Joule tjuv ficklampa uppgraderaTja, här går vi... "Offret", en mycket liten AAA ficklampa.

Jag vill tacka "unknownuser 2007" och "1up" för detaljer och information om detta projekt, ger mig den fyndighet att prova detta...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Grundläggande Joule tjuv ficklampa

Hej Välkommen till min andra instructable!!! Idag ska jag visa dig hur man bygger en mycket enkel joule tjuv ficklampa. Om du inte har sett min andra instructable, kolla upp det för ett enklare sätt att driva detta än jag kommer att visa dig! Jag vet...

Altoids Joule tjuv ficklampa

en ficklampa som jag gjort av en enkel joule tjuv krets, 2 ultra brite leds och ett dött batteri....

DIY ALTOIDS SMALLS JOULE tjuv ficklampa

Hej, alla. Jag älskar att göra projekt från Altoids burkar speciellt Altoids smalls burkar, de är så liten och väldigt söt och de passar perfekt i fickan så att du kan ta dem med dig överallt och när som helst.Jag har sett ett par Instructables på hu...

Joule tjuv ficklampa.

Det är inte först eller sist. men detta gjordes nästan fullständigt från delar som lögnaktig runt omkring.Jag köpte bara transistorn och fallet.Toroid - datormoderkortToroid omslag - dator bandkabelLysdioder - jag har en gelé burk samling :)Motstånd,...

Hand vevas ficklampa Mod plus Joule tjuv

jag har ett par av handvevad ficklampor liggandes och jag var aldrig nöjd med sin prestation.När jag fick dem färska ut lådan fungerade de bra. Men när batterierna tog slut var alltför ansträngande att ladda batterierna manuellt. Och efter ett par år...

Ficklampa med Joule tjuv

detta är förmodligen den 1001 ficklampan med en joule tjuv, men sedan igen detta är min :)Jag använde en penna stil ficklampa från duracell.Den har en 2,2 volt lampa och två AAA-batterier.En av penlites kommer att ersättas av joule tjuven.Och naturli...

Joule tjuv 6 LED ficklampa

Joule tjuv 6 LED ficklampaEfter att ha läst Evil Mad Scientist Laboratories på hur man gör en joule tjuv, beslöt jag att återuppliva min 1 AAA cell Ficklampa Ficklampa använder joule tjuv design.Steg 1: Joule tjuv 6 LED ficklampa jag gjorde först en...

Skapa en Joule tjuv LED ficklampa eller nattlampa genom att återvinna en Kodak engångskamera.

Efter att ha sett information om Joule tjuv LED drivrutiner på internet bestämde jag mig för att försöka göra dem. Efter att få några fungerande enheter började jag experimentera (som jag brukar) med olika källor av delar från föremål jag kan återvin...

Lätta upp Minecraft ficklampa med en Joule tjuv

För alla som någonsin har velat göra sina egna ljus upp Minecraft fackla, och skulle vilja leka med lite kul elektronik i processen, detta Instructables projekt är för dig! Elektroniken förklaras tillräckligt bra (och med länkar till allt som behövs)...

1 Watt LED Joule tjuv

* kit köpa information kan hittas här: http://www.easternvoltageresearch.com/joulethief30.htmlSom jag hade en del ledig tid i sommar, beslöt jag att ta tillbaka några av de populära mönster jag hade skapat nästan tio år sedan med mitt fritids belysni...

Att göra en enkel Joule tjuv (som lätt)

dag jag visar dig hur man gör en mycket enkel joule tjuv. En joule tjuv har många tillämpningar, bästa gadget som jag gjort med var en "vatten drivs lampa", snart kommer jag att lägga på en guide om det men först måste jag bokföra denna guide. J...

Joule tjuv hund ljus

Joule tjuv hund ljusMin fru ville ha en hund krage ljus för vår svart hund så hon kunde se var han i parken på de mörka vintermorgon promenader. [Detta är också en stor liten ficklampa också.]Du kan köpa dem billigt men där är roligt i det!Så jag lär...

Evighet ljus - en bättre Joule tjuv att återvinna din gamla batterier

Första sakerna första!Jag vet att stjäla idéer och mönster är gemensam praxis i dessa dagar.Alla kan använda denna krets för egna projekt men om de används på något sätt för kommersiella produkter vill jag ingå i lönen!Jag är inte girig och erbjuda m...

Dollar Store Joule tjuv!

Viktig anmärkning * om du börjar att läsa detta och undrar vad är så cool om att förvandla en ficklampa in i en annan ficklampa Google "Joule tjuv". Detta är en instructable för att förvandla en ficklampa till en låg källa spänning mer komplicer...

Elektriska stolen Joule tjuv

detta är min första instructable så gärna vara så hård och elak som du vill, jag ber om ursäkt för de suddiga bilderna, jag är absolut inte rik eller har fina leksaker, så vidare med det!Elektriska stolen joule tjuven kräver... Tja... en joule tjuv,...

Joule tjuv nattlampan

tack för att titta! Glöm inte att rösta!:)Steg 1: IntroHej, instructable användare! Du någonsin behövt en ficklampa att ta sig runt ditt stökigt rum på natten? Eller en nattlampa för din flickvän som är fortfarande rädd för mörker?-_ - Nåväl, låt mig...

15 minuters Joule tjuv

Detta är en introduktion i driften av en Joule tjuv och en kort titt på det historia. I November 1999 publicerades en enkel krets av Z. Kaparnik av en transformator-feedback singel-transistor spänningsomvandlare i vardagens praktiska elektronik tidni...

Färg ändra natt Joule tjuv

jag fick denna undersökning från en lärare som undervisar i gymnasiet barn elektronik - kan vi få en cool kit som Aurora mini 18, i ett enklare och billigare? Jag föreslog natt Joule tjuv, men läraren tyckte att det inte var tillräckligt sexig för ba...

1, 5V till LED spänningsomvandlare alias Joule tjuv

Det här är en schematisk jag av misstag fick fungera. Jag experimenterade en idé att få en LED PWM på ett 1, 5V använder en astable multivibrator köra induktor och använda dess magnetfält kollapsar att lysa upp en LED i snabba korta pulser men jag fi...