellt gjorda av bambu. Jag hade några kopparrör kvar från ett VVS projekt så jag tänkte jag skulle använda dem för att göra denna unika fontän. Ursprungligen jag såg fontänen i...

Japanska BBQ ål - Unagi Hitsumabushi

Unagi, eller japanska BBQ ål, är en av mina favoriträtter. Om du i eller på, en sushi rullar, i en bento, eller serveras som denna - Hitsumabushi, bbq smak, anbud fisk, och krispigt skal är en trippel fröjd.Majoriteten av Unagi säljs frysta och pre s...

Japanska Quilt Geisha väskor

Följande en handledning från våra 2016 handväska att göra klass på Animazement. Denna tutorial lär dig hur man gör en kvinnlig samuraj handväska från 16 eller 1700-talet och funktioner japanska Sashiko sömmar och tyg manipulation. Att göra du behöver...