K'nex iPod fallHej där

Detta är en pistol formade iPod Touch 4th generation fall gjorde jag ett tag tillbaka.
Det är en grundläggande gummiband pistol, med två ratchets, en tumbhole stil grepp och några andra funktioner som anges nedan:

-Falska laddning handtag (krediter för det går till The Dunkis)
-Sant trigger
-Bekväma lager, med öppna kinden resten (att infoga iPod)
-Tröskelpunkten vakt
- Sammantaget ganska bekväm

Min första idé var faktiskt att göra en "djentstick". Men jag hade inte en extra pickup, gitarr strängad etc. liggande.
Sen fick jag idén att göra en pistol som kunde rymma en iPod, i detta fall en Touch 4th generation.
Jag hade fortfarande djentstick tanken i mitt huvud, så ursprungligen var det en rektangel ("pinne") som kunde skjuta gummiband.
Detta resulterade i något ganska fult. Efter några dagar av tweaking, det förvandlas till denna pistol / ipod fall.

Jag hoppas du gillar det, och berätta vad du tycker i kommentarerna.

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'NEX telefon fall

detta Instructable visar dig hur man gör en mobiltelefon fall av K'NEX! Detta fall passar alla rektangulära enhet, till exempel en HTC EVO, IPHONE 4/5S och DROID. Det kanske också passar Samsung Galaxy, men jag har inte testat det ännu...Steg 1: Part...

Täcka belägger med metall iPod fall

förra veckan satt jag med ett par av mina vänner visar upp min nya iPod när en av dem frågade om jag hade ett fall för det ännu. Jag svarade att jag inte, men det fick mig att tänka. Jag bestämde mig för jag skulle göra mitt eget fall. Så fort jag ko...

Cykel Innertube iPod fall

jag gjort detta iPod fall (för en iPod Touch) ut gamla cykel innerslangar och färgrutor av ultrasuede som jag hade liggandes. Jag lade också till en liten slinga för min infällbar hörlurar att koppla in. "Quiltning" de två materialen skapat till...

K'Nex Ipod Mini och Nano(1st and 2nd gen) Dock

detta är ett enkelt men awesome K'nex doc för den ipod mini och nano 1st och 2nd gen.Steg 1: Skapa bas och stöd Titta på bilden för en allmän uppfattning.Steg 2: Skapa övre delen Se bild en gång.Steg 3: Anslut båda delar och klappa dig själv på baksi...

Nya och förbättrade fem tuggummi Ipod fall (för NANO 3G)

Tomcat94 postat nyligen en Ipod fall av en fem tuggummi Wrapper. Jo jag bestämde mig att göra något liknande, men för en Ipod Nano.Steg 1: Samla ditt material! Du behöver: en Ipod Nano. Sax, X-acto kniv. Och fem tuggummi Wrapper.Steg 2: Nästa, bort i...

TI-30 iPod fall

har en gammal TI-30 liggande? slutat använda det eftersom du har uppgraderat till en grafritande miniräknare i årskurs 9? också lägga tillbaka det i fickan, som en iPod fall!Steg 1: verktyg allt du behöver för detta är en TI-30, en iPod, lite tejp (n...

Allt i ett ipod fall (alla ipod)

detta är en ipod fall sak jag utformat att det är ett måste göra! och det är mycket lätt och inte mycket många material som behövs!Steg 1: material Materials:Paper board (tunn papp)limpistol och limtejpiPod originalkartongIcke slip/klibbiga pad (fick...

Nr-sy kände fodrad silvertejp iPod fall

detta är precis vad namnet antyder. Det kommer att skydda din iPod från vissa faller och många repor. Det kan även anpassas med ett bälte loop eller extra fickor för hörlurar och/eller iPod står. Detta är bara den mest grundläggande formen.Steg 1: ma...

Altunes, The Altoids tin iPod fall

detta Instructible är om hur man gör en Altoids fall som skyddar din iPod eller mp3-spelare och få det att se Minty färska!!!allt du behöver är en fil, Altoids tin, svamp, lim och ett multiverktyg!Steg 1: borra hålet och fil Sätta din musikanläggning...

K'nex iPod Nano (5gen) stativ

detta är en stor ipod står.använder mycket få bitaralla jämna så att ipod inte repasroterande bar så att ipod inte fallerSteg 1: bitar Behöver du:Conectors:4 cirkeln2 grön7 röd14 gula1 apelsin6 blå kepsar (valfritt)1 YStavar:18 små gröna2 vit4 blå4 g...

Enkelt Knex IPod fall

detta är den enda knex IPod touch fall jag har hittat på denna webbplats. Det är verkligen enkelt med lite pices.Delar: 3 vita snöflingor,8 lila/grå skjutbara pices,4 vita stavar,2 gröna stavarSteg 1: Ganska själv explainitory om inte detta är en bak...

Bästa iPod fall någonsin

du kanske tror så är en annan iPod fallet instructable, men ärendet iPod är tillverkat i en Altoids tin och har tyg i sidan så det inte kommer att repas. Den har även ett hål så kan du lyssna på din iPod och fortfarande är i fallet så om det faller i...

Ännu en iPod fall

vill du få lite mer skydd för din iPod som det psuedo sammet sleve? Har en extra strumpa? Vad sägs om en låda fräs och en gammal vattenbehållare? Tja... du är i verksamheten. Följ dessa steg mot homeade iPod skydd.Steg 1: Jaga och samla Vad du behöve...

Hur man gör en lättare altoids ipod fall

många intructables för Altoids fall är full av onödiga saker och uttalanden, att göra en mycket mer lättare och snabbare instructable, jag brukar lägga sånt i.Steg 1: materialDu kan använda ett brett spektrum av verktyg. Eftersom jag inte hade någon...

Ett annat Altoids Ipod fall

filmJa är detta ännu en annan ipod nano altoids fall. Den enda skillnaden är jag använde omslagspapper för dämpning på den här.Steg 1: I början Ok första du kommer att behöva köpa en låda med Altoids naturligtvis: P.Du behöver också en skruvmejsel el...

Altoids tin iPod fall

här är några bilder på försök nummer ett i en Altoids tin iPod fallet. Jag gjorde det med några lager kartong, benet av ett par gamla jeans, några tråd, en magnet och två Altoids tin lock. Idén är mycket enkel; skär en kartong bas, lägg två papp lage...

Duct Tape iPod fall

detta är min vattentät drop bevis och shock proof iPod fallet med kartong och tejp mycket välgjord...

K'nex Coaster "falla".

My Knex Coater Fall down....

ICheapo iPod fall

instruktioner för att skapa en super billigt, men hållbara argument för din iPod med material som du förmodligen redan har på handen... eller åtminstone i kontoret tillförsel garderob. Det tar cirka 30 minuter att göra.Kommentarer, förslag till förbä...