K'NEX Gun: TAC 1 (Build)Hey Guys! Tja, har det varit ett tag sedan jag senast skrev min M6G Magnum, så jag tänkte att jag kan ta en möjlighet att bygga en enda skott pistol. Denna pistol, 1-TAC, är inget speciellt, det är definitivt en pistol som du kan lita på i en inomhus/utomhus K'NEX krig. TAC 1 bit inte alltför tidskrävande, det är korrekt, släta för att fungera och kan starta gula stavar upp till (om inte över, beroende vilken typ och hur många band du har) 40 ft.

Funktioner:
-Inga trasiga bitar
-Ingen y-rods / y-klipp
-Exakt
-Inte pussla konsumerar
-Kul att skjuta
-Bra utbud: 30-40 ft.
-Kan vara usful i ett K'NEX krig

Dessa är instruktionerna, och om du behöver hjälp, droppa bara en kommentar i kommentarsfältet nedan. TAC 2 Slide-Action Assult Pistol kommer snart.

-E Pluribus Unum

Relaterade Ämnen

K'NEX Gun: Defiance (R5) (Build)

Ever since I can remember, bolt action guns have entranced me. Från hur de ser ut till hur de fungerar, har allt om dem verkligen väckt mig. Så, för att "ge en hyllning" till detta underbara system ursprungligen designades av TheDunkis, jag kons...

K'NEX Gun: TAC 2 (+ Internals)

Slide-action pistols have always intrigued me. Min bror (The Red Book av Westmarch) och jag har dabbled lite i konceptet, som har TLF93 (mig i min FSAP, min bror i hans SIG-Sauer P225 och FN Five-Seven, och TLF93 i hans Walther PPS). Det är ett rolig...

Almost Indestructible Rubber Band Powered K'nex Gun

It is a though little K'nex gun that I made. Den kan skjuta en vit K'nex spö 8,5 fot (2,57 meter). Det är inte bra eftersom jag är ny på instructables men det är värt att göra och är ganska enkelt så tar det bara några muinets att bygga. Ledsen för d...

K'nex Gun bifogade instruktioner!

Hej stötarna! här är instruktionerna om K'nex Gun kvarstad! Jag hoppas ni älskar det och lägga den på ditt vapen. Jag tror du kommer att älska det! Ha kul med det! Och vara säker. Hej då!...

K'NEX Gun: Tillförlitlig (R3) (Build)

The RMACR, postat på 9 Mar 2013, har alltid varit en av mina favorit bygger. Effektiv, men ändå enkel, tillförlitlig (aka R4 / RMACR V.2) är en stor inomhus K'NEX kriget pistol. Efter bränning minst 100 rundor igenom det, har jag ännu att uppleva i a...

K'nex Gun: Domaren

vad är det killar, Ben_The_Builder här, med en pistol som jag vill kalla domaren. Jag höll detta pistol gömd i några veckor nu, men jag har beslutat att jag vill göra något annat, så är det måste gå. Men! Jag lämnar er med en komplett steg för steg g...

NG V1 K'nex Gun

Här är det. Min största, mest fantastiska gun hittills, enligt min mening. Denna pistol väger ungefär 4 pounds, och bränder en kula som är nästan lika stor som en K'nex motor. Detta är nästa Generation K'nex vapnet, en Version. Jag säger att det är n...

K'NEX Gun bifogade filer

för ganska någon tid nu min bror (E Pluribus Unum) och jag har tänkt att det skulle vara bra att ha en kompilerad guide till K'NEX pistol bilagor, och så, vi presentera några av våra. Detta instructable kommer att ge dig bra startpunkter till: ACOG s...

K'nex Gun terminologi

bara en vänlig liten guide att bekanta dig med K'nex terminologi.Om du har några klagomål eller ändringar, vänligen pm mig och jag ska fixa det följaktligen.Steg 1: Komponenter och enheter Rod-den långa magra bitarna.Kontakter-lappar med hål (oftast)...

K'NEX MSMC V.2 (Build)

Kan förnya en klassisk, skall vi? INSAS MSMC, med i Black Ops II, är en av de bästa SMGs i spelet, och nu har du möjlighet att bygga upp den ur K'NEX. Hur awesome är det?Funktioner:Stora sevärdheterVänd upp front sightUtdragbar stockHög kapacitet tid...

K'NEX Gun: Rate of Fire (+ Internal Pics and Videos)

Hello again. Här är jag med min 5: e post till "Leksak stavar och Connecters tävling," en K'NEX pistol jag heter "Rate of Fire" (ROF). Jag byggde denna pistol av två skäl:1) Jag ville ha en pistol som jag kunde köra så många rundor ige...

K'NEX Gun: Slinghammer (R1)

efter att ha sett K'NEX kriget 2013 videor, insåg jag att många av mina vapen jag trodde jag skulle gilla att ta till ett K'NEX krig skulle vara ganska bristfälliga. Min RBLTR, RLSW, RoF, och min K'NEX 40mm Systemkan (och jag säger detta med mycket t...

K'NEX Gun: Ripper

Coolaste fiktiva vapnet från Call of Duty-serien skulle behöva vara, enligt min mening, Ripper (EvoPro III). Med möjlighet att växla mellan SMG och AR världen, och den otrolig kroppen, vad är inte att gilla? Att göra en funktionell K'NEX replik, men...

Bullpup K'NEX Gun: Gräl (R6)

under längst tid, Bullpup gevär har varit en "passion" till mig. Från deras inneboende lång fat, tidningen setup och grepp positioner är Bullpups kanoner awesome. Tyvärr har många fördelar (om inte alla) av verkliga Bullpups är bortkastade på K'...

K'NEX Gun: Ascension

Den nyaste teknologin i tändstiftet aktivering är här, eliminerande nöden till manuellt dra stiftet. Lett till dig av EPU K'NEX pistol firman, är prototyp pistolen Ascension våra mest användbara K'NEX hittills. Med det egna proprietära pin-pull syste...

K'NEX Gun: Deklaration (R2)

The förklaring är en pistol som kom ut ur en utmaning (från TheRacker) att bygga en snygg bolt action pistol. Med detta i åtanke, jag bestämde sig för att bygga en pistol som skulle svara på behoven hos inomhus K'NEX kriger deltagare, och förklaringe...

K'NEX Gun: SMRI Infantry Automatic Rifle / kort fat gevär

The simuleras modulära gevär inledande (SMRI), så kallade själv men uppfanns av TheDunkis, ursprungligen var avsedd att "ser realistiskt men annars var [avsedd att vara] helt fungerar inte." När jag först såg forumet ämne, var jag genast imponer...

K'NEX Remington R5 RGP (Build)

Härrör från den klassiska AR15, ger Remington försvar R5 RGP (Remington gaskolv) en ny syn på föråldrade M4 design. Med det är videospel debut i kalla av plikt spöken är Remington R5 mer som en helautomatisk sniper gevär än något annat, med dess höga...

K'nex Gun Concept

Bara en enkel semi-auto design av Oblivitus från hans K'nex begrepp. Jag måste säga, jag tror att detta är inte riktigt lika lätt att använda, kraftfulla, eller användbar än hans andra pseudo semi-auto design (staplade fat i stället sida vid sida). D...