Jeremys sol ugn med återanvändas och återvunnet materialgenom att bläddra igenom en bok hur man solugn och snubblat på min design. Ursprungligen hade det raka paneler för att återspegla solens strålar men hamnade jag böja mig. Jag gjorde ytterligare ändringar, men till slut såg det bra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga din egen Eco-Quad Copter från återanvänt och återvunnet material

som en studerande inskrivna i en akademisk, tekniska gymnasiet, jag har varit utsatt för många aspekter av teknik, inklusive teknik, fordonens konstruktion och elektronik. Men mitt fokus är för närvarande lag, allmän säkerhet och regeringens politik....

Fönsterbräda växthuseffekten - återanvändas och återvinnas

Här är min första Instructable postat... Jag hoppas du finner det lämpligt.Fröna började före den sista dagen av frost eller miljömässigt känsliga frön, OR frön som måste vara yta eller grunt sått, har särskilda behov. De måste hållas fuktig, varm oc...

Mobila planteringsjord Cart - ta en gammal bit och återanvända det! återanvända och återvinna för kul!

Min favoritsysselsättning är att köpa upp udda bitar av skräp! Några bitar får sitta i månader innan jag bestämmer mig för vad de kommer att bli. Men när du hittar en intressant del av trä, en gammal stol, en spjälsäng, gammal hårdvara eller en ful g...

Hårddisk återanvända och omlokalisering initiativet

80GB hårddisk inte mycket dessa dagar, även i en bärbar dator.Så var det dags för en uppgradering (1 / 2TB passar fint).Den negativa sidan är, nu hade jag en 2,5-tums hårddisk, med ingen bärbar dator att använda den.Med 256GB thumbdrives, och multi-t...

Upcycled, återanvändas och återvinnas glödande klocka.

Denna klocka har fått en ansiktslyftning och har förvandlats till en glödande väggklocka... Klockan och plast koks glasögon var på väg till deponi. Jag har klippt glasen i halv längd sätt att använda en kakel såg men du behöver inte. Ansiktslyftning...

Bygga en zip-line av återanvändas eller återvunna material.

Hej där! I detta instructable, jag lär dig hur man gör en zip-line av återvunnet material. Vad är en zip-line? Det är i grunden ett rep mellan två träd med en plats som reser mellan dem.DISCLAIMER: Jag är inte ansvarig för några skador eller skador s...

Gör en 3D lampa från en MRI och återvunnet material

Efter att min fru hade gjort vissa medicinska tester (allt var OK!) Hon skickades hem med uppsättning MRI bilder. Jag insåg att jag kunde använda dessa "skivor" av min frus skull skapa en 3D-modell. Efter lite experimenterande, inklusive en slar...

Platt & bärbar sol ugn (med CD-skivor) - Hornö solar plano y transportabla (usando-CD-skivor como espejos)

vi alla vet att solen värmer. Men även under de bästa förhållandena, temperaturen nått av en vänster i objektet solen överstiger oftast inte 50 °. Om vi vill uppnå temperaturer högst i inte optimala förhållanden (hög latitud, vinter, etc.) kan vi fok...

DIY luftkonditionering med återanvända

Välkommen, idag kommer jag visa dig hur man bygger en liten luftkonditionering, material som är lätt att hitta ochsvårigheten är mycket låg, naturligtvis, har inte samma makt som en sann conditioner men givet den låga utgifterna hansprestanda är myck...

Växthus med återanvända Soda flaskor

Detta är en metod för att åter använda plast soda flaskor som växthusgaser. Jag gjorde det förra vintern och jag kunde hålla några växter under vintern utan problem. Naturligtvis det kommer inte att vara användbart i snöiga ställen, men jag kommer at...

LED strålkastare med återanvända mobiltelefon för mer längsta batteri

jag bougth en billig led pannlampa från marknaden.Ursprungligen, dess användning två mynt batteri. och då tror jag att jag behöver extra för denna typ av batteri... så jag köpa en förpackning med det.och vad jag reallise här... att två batteri endast...

Saker en paket med återanvända förpackningsmaterial

Som ett college student hemma för sommarlov, har jag tagit att städa mitt rum och rensa ut alla gamla leksaker som inte längre innehar betydelse för mig. Naturligtvis, detta ledde mig att starta ett eBay säljarkonto. Nu när jag är en tillfällig eBay...

Förnyade gungstol med återanvända insektsskydd band.

A few years a go we bought a nice old rocking chair at a flea-market. Efter att skrubba bort en mycket gammal, tjock och ful lager av brun färg, slipning och lägga filt till benen den tjänat det arbetsuppgiften i vardagsrummet. När vi fick några andr...

Hydrokultur med återanvända material

Hydrokultur är processen av växande växt på vattnet.Steg 1:Först ta en burk som inte har hål.Steg 2:Ta svampen och skär den som en cirkel som kan passa in i kan.Steg 3: Sätta vattnet i burken och Lägg svampen på ytan av vattnet.Steg 4: Ta några frön...

Förnya och återanvända din förnyande varumärke laddare!

Introduktion och Backstory **:Infördes 1993, Rayovac corporation marknadsförs och säljs ett uppladdningsbart batterisystem dubbade "Förnyelse". Det var unikt eftersom det används ett uppladdningsbart alkaliskt batteri som är mycket lik en vanlig...

Hur man kan återanvända din gamla kaffesump för tillverkning

Fokus i detta arbete är att belysa och ifrågasätta vår relation med material. Att utforska det allt mellan de till synes banal eller complicatedly rika interaktioner med material som utgör vår byggda miljö och större fotavtryck på denna värld. Målet...

Bärbar Fresnel sol ugn

Dessa solstrålarna reste 150 miljoner kilometer att få här, det minsta du kan göra är sätta dem till god användning. Om du funderar på att utnyttja kraften i solen att laga din favorit gryta eller falla sönder, måste du bara att bygga en solugn Fresn...

Vackra sol ugn

En sol ugn är en enhet som använder solens UV-strålning för att laga mat. De material som behövs för att göra en sådan vacker sol ugn är en kartong, band, svart papper, aluminiumfolie, plastfolie och slutligen en markör.Steg 1: Steg 1: Fyll det karto...

Hur man gör ett hål genom återanvända en.357 Sig skal (Bullet Cartridge)

här är ett sätt att återanvända de olika patroner som du bara inte kan tåla för att lämna vid gun range, efter din månatliga utbud praktik!den 357 Sig (Pistol patronen) gör en mest utmärkt "Plug" stil hål punsch. Storleken är perfekt för en stan...