K'nex mini transformer tank
Detta är en enkel men cool transformator tank, med steg för steg-guider om hur man bygger den,
följande stycke räkningen inkluderar inte antalet vapen bitar, men de är lätt att buld ändå.

Kommentera gärna, Betygsätt prenumerera, och om du behöver någon hjälp eller tips, fråga bara. Thankz

Du kanske har sett denna transformator på youtube, om du skriver i titeln på detta instructable du är säker på att hitta det, om du undrar om jag kopierade? Jag har inte videon på youube är min och inte kopieras, det är genom videolew. Om du inte tror mig, ska jag bara bevisa det.
Tack och njut av

pice räkna:

kontaktdon
grön-4
röd (90 grader) - 1
grå/lila (1 kontakt bit) - 1

stavar
Blå-2 (3 inklusive torn / bar sak)
grön/svart-3

misc
Y-kontakter-3
hjul-4
distanser/brickor-4

Jag la en bild på min andra transformator som du kan bygga alltför.
Skriv bara in k'nex mini transformator jet.
Eller gå till-

Se Steg
Relaterade Ämnen

K'nex Mini transformator Jet

detta är en annan av min mini transformatorer, med enkla guider att bygga.Detta är den absolut min bästa transformator ännu.Hoppas du gillar.Vänligen prenumerera, kommentera och Betygsätt.Bit grevekontaktdongrön-4Orange (bruna på bilden) - 1grå (lila...

K'nex Mini-kontakten Slinger

detta är något som min vän och jag utvecklade och tillverkade i fem minuter. Med lite ändringar visade det sig vara ganska coolt. Och som min första full instructable, skulle jag vilja presentera K'nex Mini-kontakten Slinger. Tyvärr, ingen video, om...

K'nex mini lastbil / låg rider

här är några bilder på min K'nex mini lastbil. Jag gjorde detta cirka 8 år sedan. Det är bara en rak roller men dess gjorde att titta på. Funktioner vända flip huva med v8 motor sticker ut, stora dra spoiler/wing, sportstolar och växelspaken, dubbla...

Hur man gör en Mini papper Tank (2 tankar ur ett pappersark)

Hej, idag på kommer att visa dig hur man gör en mini tank. Vad är häftiga med det är kan du 2 mini tankar ur ett pappersark. Nu kan gå göra det!Steg 1: Få material Allt du behöver göra detta mini papper tank är ett par sax eller kan du rippa, en flas...

DIY mini fisk tank vattenfilter

DIY akvarium vattenfilter - Klicka här för fler roliga filmer, DIY mini fisk tank vattenfilter. Görs med hjälp av olika instructables, modded liten för en mini tank....

Mini Knex Tank transformator

om du har några frågor eller rekommendationer bara kommentera!Steg 1: Dra ihop Steg 2: omforma...

K'nex Halo Scorpion tank instruktioner

här är den mycket efterlängtade guiden för K'nex Scorpion tank jag gjort.Tanken är gjord av 5 stora stycken:1 kroppen2 cockpit3 trappsteg4 torn5 huvudTanken är mycket enklare än det verkarJag skulle ha fått detta upp mycket förr men instructables ors...

Mini CO2 tank för dispensering öl

Jag har en 5 pund CO2 tank som jag använder för att fördela öl från min Kegerator, men det är sättet för stor och tung att ta till en fest.Du kan också använda en 20 oz paintball CO2 tank, ansluten till en vanlig CO2-regulator. Detta är mycket mer po...

K'NEX Mini 14

En reinkarnation av M1 Garand? Vem älskar inte det?!?!Som min andra post in i leksak stavar och kopplingar tävling är denna Rugar Mini 14 en nyare anpassning av förra årets Mini 14. Starkt baserad på min brors (The Red Book av Westmarch) M14 (T44), d...

K'nex Mini basket Arcade Game

här är en liten basket arcade spel (stående på 40 inches lång) som jag gjorde till min lilla kusin att leka med. Det är en snygg liten basketmatch gjord helt av K'nex. Små plast bollar (jag fick dem från Big Air bollen tornet) kan användas som basket...

K'nex E.U. Tank

detta är the_burrito_master's k'nex tank, baserat på E.U. tanken i Battlefield 2142. Han byggde det ursprungligen, och jag bara kopierade från bilder och gjorde sedan en instructable med Google Sketchup. Imperar skapade den enskilda k'nex bitar i ske...

K'NEX mini sniper!

Det äntligen hänt. NYPA äntligen gjort en K'NEX pistol. Detta är faktiskt en ganska bra. Det bränder en uppskattningsvis 60 fot med två par hopbundna #33 gummiband. gå vidare och pröva att använda #64 men du kommer att spendera för alltid dra stiftet...

K'nex Mini Box

Hej Sbalint fans, jag har gjort en miniversion av min k'nex box (). Det är ganska liten och inte bäst men det är svårare att göra en mindre version av något som är ganska stor.Vänligen njuta, takt, kommentera och prenumerera:) #Steg 1: Sidorna Detta...

K'nex Mini färg Dice

om dess storlek är enorm jämfört med en vanlig tärning, detta är den minsta versionen möjligt av normal storlek K'nex.du vill göra detta?Nåväl, låt oss börja!Steg 1: samla delar Som ni kan se på bilden, detta är vad du behöver att bygga tärningarna.i...

K'nex Mini Scooter med broms!

Detta är min första instructable, en liten k'nex skoter som är ganska lätt att bygga. Det är ca 9,5"(24 cm) lång och ca 11" (28 cm) lång.OK, erkänner jag bromsen inte är bäst, men jag antar att det är bättre än ingenting.Här är de delar som kräv...

K'nex mini cooper S uppdaterad

nya mods är främst för styrkan och för bättre utseende och hur du ändrar samlade lite, krockkuddar är 2 växlar fram förklädd till lampor, när de skjuts det skjuter en stång att göra airbag push till föraren, det klickar i och påsen stannar ute tills...

Knex Mini transformator ubåt

detta är en söt liten transformator ubåt, med komplexa transformaton färdigheter, benen, min ursprungliga idé. Enkla vapen, byggd med smarta funktioner. Njut av vid och kolla in min andra häftiga transformers (mini)....

Min transformator Blitz

denna transformator är en tank som jag gjorde. Det är inte från någon av filmerna, serier, eller tecknat.Steg 1: Bitar du behöver för att bygga det lappar är:4 små grå kuggar8 två sätt orange/svart conectors18 kedja länkar9 vita stavar9 kulleder10 kn...

Hur man gör en K'nex mini Gatling handske

Detta är en rolig lite tillbehör som kan läggas till kostymer eller används av sig själv i låtsas strider. Även om ingen av delarna faktiskt fungerar (med undantag för de roterande fat) är detta fortfarande en kul projekt och en idé att kanske få det...