K'nex cabriolet bildetta är min K'nex Cabriolet, kan jag tyvärr inte göra instruktioner för detta eftersom jag revs det men du probabably kunde bygga det på bilderna. Här är lite information om det...

Pro 10 con 2

Den har ett tak som kan vikas snyggt på baksidan taket själv kunde vara bättre
den har en öppning motorhuv med v8 motor inga tillbaka ljus!
sidan exuasts
elegant interiör med massor av kurvor och ringer
agustable säten
huvudet vilar
ser bra ut
och är starkare än det ser ut
statistik av 5

funktioner *** 4
ser *** 5
hållbarhet ** 2

över alla *** 4

Relaterade Ämnen

K, nex sprint bil

Hej det här är nick monster22 och detta är min k, nex sprint bil som jag byggde...

K'NEX liten cabriolet bil med styrning

detta är min första instructable, den behöver några förbättringar... Jag kommer att publicera om många vill att jag ska:) Jag vill försöka förbättra denna bil genom att sätta någon form av fjädring på framhjulen och passande en bakre axel med motor,...

K'nex Ratcheting bil

K "nex behövs för detta projekt.4 medelstora hjul2 små kugghjul1 medelstor kugghjul1 stora redskap1 svart hjul (för ratt)4 röda headtops (för lampor)7 vita kontakter8 gul kopplingar10 gröna anslutningsdon6 röda kontakter3 ljus grå kontakter (2 anslut...

K-nex artilleri bil

detta är en artilleri bil gjord av K-NEX. Detta är min första Instructable och min första K-NEX pistol så om det är något som du tror skulle göra det bättre kommentera gärna. Det har inte en utlösare så att du bara dra tillbaka. Om du har några idéer...

K'nex Rally bil/Dune Buggy/Stock Car

detta är en utbytbara typ av bil som kan ändra till en stock car, en rallybil eller en dune buggy. Förändringarna är ganska lätt, och inställningen rally har även ganska mjuk fjädring! Jag satte 5 dagar av arbete i detta, och är mycket stolt över den...

K'nex Unflipable bil

detta är min unflipable bilSteg 1: leveranser Få dina leveranserSteg 2: Följ kannornaSteg 3:Steg 4:Steg 5: Sista stegetBara repet vad du gjorde på andra sidanSteg 6: Detta är vad det ska se ut som Det bör knäppa men då det vänder tillbaka över inom 1...

Sand spränga mönster på Plexiglas - Vindavvisare för cabriolet bil

detta instructable är om hur man gör verkligen göra sval sett matte mönster på plexiglas för flera ändamål. Mitt exempel är en Vindavvisare för en Chrysler Crossfire Roadster. Det minskar tillbaka förslaget och ser bra ut. Jag har thown i LED ligting...

K'nex rally bil (rockstar energy fiesta) instruktioner!

dessa är instruktionerna för min rallybil, det är tänkt för att likna 2012 Tanner Foust rockstar energy fiesta (GRC), jag gjorde det fokus på ser ut snarare än funktioner och att döma av kommentarerna dess varit en framgång! så dessa är instruktioner...

Handledning: DIY kartong Fire Truck motor

Material:stor kartong (rekommendera använda en toalett skål storlek låda på en lokal järnaffär)verktyget knifelong linjal (eller t)pennatacky limRensa rörliga tejpvit anka taperöd konstruktion papper (rekommendera röda kort papper eller rött glitter...

PROJEKT-och dalbana

förra året tillbringade jag ett löjligt antal timmar bor efter skolan för att leka med leksaker. Min inspiration för att bygga denna coaster kommer från min extrema avsmak för traditionella klass 9 teknikprojekt. (mus fälla bil, popsicle stick broar,...

K'NEX bil - G.M.S.L.L.S.

detta är min van jag skapade och det satt runt som dekoration sedan 6 juni, 2006. Namnet på det, G.M.S.L.L.S. är initialerna från ett gammalt ex flickvänner namn jag ägnat det alltför. Majoriteten av mina K'NEX bilar har ett syfte för sin skapelse, v...

Futuristisk K'nex bil

Hej killar, detta är min första instructable och det är en k'nex bil som ser ganska futuristiskt. Om någon fler instruktioner behövs lämna gärna en kommentar i discription.Steg 1: Delarna Behöver du:kontaktdon1 vit snöflinga4 gröna hörnet delar4 gula...

Hur man bygger en stark K'nex bil.

Dessa instruktioner kommer att visa dig de top tips för att bygga en stark K'nex bil.Steg 1: Starka axlar Det första steget till hög styrka är att göra axlarna stark. En är längre knex bättre än två kortare bitar med en koppling.Steg 2: Stark framram...

K'nex bil 2

detta är min 5 år gamla systrar k'nex bil kan du använda min gamla k'nex bil (unflipable en) och få dem att slåssSteg 1: leveranser Få leveranserSteg 2: Följ bara bilderSteg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7: Vänligen vilja Detta är min syster som gjorde...

K'nex Gyro system bil.

Hej, är detta min k'nex gyro system drivs bil, vilket är första gången på denna webbplats. Hela bilen är gjord helt av k'nex. Det använder ett hundratal k'nex bitar och åtta k'nex hjulen. Jag gjorde denna bil från en design som jag såg i en bil tidni...

K'nex bil (mini) instruktioner!

This is my knex mini! dessa är instruktionerna för det! (innan du Betygsätt, Läs everthing skriven och gör bilen eftersom jag inte har ett sätt att visa dig ordentligt hur systemet fungerar) det är en stor liten derby bil eftersom det är verkligen st...

Arbetar K'nex bil

Steg 1: Min bil En k'nex bil som jag började att bygga i dag är det bara en prototyp så det är inte perfektSteg 2: Motor Bara en k'nex dalbana (berg-och dalbana) motor så det inte går snabbt driver en uppsättning hjulSteg 3: Trailer grejen i slutet D...

K'nex 6 hjul bil

Detta är en mellanliggande nivå k'nex bil. Det är 6 hjulsdrift och går snabbare än vanligt på grund av växlarna.Steg 1: Dessa är de bitar du behöverDu behöverStavar:5 långa grå48 kort grön15 kort vitTOATAL: 68CONECTORS:4 VIT10 GUL4 LILA4 röda2 ljusgr...

K'nex bil

k\\\'nex motorvagn från www139 på Vimeo.Detta är en annan bil som vi gjorde för länge sedan . Jag hoppas du njuta av video. Ledsen jag kunde inte få foton de togs bort för länge sedan . Denna bil gjordes ungefär ett år sedan men vi har aldrig gjort e...