Kaffebönan Trivia Shell - hängen för mänDessa kaffebönan Trivia Shell - hängen är hemlagad. Alla kan göra denna typ av hängen på kortare tid.

Njut av..:)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kaffebönan örhängen

Peak upp öronen med Super-Cute kaffebönan örhängen:)Steg 1: Material och verktyg Jag är inte alltid ett fan av glänsande silver smycken, men i detta fall ljusa silver sätter igång kaffebönan mer fint än en matt eller gunmetal yta.Material2 kaffe böno...

Vital kärnan i kaffebönan

En annan värld, en annan gång. I åldern av förundran. Tusen år sedan, var detta land grön, tills böna knäckt.En enda enda böna var förlorat, (tror det rullade under kylen)Men det finns en profetia...Tusen år har gått.Nu, en gång i världen måste genom...

Choklad omfattas kaffebönan rullar ägg

okej, denna titel är en munsbit men här går - choklad omfattas kaffebönan Cookie deg rullar ägg serveras med vaniljstång glass och choklad kaffe duggregnGå vidare och hoppa över vrida på kaffepannan före servering denna dessert till dina gäster. Du k...

DIY Sea Shell Örhängen

Jag älskar att göra smycken och tillbehör men jag aldrig bära eller använda dem ofta, särskilt örhängen. Men jag älskar enkla örhängen, de ser elegant... och... Tja, enkelt!Hur som helst, denna kompatibel visar dig hur man gör dessa söta och enkla se...

Shell Örhängen

brutit Shell ÖrhängenSteg 1: Du behöver: -8 brutna shell pärlor (jag tror du kan få dem från pärla workshops eller båtar butiker)-16 små pärlor-2 huvud pins-2 öronkrokar-2 små slingor (att ansluta öra krok till örhänget)-Även behöver du 2 par plyersS...

Choklad-omfattas kaffebönan sprött

idag tänkte jag prova ut att göra choklad täckt kaffebönor - en perfekt kombination av två smaker: kaffe och choklad. Yum!Vid sökning på internet, verkade det detta är lätt att göra--bara choklad chips och rostade kaffebönor. De flesta av anvisningar...

Sea Shell Örhängen

Detta är mycket billigt och mycket elegant sätt att göra dina egna fantastiska örhängenSteg 1: Få din ingreidients1-guld maker eller färg2-skal3-super lim (du inte vill dina örhängen falla sönder när du bär dem)4-örhänge back-helst guldSteg 2: Steg 2...

Coconut Shell Örhängen

Att göra saker ur kokosnöt skal tar bara några handverktyg och ingen av dem måste vara elverktyg. Kokosnötter är tillgängliga i de flesta länder också. Skalet är ganska svårt, men lätt att arbeta med metall verktyg och det puts till en fin mörk lustr...

Sea Shell hängen

min frus farfar tillbringade år samla snäckskal upp och ner kust i Mexiko. En dag han gav mina barn en låda med de beskjuter. Denna särskilda cowrie skal föll ur små händer och bröt på mitten. Så naturligtvis gjorde jag hängen =).Steg 1: Skär en bit...

Bullet Shell Örhängen

uppdatering: nya bilderJag har fortfarande en liten påse med kula skal från när min bror bad mig att göra manschettknappar för sitt bröllop. Jag använde en nyligen för att göra en blomma. Här är ett nytt försök att använda gamla skal.Jag hamrade skal...

3-i-1 Wired sea shell spiral örhängen

Hey grabbar,Någonsin undrat om att göra saker som du aldrig tänkt på att göra eller aldrig trodde att du kunde göra. Jag är säker på att vi alla hade sådana stunder. Jag tror starkt creativity jags smittsam och inspiration är allestädes närvarande (O...

Kaffebönor i en flaska (flaskan är presentpapper.)

jag har sparat alla mina tomma flaskor att göra saker av. Jag ger en vän till mig en sen julklapp. Jag ger honom färska kaffebönor. Jag behövde ett sätt att lagra dem och hade ingen aning om vad som var bäst att använda. Jag gjorde en sökning på inte...

Virka Shell spetsar örhänge

Jag älskar skal sömmen är virka. Det har ett elegant utseende. Ett skal i virka är i grunden bara en grupp av stygn arbetade i ett bas stygn.Dessa kommer att vara en enkel och jordnära tillbehör till din sommar garderob.Detta är en enkel virkning mön...

Göra falska kaffebönor av lera

detta är min andra handledning på denna webbplats... Det är mycket mindre arbete än den första.Den första som verkligen var mer så en kombination av en hel del tutorials att vara ärlig.Många människor gillar kaffe bönor på grund av lukten och bara ef...

De olika sorterna av hängen för halsband för att se Grand och lyxiga

För ditt halsband eller kedja att tittagrand och mest lyxiga, ett hänge är mycket viktigt. Ett hänge är en hängande smycken kopplad till en kedja eller halsband. Dessa finns i olika storlekar och former och olika användning av dyrbara material gör en...

Gör kaffe med fransk Press

Ah, fransmännen tryck. Mer korrekt kallas Cafétiére, (tack twocvbloke för info!) För vissa är det inget annat än en gåta som bara de största kaffe kännare kan använda, men inte! Den franska pressen gör, i min mening en av de bästa kopparna kaffe tänk...

Grilla din egen kaffe hemma

vill du dricka gourmetkaffe nära Folgers priser?Är du redo för det färskaste kaffet finns någonstans?Vill du ha det speciella blandning ingen gör?Vill hjälpa 3: e världen jordbrukare fly tyranniska tummen big business kaffe?Vill du njuta av one-uppin...

Kaffe luftfräschare

jag älskar verkligen det sätt på vilket kaffe luktar, särskilt när du märker det på platser som du inte förväntar sig att hitta den.En dag, malet en pund av riktigt fin lukta Stumptown kaffe spillt på baksidan av min bil. När jag gick för att rensa u...

Bygga en kontrollerbar kaffe Kafferostningsföretagen från en Air Popcorn Popper

jag har en passion för kaffe. Jag har också en passion för elektroteknik. Varför inte kombinera dem?Detta Instructable beskriver hur jag förändrat en varmluft popcorn popper till en fullständigt controllable kaffe Kafferostningsföretagen! Följ dessa...