Justerbar Notebook Riser / bärbar dator eller Tablet PC standDetta är en elegant, lätt och bärbar notebook riser / laptop stand / tablett stativ jag designade och sätta ihop i ett par timmar på Nottingham Hackspace. Jag har varit med och förfina detta ett tag nu så jag tänkte jag skulle dela den med världen :)

Jag har använt:

  1. 3mm plywood och en laserskärare
  2. 2 x M8x25mm skruvar (M8x20 skulle nog fungera bra också)
  3. 2 x M8 självlåsande muttrar
  4. bit tråd (jag har använt en tidigare cykel talade) skär och böjda i form för mekanismen som ratchet - finns bättre alternativ för att göra detta förmodligen, men det är vad jag har haft till hands
  5. trälim för limning nedre spetsen på de längre ben
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du sätter din LG EnV 2 mobiltelefon till en bärbar Ring upp Modem för din bärbara dator (eller skrivbordet)

vi har alla på somepoint haft det behovet av att använda Internet där det bara inte har varit möjligt, såsom i bilen eller på semester, där de tar ut en kostsam belopp per timme för att använda deras wifi. Slutligen har jag kommit med ett enkelt sätt...

Webcam mount för bärbar dator eller skärm - billigt och enkelt

är din laptop eller dator skärm för tjock för din webbkamera för att klippa på till? Du vill inte använda klippet, som det kanske mar målgång i den bärbara datorn? Försök den här enkel setup för att montera din webbkamera, och det kostar mindre än $5...

Styra lysdioder av bärbar dator eller annan dator

detta projekt är mycket inriktad på julpynt men med lite fantasi tekniken skulle kunna tillämpas på alla typer av andra program.Det är verkligen viktigt normalt att inte ansluta något direkt till datorn. Dessa LED-baserade lampor är utformad för att...

Spara $$$, få en vilja ny bärbar dator (eller annan) litium batteri Pack gratis!

Ja, du måste arbeta för det. så det är inte helt gratis. I princip kan du återställa många litium batteri ryggar tillbaka till nästan nyskick. Jag inte helt förstår anledningen till att de "smarta" interna styrekonomerna blivit stum och kräver e...

Doppa din bärbara dator

Obs ***: Okej, så låt mig börja med att säga behaga ursäkta kvaliteten på detta Instructable. Jag planerar inte att göra en på detta projekt, men det visade sig så bra att jag tänkte att jag var skyldig det till gemenskapen att åtminstone Visa dig va...

Skiss / Notebook Hybrid från gamla sketchbooks och bärbara datorer

har någon någonsin haft bärbara datorer och/eller skissböcker som mestadels är fyllda upp men inte hela vägen? Någonsin undrat vad man ska göra med de gamla bärbara datorerna? Denna ska tutorial undervisar dig hur du återvinner gamla anteckningsböcke...

Toshiba T3200SX bärbar dator

Detta instructables visar dig hur du omvandlar en 1989 Toshiba T3200SX laptop till en dagens moderna bärbara super stationär dator.Här är en lista över saker du behöver för att börja detta projekt:Toshiba T3200SXIntel Core i5 - 3350P Ivy Bridge Quad-...

Bygga en bärbar dator svalare!

Bärbara datorer CPU och GPU överhettning mycket ibland, och om du inte vill att watercool, kan du lägga till fans! I detta kommer jag att visa dig hur du gör din egen laptop cooler! Du behöver följande:WireDatorfläktarNågon form av byggnadsmaterial (...

Gör din egen bärbara dator/laptop hud

en helt individualiserad och unika laptop hud med obegränsade möjligheter.Steg 1: Material lista och före projektet timesaver Ark med självhäftande laminat eller vinyl cling (företrädd av plast baggie, inte ersättas med väska)SaxLiten pensel (som i e...

Nästan gratis datorer eller med hjälp av tunna klienter med Debian linux.

Så du vill ställa in ett litet nätverk för ett företag eller bara hem. Tänk på tunna klienter. Med hjälp av tunna klienter har alltid varit en viktig sak med mig. Även om de är mini delmängder av full datorer de spara pengar på El och kräver mindre s...

Veckotidningsomslag bärbara datorer

Ta tidskriften täcker och förvandla dem till notebook covers!Steg 1: ListaHär är vad du behöver att omvandla tidskriftsomslag till notebook täcker:gamla tidningarminst 2 till 3 paket filler pappersvart konstruktion papperPH neutralt bindemedelsvampen...

Göra en Laser etsade bärbar dator

en trä notebook täcka skulle se bra. Men det är frågan om gångjärnet. Denna konstruktion används något som kallas en "levande gångjärn" som är ett gäng mycket nära men osammanhängande nedskärningar i trä som gör träet flexibel.I grunden är det e...

RaspberryPi Powered bärbar dator

Jag har varit intresserad av wearable computing ett tag. Tills RaspberryPi släpptes, fanns det ingen prisvärd och kompakt alternativ för datorn delen av en bärbar dator. Min ursprungliga setup används en bärbar dator i en ryggsäck, men det är lite fö...

Hur du sätter en bärbar dator till en wifi hotspot i Windows 7!

Hej alla! Jag är Luca, jag är 26 och jag är italienska... Åh... och detta är min första instructable!!! Jag är ledsen om min svenska inte blir perfekt varje gång.Låt oss börja!Föreställ dig detta scenario.1 - du är i ett rum och wifi-router är någons...

Hur anpassa flera bärbara datorer

Vi ville ge nya kohorten av förnäm min en fin present att starta sin hemvist och jag fick i uppdrag för att laser etch en massa anteckningsböcker med P9-logotypen. Igenom en hel del trial and error är detta hur du går om laser etsning/cutting flera b...

DIY bärbara datorer 2 sätt

Hej! Jag ska på vissa resor senare och alltid vill hålla ordning, så jag skapade dessa super söta DIY bärbara datorer. Så, jag ville visa er alla. Låt oss komma igång!Steg 1: Notebook 1: utsmyckningFör den här anteckningsboken, vi helt enkelt dekorer...

Lätt & fri minne för bärbara datorer som du köper på semester

en av roliga sak att göra på semester för en brevpapper knarkare är att köpa bärbara datorer på våra resor. Det är så roligt att bläddra brevpapper och museum butiker att hitta unika bärbara datorer att lägga till våra samlingar hemma. Här är ett enk...

Svarta tavlan bärbara datorer

Tråkigt bärbara datorer får du för tillbaka till skolan? Dags att sparka upp ett snäpp! Detta DIY hantverk lär du dig att ta enkla sammansättning bärbara datorer och göra dem till en bärbar dator värdig en svarta tavlan! Inspirationen kom från Bethan...

DIY: hur man gör en bärbar dator

jag är typ av en notebook freak, jag älskar att skriva och rita, så jag kan aldrig ha för många bärbara datorer. Jag nyligen såg trasa täckta anteckningsboken, och tänkte "Jag kunde göra det!". Här är den instructable som kom från det.Det är ver...