Kaffe väska gåva utsmyckningjag ger en vän till min färskt kaffe till jul i år. Detta instructable inspirerades av gåvan inslagning tävling. Jag gör alltid ett försök att slå in mina gåvor ett extra snäpp eftersom jag inte har råd att köpa dyra presenter. Jag kan dock göra dem ser classy och ganska att ge dem en bra presentation. Alla i min familj och vänner verkar uppskatta dessa gåvor från mitt hjärta. Följ mig igenom sidorna och jag kommer att visa dig hur man gör kaffe ser ut som en gourmet varumärke med en väska för paketet utsmyckning.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kaffe väska plånbok

ännu en annan plånbok inspirerad av Theriaa's papper plånbok, men med lite av en twist tror jag. Jag har gjort mig ur en mycket mer tålig 1 pund kaffe väska. Materialet kan vara lite petiga, men bara ett extra steg får du en mycket tålig och snygg pl...

Hur du sätter en kaffe väska i en hängande Planter.

jag älskar att dricka kaffe som kommer i de flexibla silver fodrade väskor. Jag älskar också att odla saker. Kaffe påsar jag verkar vara ganska robust och jag hatar verkligen kasta bort dem om jag kan använda dem för något annat. Så, efter att tänka...

Picknick bestick mysigt i en kaffe väska

varför slösa en kaffe väska när du kan återanvända det på ett annat sätt? (Jag hoppas bara att kaffe väska är goda namn att ringa paketet där kaffet är när vi köper den).Detta fall tar du bara en timme och en liten mängd material. Jag gjorde det för...

Sy en unik kaffe väska förkläde

folken över på Donkee House har några fantastiska, äkta kaffe väskor som kan vara utgångspunkt för många kreativa projekt inklusive totes och kuddar. Designen är unisex och skulle vara en perfekt present för kaffe älskare i ditt liv. Vad en unik och...

Lätt Mocha kaffe

Kaffe är en stapelvara i någon bra camping resa och att ha något bortom standard campingplats kaffet ger en speciell touch. Vi har denna franska pressen termos som vi kan brygga vårt kaffe i, men en bryggare eller kokande vatten över en kaffe väska f...

Att göra enda serverar kaffe påsar

hur man gör dina egna kaffe enda väskorMånga människor gillar bekvämligheten med den nya Folger enda portion kaffe väskor. De är bra när du bara vill ha en kopp och kan tas att arbeta eller används när går camping. De är tyvärr så mycket dyra. Finns...

Filterless kall brygga kaffe - Commando stil

Detta är en super enkel metod att göra kall brygga kaffe på vägen (särskilt i centralamerikanska länderna) när levererar och tillgången på normala kaffebryggsystem utrustning är begränsad. Jag utvecklade denna metod medan på en resa till Costa Rica s...

Krazy Koffee Kubes!

Är du trött på att slösa dyrbar tid på morgonen genom att göra kaffe? Tja, inte längre! Min Krazy Koffee Kubes är ett roligt och tid-senstive sätt att få din dagliga uppsving av koffein.Steg 1: Steg 1 Hitta kaffe. Om du inte äger något kaffe, kan du...

En Fairy Garden Winter Wonderland

vart går feer på vintern? Vi har alla sett sommaren fairy trädgårdar, med kullar av ljust grön mossa, lummiga ormbunkar, lite växter och träd och ett hus, en gunga... men vad händer när kallen vindar blåser och marken är täckt av snö? De övervintra s...

Lätt att få 1-vägs ventiler

jag har experimenterat med vakuum påsar och burkar, för matlagning tillämpningen av vakuum. Att vara sparsam hittade jag en lätt 1-ventil som många av oss har hemma just nu.Vad du behöver är1. en kaffe väska2. en klippanordningen3. ett vakuum eller i...

Make a Coffee Bag Wallet & Friends for free

Jag förlorade min plånbok i San Francisco för några månader sedan och har inte velat köpa en ny. Eftersom jag kastade en kaffe väska bort häromdagen, tyckte jag det var bra material för något eller andra så jag sparade den. Samtidigt spara 4 th påsen...

Kaffebönor i en flaska (flaskan är presentpapper.)

jag har sparat alla mina tomma flaskor att göra saker av. Jag ger en vän till mig en sen julklapp. Jag ger honom färska kaffebönor. Jag behövde ett sätt att lagra dem och hade ingen aning om vad som var bäst att använda. Jag gjorde en sökning på inte...

Regnvatten upptagningsområde... billigt & enkel!

Detta är ett billigt och enkelt sätt att skapa ett regnvatten upptagningsområde. Det tar ungefär en timme från början till slut, det enda verktyget som jag använde var en mattkniv och det kostar under $15. Förhoppningsvis bör detta projekt vara tillg...

Kaffe kopp handväska

denna väska är gjord helt av kaffekoppar både keramik och papper. Det var helt handsydda, med lite varmt lim. (Gud tiden jag tillbringade, verkligen im bara lat). Vänligen Vänligen njuta. (snälla).Steg 1: materialDetta är billiga och kräver få materi...

Virka kaffe manschett

detta är en RYNKAD, men praktiskt tillbehör för din dagliga kopp kaffe. Det har andra användningsområden, som du kan se, och nu är det en av de saker jag försöker ha med mig hela tiden, som duk påsar och subway tokens.Du behöver:virknålgarnsaxDetta p...

Hur man kan dricka kaffe i Pier 9 verkstaden

29 september är nationella kaffe dag! Om du gillar mig inte kan då du verkligen få något gjort i butiken utan en kopp kaffe i handen. Tyvärr från metallspån, för trädamm, olja och smörjmedel, finns det massor av obehagligheter som hamnar i din kopp o...

Bygga IllyClock - baserade Arduino väckarklocka i en kaffe kan

uppdaterad augusti 4, 2011En strömlinjeformad version är nu beskrivs här.Syftet med detta projekt är att bygga en väckarklocka som liknar den som presenteras i videon nedan.Bredvid inhägnad, den ursprungliga inslaget i IllyClock visar tiden i färger:...

Billigt och enkelt kaffe likör

tillbaka i dag, innan baksmälla började, jag älskade verkligen vitryssar. Jag hade en på en fest vägen tillbaka när och blev kär, då såg The Big Lebowski och visste att kaffe likör och jag var gjorda för varandra.Någonstans i allt detta insåg jag att...

En helautomatisk kaffe bean Kafferostningsföretagen (Arduino)

jag fick in i världen av Arduino när två vänner informerade mig om denna lilla enhet självständigt från varandra. Jag läste om det och såldes omedelbart. Tänk om jag hade det så många år sedan, hur mycket skulle jag ha uppfunnit redan, vad skulle jag...