K'nex flying v gitarrFlying v gitarr gjort av knex det är bas, gitarr och det kan stödja 5 strängar (gummiband)
Det är ganska tunga har en tremlo bar (whammy bar). Det är mycket liten och använder massor av bitar.
Relaterade Ämnen

Gitarr Rack från Plantstand

jag älskar gitarrer. Jag har massor av dem och behövde ett sätt att lagra och visa dem. Jag tänkte köpa galgar men det skulle ha varit minst $5 vardera och skulle ta upp min vägg utrymme. Jag råkade hitta en plantstand på en sparsamhet butik för $8....

D-KWA: Desktop K'nex Wrestling Association

Följande är min post för leksak utmaningen:VÄLKOMMEN MINA DAMER OCH HERRAR, TILL NÅGON STAD I NÅGOT LAND, FÖR DEBUT AV DEN STATIONÄRA K'NEX WRESTLING ASSOCIATIONEN!(Detta är en K'nex brottning ringen jag byggde, vilket är perfekt för skrivbordet spel...

Flying Z Streaming Radio Player

detta instructable kommer att gå igenom stegen för hur man gör en internet radio spelare med en anpassad akryl hölje. Alla nödvändiga filer som behövs för laser skär anpassat hölje ingår.Kolla in denna hemsida för historien bakom detta projektSteg 1:...

Pärlstav Christmas Ornament med en gammal gitarr snöre!

jag hade varit på att göra smycken nyligen och det är förmodligen där denna idé kom från. Detta är en mycket enkel och lätt att göra jul prydnad gjord av crafting tråd, pärlor och ett par praktiska verktyg.Steg 1: Vad du behöver jag glömde att ta bil...

Justerbar Duct Tape gitarr rem

Medan du surfar på Instructables, slog det mig att, av alla gitarr band på webbplatsen, jag kunde bara hitta två av silvertejp, och den enda justerbara som förlitar sig på sträng att justera. Så, jag bestämde mig att åtgärda denna situation genom att...

Duct Tape gitarr rem

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en cool unik gitarr rem av en rulle silvertejp, och det olny tar 15 min.Steg 1: leveranserFör detta Instructable behöver du följande leveranser:Linjalen1 roll silvertejpExakt-o-knivSteg 2: Gör band...

Fryst Kristoff gitarr

vilja att göra en Kristoff kostym, jag var tvungen att hitta olika tillbehör för honom. En av dem var sin gitarr. Det visades under lullaby "duett" Kristoff och Sven och när Anna försöker slå vargar med det under "the chase"! * Obs * f...

Gitarr Tie Dye skjorta

Hey momoluvers! Det är Momo och dag jag kommer att visa dig hur man gör detta verkligen unik tie dye skjorta. Jag har inte sett en hel del tutorials som denna, så jag tänkte jag skulle göra en själv! Jag hoppas du njuta av detta och glöm inte att rös...

Gitarr plocka fack julklappar

Förra året gjorde jag grytunderlägg för alla på min lilla CNC-maskin. I år sitt godis rätter och plocka brickor...Egentligen samma sak. bara skala det upp eller ner efter behov.Steg 1: Gitarr Silouhettes Du börjar med enkla siluetter. Om du vill göra...

18V mod (gitarrer med EMGs) i 2 minuter - TOOLLESS LÖDFRITT REVERSIBEL & nr nya delar

skär, gå med, tejpa. GJORT. (visas utanför gitarr för synlighet - använda * befintliga * klipp & inte kopplar loss!!!)Steg 1: dela befintliga 9v klipp Få till 9v klippet, noggrant ta bort bakre ärm och skär i två utan demontering eller skada antingen...

2 Watt gitarr huvud

2 Watt gitarr huvudet med LM 386 baserat på masseberg projektet. Litlle amp för gitarr med 9-13 Vdc som indata för power supply här hela projektet i PDF-formatSteg 1: Elektronisk delFörst gör PCB, finns två möjliga sätt för mig etsning av min själv e...

2 x 4 gitarr

Det finns massor av instructables på gitarr byggd med grundläggande verktyg och billiga material, men de flesta av dem titta och spela ganska grov (de är ändå kul ändå!). Jag syftade till att göra en riktigt bra gitarr som både spelar bra och ser bra...

2 x 4 registreringsskylt gitarr

För skojs skull, jag byggde en gitarr från en 2 x 4, några skrot trim, och en gammal registreringsskylt. Jag har angett detta "vänners kompatibla i 2 x 4 Contest. Om du gillar det du läser här, snälla rösta på mig.Steg 1: Skär till storlek Jag mätte...

En nybörjare Guide till spela gitarr Del1

Hej alla! Jag kommer idag att vad man ska packa i ditt gitarr fall.Steg 1: #1. Strängar En bra uppsättning strängar är lifesavers du behöver dem!Steg 2: #1. Tuner Det är uppenbart vad du gör med detta. : DSteg 3: #3. Plockar och Capo Dessa kommer i h...

En skit ändå snygg gitarr plocka hållare

detta är en enkel, snabb och billig instructable. Normalt min gitarr plockar fumla runt mitt hus, gig-bag, skrivbord eller på andra ställen...Så hittade jag en tom match-ruta om runt, och efter ett par mods, Voila! , en snygg pick-boxLåt oss komma ig...

En GITARR plocka hållare

förteckning över Material:1 paket av Sugru· 1 gitarr· 1 gitarr plocka· Matoljaskapa av: Arturo GuevaraSteg 1: Stålplåtbearbetning 1. - Öppna Sugru paketet, gjuta en liten boll eller sfärisk form och placera den på någon plats på gitarren (helst där d...

En Guide till gitarr

denna intsructable kommer att lära dig grunderna i elgitarrDet kommer att lära dig delarna av gitarren...-3 extremmely lätt klassiska riff att visa dina vänner...Hur man förstå tabulatur...Och det är alltSteg 1: Spindelhuset Spindelhuset innehar i sl...

En fattig Person Guide till att köpa en gitarr

varje websight jag har sett som talar om hur du väljer och köpa en gitarr är riktad mot vuxna med pengar. Jag är inte ens i gymnasiet, så ingen av dessa hjälper mig! Jag har plockat upp en hel del trick av handeln från min farfar. Jag lär dig hur man...

En billig gitarr capo

detta är min 2: a Instructable för en billig gitarr capo som skulle kosta mindre än 3$...Steg 1: Samla material Material som behövsMaterial som behövs kan vara lätt tillgängliga på din hem- eller stationära butik...1. en tuschpenna2. en rubberbandSte...