K'nex - Asault gevär instruktionerom du vill bygga det, gå på

-V1: http://www.youtube.com/watch?v=951p6A2G5eg
-V2: http://www.youtube.com/watch?v=eITvI27C-2o

Instruktioner är lätta och pistolen är mycket bra :)

Ledsen för min dåliga engelska, jag är franska x)

Relaterade Ämnen

K'NEX Highpower gevär

K'NEX Highpower gevärDetta har mycket mer makt sedan en standard block utlösare. Det blir att makt genom att spåra den kula travel's på istället för det normala sättet att att ha en massa sändarens på en stång.Kontakterna på ett spö böj lättare och s...

K'nex - överfall gevär V1 och V2

två k'nex gevär väldigt cool! Du har bara att följa instruktioner om du vill bygga denLedsen för min dåliga engelska, jag är franska x)...

K'NEX Skunk gevär

detta instructable kommer att bygga en modell gevär att bränder blå K'nex stavar eller trä dymlingar. Utbud och robusthet av denna modell är fantastiskt; skjuta stavar på upp till 65 fot på en platt bana. Detta är en stor regnig dag leksak att bryta...

K'nex reglaget gevär

Detta är den nya K'nex gevär som jag just gjort. Den har en åtta runda torn på framsidan, (med tillstånd av "KILLERK") och bränder oodamo rundor. Denna pistol kan lätt få 35 fot, och med tanke på detta är min första gevär, jag tycker det är gans...

K'nex torn gevär: Scarlet Devil

Hej därEfter tre dagar av mixtrande med en idé som jag hade, är Scarlet djävulen klar.Detta blir mitt första och troligen enda inträde till K'nex tävlingen, om det får godtas.Nu, på vapnet själv:Scarlet djävulen fick sitt namn från en titel i Touhou...

Ljus K'nex Assualt gevär

innan jag börjar att få complnts denna pistol är tänkt att vara ett block triger och vara mycket enkel det är bara för att hjälpa mindre exsperienced k'nex byggare en bro från pistole till gevär.Detta är en mycket enkel gevär skulle jag recermend det...

Förvirring: En K'nex torn gevär

mig presentera: förvirring. Detta gevär, med dess snabba eldhastighet, kan enkelt ge dig en fullständig, förvirrande runda åtta skott. Det skulle göra en bra följeslagare till antingen min D2OP, DOT pistol, eller verkligen en annan awesome pistol.Tid...

K'nex - 1919 Browning M1919 instruktioner

Hej ge killar, och idag jag dig instruktioner för M1919 Browning som användes i första världskriget (M1917), andra världskriget, The Koreakriget och Vietnamkriget. En av sin motsvarighet kallas kulspruta M2 (smeknamnet "Ma Deuce") fortfarande an...

K'nex - 1975 CZ-75 instruktioner

Hej ge killar, och idag jag dig instruktioner för CZ-75 som användes av Cezch och turkiska polisen. Det har också använts i flera polismyndigheter i USA. Det har varit många varianter med mindre versioner, olika patroner och några anpassades till har...

K'nex - dubbel Barreled Shotgun instruktioner

Hej killar, och ja att det är en K'nex dubbel Barreled Shotgun. Jag fick idén att bygga upp det när jag letade på flera videor på youtube av K'nex hagelgevär som hade en paus-action mekanismer i det, så jag kopierade en och gjorde det och sedan åkte...

K'nex - PM-63 RAK instruktioner

Hej stötarna, och dag för fans av PM-63 RAK, jag ge dig instruktioner för PM-63 RAK som jag granskat tillbaka i januari 2014. Detta är första gången någonsin som instruktioner har gjorts för en K'nex PM-63 RAK på Instructables.Bra poäng· Bekväma hand...

K'nex AST gevär

CR-WR77RASpecial Rifle Design med blixtsnabb kapacitetTyp: Rifle(AST)Vikt: ~ 500 gramAmmo typ: 13 centimeter röd stavRäckvidd: 10 meterBränning intervall: 1 sekundMag kapacitet: 17Mag Reload tid: 20 sekunderSteg 1: Samla materialKontaktdon-20 vit-31...

K'nex ljus gevär

eftersom jag gjorde en video hur som helst, beslutat att skriva detta här.I grund och botten är det första K'nex geväret har jag gjort med en tidning och sann utlösare som fungerar från ganska mycket mina egna idéer. Vissa delar kanske bekant ut, men...

K'nex - 1955 Colt Python instruktioner

Hej ge killar, och idag jag dig instruktioner för Colt Python. Det är en revolver som användes i flera polismyndigheter men det föll så småningom ur drift på grund av behovet av semi automatiska pistoler. Det är inte min egen design eftersom jag följ...

K'nex - 1979 SPAS-12 instruktioner

Hej ge killar, och idag jag dig instruktioner för SPAS-12 (idrottsliga syfte Automatisk Shotgun). SPAS-12 är en duell-läget shotgun är det kunna skjuta i pump-action eller halvautomatiska. Pump-action systemet skulle användas i upploppskontroll eld i...

K'nex - C.A.R instruktioner

Hey guys, och idag vill jag ge dig C.A.R (kompakt Assault Rifle). Men innan vi går vidare, vill jag tacka och ge en massa kredit till Instructables medlem Dr. Richtofen eftersom jag använt bilder av sin egen C.A.R. Också eftersom han aldrig haft chan...

K'nex Halo Scorpion tank instruktioner

här är den mycket efterlängtade guiden för K'nex Scorpion tank jag gjort.Tanken är gjord av 5 stora stycken:1 kroppen2 cockpit3 trappsteg4 torn5 huvudTanken är mycket enklare än det verkarJag skulle ha fått detta upp mycket förr men instructables ors...

K'nex hänglås instruktioner

Hej stötarna! Här är instruktionerna för min K'nex hänglås! Hoppas du gillar.ReservdelslistaAnslutningar:Gul kontakt: 15Orange kontakt: 13Röd kontakt: 23Grå 2-slot kontakter: 4Grå 1-slot kontakter: 8Blå 7-slot kontakter: 2Stavar:Blå: 6Vit: 14Grön: 59...

K'nex desert eagle v2 instruktioner

instruktioner till min D.Eagle V2Steg 1: huvuddel: främre fat ...Steg 2: huvuddel: interna ...Steg 3: Main kropp: handtaget först lägga den andra viktigaste plattan till vad du har och sedan bygga handtagetSteg 4: sista steget ......