K'nex bil (mini) MODS!Dessa är de nya "cooper" mods vissa är att det ser bättre, några för säkerhet, några för prestanda och nu finns här!
Detta visar också du hur min gummiband makt fungerar! dessa är nyheterna...

Nyheter: 7 nya nackdelar: 1

-spoiler gummiband är bra, men detta är lite för tung att flytta
-stärka mods verkligen-snabb men även med den vikt den rör sig lite
-sportiga motorhuvens ventilerna
-speglar statistiken: (av fem)
-ny tillbaka stötfångaren funktion 5 * har över 20 funktioner
-bättre starta lås ser 4.5* ser definitivt ut som en mini
-bättre ser också hållbarhet 4 * är stark iaf och har 2 inverkan absorbatorer

Relaterade Ämnen

K'nex bil (mini) instruktioner!

This is my knex mini! dessa är instruktionerna för det! (innan du Betygsätt, Läs everthing skriven och gör bilen eftersom jag inte har ett sätt att visa dig ordentligt hur systemet fungerar) det är en stor liten derby bil eftersom det är verkligen st...

Min Mods av Jamalam's 'Storm 22 K'nex Pistol'

Så satt jag hemma en lördag, uttråkad ur min skalle och jag bestämde mig för att leta efter något relativt lätt att göra att jag har bitar för. Sedan snubblade jag över denna skönhet () det såg riktigt cool och jag hade alla delar att göra det.Jag va...

K'NEX bil - G.M.S.L.L.S.

detta är min van jag skapade och det satt runt som dekoration sedan 6 juni, 2006. Namnet på det, G.M.S.L.L.S. är initialerna från ett gammalt ex flickvänner namn jag ägnat det alltför. Majoriteten av mina K'NEX bilar har ett syfte för sin skapelse, v...

Futuristisk K'nex bil

Hej killar, detta är min första instructable och det är en k'nex bil som ser ganska futuristiskt. Om någon fler instruktioner behövs lämna gärna en kommentar i discription.Steg 1: Delarna Behöver du:kontaktdon1 vit snöflinga4 gröna hörnet delar4 gula...

K'nex bil 2

detta är min 5 år gamla systrar k'nex bil kan du använda min gamla k'nex bil (unflipable en) och få dem att slåssSteg 1: leveranser Få leveranserSteg 2: Följ bara bilderSteg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7: Vänligen vilja Detta är min syster som gjorde...

Arbetar K'nex bil

Steg 1: Min bil En k'nex bil som jag började att bygga i dag är det bara en prototyp så det är inte perfektSteg 2: Motor Bara en k'nex dalbana (berg-och dalbana) motor så det inte går snabbt driver en uppsättning hjulSteg 3: Trailer grejen i slutet D...

Min Modded Nerf Recon CS-6

min modded Nerf recon, vad vill du tänka?Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4: Nya steg...

Min modded NF

detta är min modded NF...

Hur man bygger en stark K'nex bil.

Dessa instruktioner kommer att visa dig de top tips för att bygga en stark K'nex bil.Steg 1: Starka axlar Det första steget till hög styrka är att göra axlarna stark. En är längre knex bättre än två kortare bitar med en koppling.Steg 2: Stark framram...

Mini mod (orc)

här är min första minifigur modifiering (eller min mod.) Detta är för du fantasy lovers.Steg 1: benen Steg 2: den övre halvan Steg 3: sista körningen...

Min modded nitefinder

här är min modded nitefinder [första instructable ;)]...

Min bror ville ha K'nex bil

Här en en bil som min bror ville att jag skulle bygga, men han ville ha några "cool raketer" och "vapen". Så vill jag att andra fundera på detta....

K'nex car (mini)

Detta är min knex mini! Jag kommer snart att göra instruktioner för det, det är en stor liten derby bil eftersom det är verkligen stark, några av de organ kit är gjord så att den obsorbs effekten. och samt att det ser ganska mycket ut som en mini. Oc...

K'nex bil med styrning och interiör

Detta är min första på denna webbplats så vänligen inte vara hårda om det behöver förbättringar , lycka till om du försöker göra detta och jag ser fram emot mods som du kanske tänker på.Här är några positiva och negativa på denna bilpositiva: 12 nega...

Lilla K'NEX bil

detta är min första instructable. YAY!Min lilla bil kan gå runt hörn, ganska snygg.En video av det:ellerhttp://www.youtube.com/watch?v=6YAWwmKREoIBitar som du behöver:små gröna stavar: 4vit eller grå stavar: 5röda stavar: 3grå rod: 1gul eller grå 5-s...

Min Modded PC - Super svalare V.3

dess min Normal skåp (köpt på 800 /-) dator, där jag installerat (aka - Modded) för att sätta/lägga till 10 Cooling bortsett från CPU Cooler & SMPS, dess bara Video av slutlig bygga. ver.-3...Men tänk på skapa version.4 där jag m planerar att lägga t...

"RECYCLED modell bil" mini enheten planerar

tid som behövs: två till tre veckor.Vetenskapen målStudenten kommer att utforska och demonstrerar några av principerna i rörelse: gravitation, friktion, tröghet, massa, vikt och hastighet.Studenten lär genom praxis återvinning begreppen "rengöring&qu...

K'nex bil instruktioner

ropa till Clifford för att ta bilder.Steg 1: "bak" Du behöver-2 gula spön-5 vita stavar-15 gröna stavar-4 gröna anslutningsdon-7 röda kopplingar-9 ljus grå kopplingar-2 av de hindge tingSteg 2: "motor" You will need--3 gula spön-2 vita...

K'nex riktade min prototyp Senast uppdaterad 09/10/2013

fortfarande i designen arrangera gradvis min directional min är kan skjuta till 150 Micro Orange X-Rod låser, 75 K'nex blå distanser eller 25 Standard gröna stavar 50 ft +. Hur du ladda upp det eller vad du skjuter är helt upp till dig. Jag kommer at...