K'nex ljussabeltiteln är exakt vad det är. För att göra en i bilden, du behöver: 32 röda stavar, 32 orange kopplingar, 6 vita kontakter och 8 grå stavar. Jag tackar agent harmsy för idén. Kommentera gärna!
Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex kylo ren ljussabel

Med detta instructable kommer du att kunna göra din alldeles egna quillon ljussabel... ur k'nex!!!Om bilder eller steg inte är klara, låt mig veta i kommentarerna.Njut av byggnaden!Steg 1: Nedre delen av handtaget Nu när du är klar att göra botten, l...

Kylo Ren ljussabel!

jag gick till främsta av Starwars episod 7 nyligen. När jag såg Kylo Ren ljussabel, visste jag att jag var tvungen att bygga upp den ur K'nex. Detta är en ganska enkel bygga, men det kommer att göra dina fingrar mycket öm. För detta projekt, ha masso...

BILLIGASTE LJUSSABEL gratis

det är handledningen av de enklaste och billigaste ljussabelSteg 1: Billigaste LJUSSABEL för gratis du behöver-en ficklampa-Jag vet inte namnet specıfic men jag använde oljat bakplåtspapper men du kan använda någon transparent papperDu kan göra det m...

Enkla ljussabel

Min fem år gamla ville vara Darth Vader för Halloween och vi kom upp med denna enkla ljussabel design som var lätt för honom att montera med endast begränsad hjälp från sin pappa. Här är en tre minuters video förklarar att bygga.Steg 1: material en s...

Min första ljussabel - brorson Edition

nu är jag säker på att de flesta av er håller att alla i deras livstid vad någonsin skedet, har plockat upp en pinne, långa röret eller ens en ljussabel i en leksaksaffär och använde den... Jag är mycket skyldig till denna för några veckor sedan (vis...

K'nex ersättning hund ben

Idag i vår MakerSpace klass instruerades vi att bygga något som hänför sig till ett djur som kunde bara ha 50 K'nex stycken. Vi tänkte utanför boxen och utarbetat en plan för att skapa konstgjorda hund ben. Även om detta inte är ett verktyg som visat...

1-shot K'nex RBG

här k'nex pistolen är en pistol som du måste ladda om mellan varje skott. I grund och botten du dra gummibandet från en punkt till en annan, trycka av och upprepa. Kritik är välkommen, men vara konstruktiv, vänligen.-Robust-Inte troligt att jamma (me...

12-flaska K'nex vinställ

kommersiella vinställ kan vara sanslöst dyrt. För roligare satte jag ihop ett vinställ helt i K'nex. Det är inte Thom Seaman, men det tjänade mig tills jag kunde bygga en trä en.Denna rack rymmer nio flaskor horisontellt och visar tre på toppen.Steg...

2 häftiga Tricks att hjälpa K'nex byggare

detta kan hjälpa dig att göra något coolt.Steg 1: material Kan du förmodligen använda hand pennvässare men jag tror de som de använder i skolan är bättre.Steg 2: Vad gör det Detta fungerar bara för orange och grå en kortplats kontakter.Steg 3: Lätt a...

23 stycke äkta Trigger K'NEX pistol

du någonsin undrar, "vad skulle någon göra om de hade ungefär 23 slumpmässiga priser liggandes?" Ja nu vet du! Jag tror detta är den minsta möjliga sant spolhandtaget utan att använda gummiband för att hålla hela ihop. Njut!Steg 1: Fat Dessa bil...

25 kaliber K'nex Assault Rifle / AR25

25 kaliber K'nex överfall gevär aka AR25JAG ÄR INTE ANSVARIG FÖR ALLT DU GÖRMin första k'nex pistol så kritisera allt du vill = DEndast person som visste var jag arbetar på detta var DSman195276Stats:50-60 fot i genomsnitt med en lång gummiband denna...

3.5 ft lång K'Nex berg-och dalbana (vertikalt)

3,5 ft vertikal rollercoaster skapats ur K'Nex. Bygga tid var ca 3 timmar. Denna berg-och dalbana är en helt original design....

3XODUS | En K'nex Ball maskin

Hej där! Jag är tillbaka. Efter en månad av långsamma framsteg, min andra någonsin ball maskin, 3XODUS, är klar! Jag vet att filmen är inte fantastiskt men det är min första gången du använder movie maker. (men det är definitivt en enorm förbättring...

40mm K'nex gevär

har kommit, den största kaliber knex geväret på Instructables. I början av detta instructable kommer att lära dig att göra en bra K'nex instructable, som den instructable finns här, men här är en faktisk K'nex pistol instructable, som kan hjälpa till...

48" K'Nex Christmas Tree

Jag har gjort någon form av en K'Nex julgran sedan gymnasiet. När jag samlat fler bitar, började jag att göra det längre. Det har nu cirka 48". Trädet kräver en hel del bitar. Några av mina design val görs eftersom jag inte har så många specifika typ...

5 K' nex kanoner och 1 svärd. Instruktioner kommer snart!

Hello !Jag älskar K' nex, så jag skapa några K' nex vapen...Dessa är mina fyra vapen:I den första bilden, kan du se min "hämnd V.100". Det ' s en sniper och dess skott är mycket kraftfullt!I andra, detta är en variant: min "hämnd V.101. Des...

K'nex Tower 56'

här är en 56 fot höga K'nex tornet som jag gjort med tre av mina vänner. Jag konstruerade alla tower delar hemma dagar innan och vi transporterade dem till en närliggande gård där vi byggt det bredvid en silo. Först gjorde vi en nivå träbotten på bot...

7 fot höga K'NEX tornet

kan du faktiskt göra detta torn som stor eller liten som du vill, även om vi byggt det sju fötter. Det är mycket anpassningsbara och använder så mycket eller som liten K'NEX som du har. Om du gör det, vänligen kommentera och berätta om det funkade!St...

En komplett Guide till K'nex Motors

Hej stötarna! Det har varit en lång tid sedan jag skrivit något, så jag bestämde mig att sammanställa information om K'nex motorer och sätta upp så att alla kunde få lite kunskap om dem! Detta kommer att vara min första och enda post i årets K'nex tä...