Jeans till knä längd Denim kjol

detta knä lengh denim kjol är flörtig och komfortabel. Slitage med stövlar för en sexig utseende eller med flip flops för avslappnade dagar.
Relaterade Ämnen

Återvinn Denim/Jeans till återanvändbara delar med inget avfall.

Varför avfall? Du kan förvandla dina bortglömda, out-of-stil eller unwearable jeans till en klar att använda crafter dröm!Använd dessa steg för att effektivt dekonstruera ett par jeans i alla återanvändbara delar. Denna process ger minsta scraps och...

Från denim kjol till förkläde!

Hej alla i denna video jag visa dig hur du sätter en denim kjol till en super söta förkläde!Hoppas ni gillar det!FitLine Ase0esA...

Förvandla gamla jeans till en påse

Hej gott folk!Detta är mycket enkel, lite tidskrävande sätt att förvandla din gamla jeans till en cool väska.Steg 1: du behöver... du behöveren gamla jeansen symaskintråd på färgen på dina jeanspar av saxetcSteg 2: sticklingar först klippa dina jeans...

Hur man vände ett par gamla jeans till ett par bojad shorts

Just gjorde ett par gamla jeans till ett par bojad shorts. Älskar det!...

Omvandla lång jean till söta shorts!

jag alltid hitta min garderob full av jeans som jag inte använde men älskar nog att inte ge bort. Detta par är en av mina favoriter så här är super enkelt att omvandla dina jeans till shorts för under våren och sommaren!...

Förvandlas förstörda Jeans till en a-linje kjol!

Så jag tappade en röd sharpie på grenen på mina jeans. (FML)Jag försökte beslutsamt skrubba och bleka dessa mortifying ställen till en mortifying röra (se bild. Jag skäms inte).Att vara sparsam nörd som jag är, jag drog ut min trogna symaskin och vän...

Förvandla gamla jeans till kjol!

Hej alla, här är min nya läraren på hur till vända gamla jeans i en kjol! Titta på video för en snabb, rolig & lätt handledning! Hoppas ni gillar det! Happy sömnad! XXX...

Återvinn gamla Jeans till en sexig Mini kjol

Återanvända en gammal Jeans i en sexig minikjol - roliga filmer är här lära dig att återanvända en gammal jeans i en sexig mini kjol!...

Från Jeans du bär en Denim väska du bära

gamla jeans liggande?Förvandla dem till något nytt!Steg 1: Samla ditt material Behöver du:~ gamla jeans~ sax~ synål~ tråd~ gamla skjorta eller skrot tyg (valfritt)Steg 2: Skär Jeans Skära byxor benen av dina jeans.Steg 3: nästa... Vänd arb denim inif...

Dekonstruera ett par Jeans med minst mängd avfall

Jag hittade nyligen instruktioner om hur du skapar en trasmatta. Naturligtvis vill jag försöka göra en med denim. Och inte nya denim, men mjuk, bruten i denim, som din favorit par jeans. Och det bästa stället att hitta som är i själva verket ett par...

Jeans till Pencilcase

jag nyligen skära av benen på ett par av mina jeans och förvandlade dem till shorts. Ett tag, jag var inte säker på vad jag ska göra med benen som lämnades jag med. Sedan på dagen fann jag mig med en massa tid och ingenting med det att göra. Så gjord...

Göra dina gamla jeans till en quilt!

Många gånger din gamla, slitna jeans bara sitta runt tar upp plats samtidigt som aldrig används. Detta är ett enkelt sätt att spara alla dina favorit fickor, blixtlås, gräs fläckar, och sliter och gör dem till en varm och mycket tunga filt. Detta täc...

Skär bitar till exakt längd på en vertikal Mill

du förmodligen inte kommer att få något från denna tutorial om du redan är bekant med driften av en vertikal kvarn med en digital avläsning (DRO). För dem som just har börjat för att använda verktygsmaskiner, eller funderar på att starta, här är ett...

Återvinn gamla jeans till en skiftnyckel set fall

nej jag sa skiftnyckel, inte jänta, jag kan inte föreställa mig en jänta och än mindre en hel uppsättning av dem. Ändå har jag många pseudo tillförlitliga fordon som kräver mig att bära verktyg runt. Jag tillbringade också har oväntat arbetade på min...

DIY Fashion | Hur man förvandlar Jeans till Jogger byxor

Detta är ett roligt sätt att återvinna din gamla byxor! Allt du behöver ribbing, sax, byxor och en symaskin!Steg 1: BeskrivningDenna vecka på gör det själv mode vi visar dig hur man förvandlar din gamla jeans eller byxor till jogger byxor med en trev...

Hur till DESIGN YOUR BASIC rak kjol mönster

en av de enklaste plagget att skapa är rak kjol.Rak kjol mönster är också lätt.Passformen är mest import nyckeln till komfort och attraktivt utseende.Kjolar bör passa bekvämt på midjan och faller smidigt över höfterna.När du har en rak kjol mönster a...

Gamla jeans till stylin ' mössa

i denna kompatibel du blir din gamla uppsättning jeans som inte passar eller är skadade repareras i en fantastisk ny(gamla) mössa.Steg 1: Beanie sektioner Det första vi gör är att mäta omkretsen på din skalle, och med hjälp av complexe matematik vi a...

Hur du sätter dina jeans till shorts

Kasta inte bort din gamla blåjeans. Re-syfte dem för att göra dig själv nya shorts. Här är hur....

Förvandla dina Jeans till jord vänlig sandaler

lära sig att återvinna en gamla jeans i en jord vänlig sandaler!...