Jonglering bollar - billigt och enkelt att göradessa bollar är mycket lätt att göra och kul att jonglera.
De är bra för barn och nybörjare.
För att göra större / tyngre jonglering Lägg bollar mer fyllning i steg 4.

Jag kan ge alla dessa steg i utskriftsvänlig format komplett med lärare anteckningar om du kör en workshop eller klass.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Billigt och enkelt att bygga tire rack

Hej alla, detta är min första instructable.Efter bygga detta projekt, insåg jag att jag kunde ha dokument det med fler bilder. Men å andra sidan, det är en ganska lätt konstruktion, så att inte riktigt väsentliga steg för steg-instruktioner. Jag ocks...

Hur man gör jonglering bollar billigt

Här är hur man gör jonglering bollar billigt.Dessa bollar har en stor touch att spela.Steg 1: Vad behöver du?För att göra det behöver du:cling film 25 x 25 cmett dricksglasMannagryn kornen cisor2 ballongerDet är allt.Steg 2: Se första stegen Vi komme...

Ladda ner NOAA satellitbilder billigt och enkelt

detta kommer att visa dig hur man laddar ner väder satellitbilder verkligen billigt och enkelt med lätt att skaffa delar.För detta behöver du:RTL SDR USB-programvara definieras radio. Det kostar cirka 20 pund.få det här: http://www.ebay.co.uk/itm/140...

Kopiera Stand - billigt och enkelt för att bygga

jag samlar massor av dokument som en del av mitt arbete; Nyligen bestämde jag mig för jag skulle låta täcker av "tree saker" återgång till miljön och klara upp min boyta och office genom att skanna allt jag kunde. Jag hade nyligen blivit av en p...

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...

Uppnå en fantastisk professionell Film filmiska (billigt och enkelt)

Nu streaming konst, design och gameing på twitch live! en uppföljning skulle vara fantastiskt och jag vill gärna prata med dig! ^. ^ - Link också i discription - http://www.Twitch.TV/soulis_greyNågonsin velat få det extra speciell film utseendet, men...

Ironman Markera 3 bågreaktorn billigt och enkelt

Ironman är en fiktiv karaktär i Marvel Comics. Det var bara känt att nördar uptill de gjort en film om det. Efter det började filmen människor kärleksfull Ironman roll mycket. Nu nästan varje (cool) människa på jorden känner honom och har sett Iron m...

Billigt och enkelt varvräknare (RPM Sensor) för borstad DC motorer

jag kom bara upp med en mycket enkel, lätt att genomföra, och mycket billigt sätt att övervaka VARVTALET på borstad DC-motorer. Det skulle också fungera på borstlösa motorer men det finns bättre sätt för dem (räknande fasbyte) så jag skulle bara reko...

Billigt och enkelt Shop Vac anslutningar

Jag vet inte om någon annan har detta problem, men jag verkligen gjorde: Jag har fyra verktyg som har damm samling hamnar - en router tabell, en bänkmonterade bälte/skiva sander. en chop (spets) såg och en Dremel mini bord såg. Jag har också en shop...

Billigt och enkelt ljussabel-bälteshållare ($1)

Så fick jag bara Darth Vader Lightsaber från Disney Store från The Force vaknar produkter som de har och försökte göra en hållare eller klipp som inte skulle få i vägen och inte skada den ursprungliga ljussabel. efter skruva runt med det hittat jag ä...

Billigt och enkelt Garage arbetsbänk

jag nyligen insvept byggandet på mitt nya arbetsyta / arbetsbänk i garaget på vårt nya hem. De slutliga måtten är 12 fot lång, 2 fot djup, med en något större vinklade hörnet fungerar området. Det fanns en befintlig metall skåp att jag ville matcha b...

Billigt och enkelt desktop eluttag

Jag använder en gammal hörnet enheten dator skrivbord som en arbetsbänk för datorer och annat som folk gör mig fixa. Jag tröttnade på klättring under skrivbordet att ansluta och koppla bort verktyg och annat som jag arbetade på. Jag är också en snygg...

Träbearbetning Workbench: Robust, Billigt och snabbt att bygga

Min makerspace behövs en ordentlig arbetsbänk för träbearbetning så jag erbjöd sig att bygga en. Jag har byggt ett par bänkar tidigare så hade jag en idé om vad skulle kunna fungera i en gemensam workshop. Jag visste att jag ville ha en bänk som var:...

Laser Vortex - billigt och enkelt!

Jag byggde en laser-virvel för under $10. Definitivt en rolig, enkel och billig effekt för alla att prova!Steg 1: Lilla Köplust Min inspiration kom frånSå, ja, det har funnits ett tag, men jag gjorde vad jag kunde för att bara göra det så enkelt som...

Billigt och enkelt Lab Agitator / Shaker (bra för PCB också!)

Redigera 4/16/15: jag bytte power levererar till en 5 Volt, 1/2 förstärkare med en USB-adapter. Detta saktar ned agitation förslaget till en mer acceptabel nivå och tillåter mig att ansluta den till min PC till förmåga den också! Se uppdaterad video...

Billigt och enkelt bushcraft reservdelar/överlevnad blad.

Hultafors knivar är billigt och bra (åtminstone här i Sverige). De blir allt populärare i bushcraft gemenskapen. Detta är ett litet tillägg/mod jag brukar göra för att göra dem ännu mer användbar. Du kan expandera på denna idé och lägga till ännu fle...

Webcam mount för bärbar dator eller skärm - billigt och enkelt

är din laptop eller dator skärm för tjock för din webbkamera för att klippa på till? Du vill inte använda klippet, som det kanske mar målgång i den bärbara datorn? Försök den här enkel setup för att montera din webbkamera, och det kostar mindre än $5...

Hur man gör en tre-axeln CNC-maskin (billigt och enkelt)

tanken bakom detta Instructable var att uppfylla min önskan för en stationär stora CNC-maskin. Även om det hade varit trevligt att köpa en av hylla frågan om pris samt storlek visade sig vara oöverkomliga. Med detta i åtanke jag bemöda sig att design...

Billigt och enkelt tid förfaller Video (Intervalometry)

Tid förflutit, även känd som intervalometry (som i mäta mellanrum mellan fotografier), är en metod för att ta bilder långsamt över tiden och sedan sammanställa dem till en video komprimerad tid. Jag har alltid varit fascinerad av tid förfaller video....