K'nex pistol med Mag, sanna Trigger och synen bas.Min första instructable och denna pistol är min första sucsessful göra. Det finns en syn på framsidan så du kan lägga till egna sevärdheter bekväma det kanske ser bättre utan och dess innacurate så det är upp till dig. Powe beror på din gummiband (multi tention fästelement lol)

Piece räkning:

Anslutningar:
Gul: 9
Red: 3
Vit snöflinga: 4
Grå 2-kontakten: 2
Grå 1-anslutningen: 5
Orange 2 anslutning: 8
Grön: 4
Blå metallic connector: 3
Y-anslutningar: 3

Stavar:
Blå rod: 3
Vit stav: 17
Grön stav: 17
Grå lång stav: 1

Fördelar:
Stort handtag mag
Greppet
Sanna trigger
Ser ganska cool antar jag...

Nackdelar:
Säg mig!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Första k'nex pistol, med mag

detta är min första någonsin k'nex pistol (jag anser att det mitt första som ändå), jag tror det kan vara värt att göra en instructable av. Det blev OK makt, det är inte för sårade människor, så det är för inne. Inte gå så långt, men mer gummiband lö...

Min K'nex pistol med mag.

Detta är min nya K'nex pistol!-Mycket kraftfull-Tidningen kan har +/-10 ammos-Avtryckaren är riktigt bra och inte har fått gummiband!-Handtaget är mycket confotable-Mycket exaktDet ' s en mycket bra pistol...-Guiguivinvin -...

Min VGN 014: Full auto, sanna trigger och Borttagbart magasin + FRMG - 002 kommer snart!

Hello people !Så detta är bilden av min VGN 014 (se den andra dra av denna pistol). Det sista mycket små problemet med denna pistol är finish, så detta är den senaste versionen av denna stora pistol.Proffsen-Full auto-Sant trigger-Liten och kompakt-B...

K'nex pistol med flyttbara mag

Hej alla detta är min flyttbara tidningen pistol. Det är awesome! Den har 5 lager k'nex. Jag gjorde detta ganska mycket eftersom blå Mullet2 sa ska jag prova att göra det. Så jag gjorde, och det visade sig mycket bra. Så jag hoppas du njuta av det! J...

MFGKG bult åtgärd K'nex pistol med 12 runda klipp

detta är min 4: e k'nex pistol, det är mycket kompakt med massor av ammunition möjligen en sann utlösare (jag '' m inte riktigt säker på vad en sann utlösare är men det drar tillbaka raka) den har ganska bra effekt och noggrannhet och enda jam på i f...

Första k'nex pistol (med hopper)

detta är min första k'nex pistol, och som titeln säger, den har också en tidning på toppen.Jag använde 4 gummiband, men du kan lägga till så många du vill.Fördelar:15-round MagazineSanna trigger :DGanska kraftignästan aldrig syltNackdelar:handtaget ä...

FRMG-002. Den slutliga hämnd kulsprutan. Full auto, sanna trigger och utseende är bra!

Hello !Så detta är det mitt nya vapen. Det är en kulspruta med en sann utlösare. Det stora tornet framför pistolen kan skjuta 9 tiden. Avtryckaren är lätt och systemet är enkelt.ProffsenSanna och lätt triggerFull autoSer är storUtbudet är bra för en...

K'nex Pistol med tidningen

Hej detta är min första instructable så gå lätt på mig. Om du har några frågor eller tips bara fråga eller berätta. Det är en stor pistol. har en hel del makt. stor noggrannhet. sanna trigger. Jag vet att denna tidning som används av en massa människ...

Knex Pistol med nytt format fat och ergonomiska handtag

detta knex pistol har en ny stil fat och ram, men tyvärr en block utlösare. börja inte kritiserar mig för gamla saker, eftersom jag skapade en ny stil av gun fat. handtaget är ergonomiskt, men mestadels beroende på vilken storlek hand du har.Hur som...

Enkla Knex pistol med mag & true utlösa

enkelt för att göra knex gun har en mag som handtaget och en sann utlösare. Det bränder grå kopplingar och är också bra som dess ganska kompakt.Steg 1: Yttre lager Detta är yttre och första lagret måste du göra. Två kommer att behöva göras utan endas...

Knex Pistol med sann Trigger och stängning mekanismer

A realistiska söker pistol tillverkad av knex, ganska lätt att bygga och tog mig evigheter att tänka ut från grunden. Jag ännu har inte en instructable på detta men det kommer inom de närmaste dagarna, jag hoppas du gillar detta.Rad genomsnittet är =...

Knex pistol med mag och utlösa

en bättre pistol än förra gången... yeah.Steg 1: Saker du behöverDu behöver... vet du vad... Låt oss bara komma med byggnaden... Okej? Jag ska räkna allt på detta steg.Steg 2: handtag/mag Handtag/mag innehar 10 grå klipp och denna kanon faktiskt komm...

Knex pistol med mag och shell utmatning

först och främst, detta är inte helt min pistol. Jag fann det, jag byggde det, och jag ändrade det. Kredit för trigger mech går till Karma Charger18 som också heter det. Denna pistol kallas R45-S. Denna pistol har en ok avstånd av 10-25 beroende på g...

Enkla K-nex Pistol med Trigger skjuter 20 + ft

Hi guys detta är min första Instructable, det är lätt och får bra utbud med bra band. jag fick ca 25ft med dåligt band, jag har inte någon #32 eller #64 band men jag är säker på om du sätter dem på det kommer att gå längre. Kom också ihåg för check b...

K'nex Pistol med skal

detta är en knex pistol som använder skal för att ladda om, skalen är emellertid inte skyldig att avfyra pistolen. Om du har svårt att följa instruktioner eller vill kommentera, är du välkommen att göra så. Tack.Steg 1: Gör skal Detta är en bild av e...

Kompakt knex pistol med mag

detta är en kompakt knex pistol som jag gjort. Det skjuter grå kontakter och har ett bra utbudPROFFSENhar ok utbud av 14 fotbra triggerkompakt designkul att skjutaNACKDELARmag pusher fastnarsvårt att mod att skjuta andra amoOm du gillar det och du vi...

Knex Pocket-pistol med auto-lock trigger (auto-lock tillval)

27 bitar av knex = 1 knex pocket-pistol. Det kanske inte är det mest kraftfulla knex vapnet men det fungerar. Jag hoppas du gillar bygga och använda pistolen:) (min 1st instructable :) x 2) (nästan alla bilder har en anteckning)Steg 1: De delar du be...

Första knex pistol med mag

detta är min första self made knex vapen. Det blir omkring 30-40 ft med 3 #64 band. Den har sevärdheter och en inbyggd i mag. Det bär upp till 10 blå stavar.proffsen: 10 blå rod magazine/sjuka sernackdelar: fastnar och går sönder när du använder upp...

Knex Pistol med Mag

Steg 1: Knex Gun 2.0 jag lagt till en lasersikte och ljus...