Joule tjuv LED nattljus (med fluorescerande vetenskap design) (!)jag använde min lilla joule tjuv krets () i ett par små nattlampor, men de var mer som dockhem lampor! Jag ville nattlampan vara funktionella så jag var tvungen att skala det upp lite även om jag föredrar små saker.

Jag hittade en underbar instructable här: och använde hans idéer för att fylla min provrör med fluorescerande överstrykningspenna bläck. Mindre är verkligen mer när det kommer till fluorescens, en ganska svag lösning som fungerat bäst för nivån av ljus som jag ville.

Jag hittade en gammal kemi i en välgörenhet butik för ett år sedan och som används en av två provrör läktarna och tre provrör. Jag monterade joule tjuven på ett block av trä jag klippt från en jenga spel - fast honom i kemi montern med epoxi och använde tunt rep jag hade kvar för att täcka trådarna. Jag var vänligt råd tråd (UV) lysdioderna samtidigt och det är vad jag har gjort.

Jag gillar det faktum att ljuset är sparsam, körs på batterier som är döda till de flesta avsikter och syften, plus jag har alltid velat delta i en tävling här och nu har jag!

Relaterade Ämnen

Skapa en Joule tjuv LED ficklampa eller nattlampa genom att återvinna en Kodak engångskamera.

Efter att ha sett information om Joule tjuv LED drivrutiner på internet bestämde jag mig för att försöka göra dem. Efter att få några fungerande enheter började jag experimentera (som jag brukar) med olika källor av delar från föremål jag kan återvin...

Joule tjuv LED med dött batteri - ingen toriod

det är min första instructable. I grunden handlar det om en Joule tjuv att tända en lysdiod med ett 1, 5V batteri som vad andra gjorde. Jag läste trodde många instructables. Jag behöver två transistorer eller en IC som jag inte vill eller jag behöver...

Joule tjuv LED kretsar

många av oss är intresserade av Joule tjuv, det gemensamma namnet för en spänning öka omvandlare som gör att en 1,5 volt eller lägre batteri källa att driva en LED som kräver uppemot 3-volts för ljus. Denna krets använder en enda-transistor blockerin...

Joule tjuv LED Night Light

Jag har många batterier runt. Fjärrkontroller, kameror, många elektroniska prylar alla använda batterier, mestadels AA-storlek. Jag alltid kände skuld för att kasta bort de förbrukade batterierna. Jag vet att det finns laddningsbara batterier, men må...

Joule tjuv LED Night Light - Kit sammansättning steg för steg

tack så mycket för ditt "Joule Thief" LED Night Light Kit.Nu när kit levererar, vill jag ge "Steg" bilder av församlingen.Börja med motstånden. Halvera leads (gör lödning enklare), och böj leads. Jag använder en liten skruvmejsel för a...

LED Grow Light batteridrift Joule tjuv i en veke trädgårdsskötsel behållare för billigt!

Så titeln har många ord i det, men det är eftersom detta instructable kombinerar många idéer från många källor. Den allmänna idén härrörde från robomaniac's Desktop energi seed lampa kombinerat med} {klådans växande växter med LED-lampor instructable...

15 minuters Joule tjuv

Detta är en introduktion i driften av en Joule tjuv och en kort titt på det historia. I November 1999 publicerades en enkel krets av Z. Kaparnik av en transformator-feedback singel-transistor spänningsomvandlare i vardagens praktiska elektronik tidni...

Hög effektivitet reglerade Joule tjuv

Joule tjuven producerar normalt utspänning, vilket värde är svårt att förutsäga. Utan belastning (LED) har jag mätt spänning över 30 V. Jag ville skapa en Joule tjuv, som kan användas för att leverera några små elektroniska apparater, men med väl def...

Joule tjuv

Jag har väl varit exceptionellt tyst men inte lata... Arbetar full tid och har ett nytt häftigt projekt kommer jag att dela. Här är en teaser fortfarande inte en fullständig steg för steg som jag kommer att redigera detta i de närmaste dagarna att lä...

Super enkel induktor Joule tjuv!

Hej alla! I detta Instructable ska jag visa dig hur man gör egna enkla induktor joule tjuv, i knappt 10 minuter! Denna krets är så enkelt, även de inte bekant med elektronik kan prova det som deras första projekt!Vad är en Joule tjuv?En Joule tjuven...

Stjäla en joule tjuv från en billig sol trädgård ljus

kör en LED i enda 1,5 V, 1.2V eller särskilt till stor del uttömda batterier, berömda Joule tjuv gå runt med ett ihoprullat toroid är stor.Men när bärgning i solcell och batteri från en billig sol trädgård ljus göra en laddningskretsen, jag insåg ele...

Lätta upp Minecraft ficklampa med en Joule tjuv

För alla som någonsin har velat göra sina egna ljus upp Minecraft fackla, och skulle vilja leka med lite kul elektronik i processen, detta Instructables projekt är för dig! Elektroniken förklaras tillräckligt bra (och med länkar till allt som behövs)...

Joule tjuv med Motor spolar

vill ha en Joule tjuv krets i en smal blanka paketet? Allvarliga geek poäng är högt på dagordningen för framåttänkande snille, och vad bättre sätt att göra det än med återvunnet inälvsprodukter av en diskettenhet, leksak motor eller precision stepper...

1 Watt LED Joule tjuv

* kit köpa information kan hittas här: http://www.easternvoltageresearch.com/joulethief30.htmlSom jag hade en del ledig tid i sommar, beslöt jag att ta tillbaka några av de populära mönster jag hade skapat nästan tio år sedan med mitt fritids belysni...

Vinka JT - Larson Scanner med Joule tjuv

Jag älskar LED chasers. En massa lysdioder prydligt slå på och av på en exakt timing - lampor kör ett sätt, sedan åt andra hållet... Det är avslappnande, lugnande och sömngivande.Det finns så många LED chaser/scanner/sequencer kretsar ute, några är g...

Joule tjuv - använda lysdioder med endast ett AA-batteri!

Att göra LED enheter bärbara kan vara lite skrymmande på grund av batterierna. Joule tjuven löser det, genom att öka ett enda AA-batteri spänning till en tillräckligt hög nivå att tända en LED.Denna kompatibel medför hur att löda en joule tjuv tillsa...

Joule tjuv 6 LED ficklampa

Joule tjuv 6 LED ficklampaEfter att ha läst Evil Mad Scientist Laboratories på hur man gör en joule tjuv, beslöt jag att återuppliva min 1 AAA cell Ficklampa Ficklampa använder joule tjuv design.Steg 1: Joule tjuv 6 LED ficklampa jag gjorde först en...

1, 5V till LED spänningsomvandlare alias Joule tjuv

Det här är en schematisk jag av misstag fick fungera. Jag experimenterade en idé att få en LED PWM på ett 1, 5V använder en astable multivibrator köra induktor och använda dess magnetfält kollapsar att lysa upp en LED i snabba korta pulser men jag fi...

3W LED Strobe - 2 AA-batterier och Joule tjuv

denna lysdiod strobe ljus kan 2.4V användas jämfört med 4.5V för de flesta 555 timer kretsar. Den använder Joule tjuven för att slå på en 4V MOSFET. Detta minskar antalet batterier behövs. Det är också lämplig för låg powered lysdioder och kan använd...