Julkalender för nördar"Advent kalender för nördar" är en perfekt present för dina nerdy vänner. Det har några awesome funktioner som:

  • ser riktigt töntig
  • du behöver bara köpa delar, din nerdy vän har det roliga vilket gör det
  • 24 olika växlingen statistik
  • inget lim, ingen lödning
  • alla delar är re-usable
  • lätt att göra
  • inklusive batterie!

Okej, är det en enkel counter krets med två 7-segment visar och två counter-ICs. Varje dag i December kan du trycka på knappen en gång räkna fram till 24 December.

Se Steg
Relaterade Ämnen

10 set av brödunderläggen projekt för nybörjare

Skärbräda är ett bra sätt att bygga elektroniska projekt enkelt och på kortare tid utan att behöva löda. Ett problem som ställs av nybörjare inom elektronik är att de inte kan löda komponenterna prydligt på kretskort. En dålig lödning gemensamt kan l...

Öl Julkalender

räkna ner till semestern med en särskild kalender som avslöjar en annan öl varje dag. Öl-Julkalender lägger ett litet mysterium till din semester dricka. Det finns 24 dagar i de flesta adventskalendrar, men min är 25 - för om det finns någon dag när...

Julkalender från filt

Tja blir det nära semesterperioden, så jag tänkte jag skulle dela denna Julkalender som jag gjorde förra året. Det är ganska enkelt att göra, med bara några grundläggande sömnad färdigheter. Min dotter gillade verkligen att få en överraskning varje d...

Nördar kostym

detta stegvisa instructable kommer att berätta hur man skapar en nördar kostym för dig själv och en vän! Detta är en rolig kostym inte bara att bära, men är ett roligt projekt att göra!Steg 1: leveranser Leveranser du kommer att behöva för denna dräk...

En mördare Hood

Jag vet detta inte är handledningen för öde Titan bröstkorgen rustning, men eftersom jag kör skumgummit, jag måste vänta ett tag. Under tiden, är här hur du får din hoodie ser lönnmördare som på nolltid!Och när jag säger ingen tid, jag menar 30 minut...

UK Plumeria tropiska trädgårdar ersätter den klassiska engelska trädgården i popularitet?

Den klassiska engelska trädgården har traditionellt varit ett kännetecken för de ståtliga herrgårdarna i hela Storbritannien under århundraden.Med sina väl välklippta gräsmattor och trädgårdar av traditionella växter och blommor har dessa trädgårdar...

Early Bird fångster Worm skördare

jag är en vermicomposter och som de säger "behöver spurs uppfinning" de är korrekta. Jag var gravid då jag skapat detta UPCYCLED projekt när jag inte kunde böja sig för lång tid att skörda min gjutgods. Jag var i min källare står där som önskar...

Julkalender

jag har letat efter en adventskalender för mina barn, men kunde inte hitta en som verkligen passar min smak och pris. Det finns några bra sådana där ute, men allt för dyrt i min mening. Här är ganska lätt att göra med endast ett fåtal verktyg.Steg 1:...

Hur man får en flicka: en guide för nördar som jag själv.

i detta Instructable, du, ja du får lära dig hemligheterna i landa dig en sann girlfreind. Detta är inte en guide bara för nördar, men för varje kille som kan säga "Im enda" Följ dessa enkla steg och den verkliga damer kommer att flockas till di...

Hur man spelar "Mördare"

nu Assassins är ett spel som en vän och jag kom med, och vi gillar att spela med granne barnen.Steg 1: Grunderna Så i princip mördare är en bakgård spel baserat på Assassins Creed spel multiplayer. Du kör och träffa folk med skum svärd, och om du int...

Upprätt pall (Container) trädgårdar

Dessa pall trädgårdar lutar sig mot staketet i min lilla urbana trädgård. Jag använder insidan utrymme mellan 2 x 4 och krampa trädgårdsarbete tyget i trä till skapa en nästan dold, rustik utseende planter att min utanför utrymme.Jag Använd hashtag #...

Göra en nördar Coaster

Hela idén till projektet kom från en familj medlem. Faster till vår älskar absolut nördar godis. Hennes födelsedag kommer upp snart och vi trodde det skulle vara snyggt att avge några nördar i kåda och göra några glasunderlägg. Det är verkligen enkel...

Öl låda Julkalender

I Tyskland firar vi jul den 24 December. Traditionellt har du en Advent kalender med 24 behandlar för var och en av dessa dagar. En öl låda 0,33 l öl innehåller 24 flaskor.Tillfällighet? Jag tror inte!Göra en alternativ Advent kalender featuring 24 d...

Toy Train Julkalender

För de av er som har sett min andra instructables, älskar jag julen, min familj och återvinning av gammalt trä. Min fru också älskar tåg vid jul, och ville ha en adventskalender. Jag försökte att integrera två, och gjorde en leksak tåg Julkalender. S...

Merry Rx-mas: Piller flaska Julkalender

Jag blev inspirerad att göra detta piller flaska Julkalender som gag gåva för min svärmor efter vår familj hade en mycket upptagen år, medicinskt sett. Jag har sett adventskalendrar med olika typer av behållare ordnad in i form av ett träd och se så...

GPS för lata gamla nördar

så här lata gamla Geek bestämmer sig för han vill ha en GPS (Global Placerande System).Forskning, forskning, forskning.Problem: Så är dessa handdatorer och auto enheter ganska cool. De har alla dessa kartor och spårning och ofta ger dig anvisningar....

Julkalender jul sprit

några tårar sedan blev jag besviken över det faktum att jag inte kunde hitta en anständig vuxna Julkalender, jag trodde jag skulle ta det på mig att skapa något lite mer passande. Om du gillar jul och njut av en festlig supa, kommer du att älska jule...

Omvandla en asfalt lekplats till skolan trädgårdar och utomhus klassrum

När ditt barn börjar skolan, Föreställ dig skicka dem till en vacker och inbjudande miljö. För många av oss, verkligheten är ofta mycket olika - äldre skolor, karga asfalt lekplatser, ogräs, trash och graffiti.Med vår budget är fastspänd skolor kämpa...

Guns 'n trädgårdar - hur att överleva Zombie apokalyps

Guns 'n trädgårdar - hur att överleva Zombie apokalyps är nummer ett web show för DIY tips och tricks för att leva genom tuffa tider. Varje episod kommer vi att utforska den in och ut av ödemark, inklusive bästa vapen, första hjälpen och mat produkti...