Kaka bärare, för transport av kakordetta är en enkel liten sak jag slagit i en halvtimme. Min mamma fick ta några kakor till en baka försäljning, och behövs några sätt att se till att de inte skulle flytta runt i bilen. Här är vad jag kom med, och det fungerar en behandling. Ju enklare, desto bättre, rätt?

Firandet baljor är perfekta för att hålla tårta färska. Har du Tupperware, Använd att istället - det spelar ingen roll att funktionaliteten hos det färdiga resultatet så länge kakor är en relativt god passform i behållaren.

Lappa av ek är spikade i en platta av 1/4" MDF board i fyra motsatta områden runt baljor (på en urtavla, de är placerat på 12, 3, 6 och 9 klockan.) Såg de är en tight passform mot behållare, så att de inte kan flytta alls.

Jag borrade hål i hörnen och centrala punkter i varje kant om styrelsen behövs för att vara bundna av eller hålls på plats med plasmabungeen binder med rep för att förhindra rörelse. Men detta visade sig inte att vara nödvändigt.

Slutligen lade jag ett lager av 1/4" tapetserare skum på undersidan av styrelsen. På heltäckningsmattor skifte hyllan i bilen slutat detta helt styrelsen från att flytta runt.

Det är inte fint, men det fungerar bra, så jag tänkte att det är en bra sak att sätta upp här för min första Instructable guide. Tack för visning!

Relaterade Ämnen

Från Crate att klippa | Installera en laserskärare.

Nyligen jag konstruerade och byggde LittleBox, en DIY Laser skär Raspberry Pi drivs PC. En viktig faktor i dess kostnad var att ha delar laserskurna av tredje part, så jag började jakten på en laserskärare av min egen...Steg 1: forskning! Innan jag h...

Resonansbotten tårta med arbetar volt meter

Jag berätta vad. Min patronus är en kaka, som är vad.Detta Instructable kommer att täcka kaka utsmyckning metoder och innehåller tips som hjälper alla andra slags kaka utsmyckning.Något som kan vara en kaka.Denna kaka är bra för musik produktion geni...

Chocolate Chip Marshmallow M & M Cookies

Dessa cookies är bara vanlig choklad chip cookies... Men med en twist! Ha alla dina favorit godis i en kaka! Gör om 3 dussin kakor!Steg 1: Råvaror och material2/3 c. förkortning2/3 c. mjuknat smör1 c. socker1/2 c. packat farinsocker2 ägg2 tsk vanilj3...

3D tryckt spruta Pump Rack

Detta instructable serverar att dokumentera att bygga en 3D tryckt spruta Pump Rack. Räcket består av 5 spruta pumpar, med denna uppsättning kan du ha 2 system som kontinuerligt flöde och en återstående pump (om du har den rätta slangen och ventiler)...

Ultimate DIY bröllop i Grand Canyon

Våra 3 juli 2012 bröllop var mitt största någonsin handgjorda DIY projekt. Detta är vår DIY - allt-"desserter i Desert"-picnic-on-a-bluff-at-the-bottom-of-the-Grand-Canyon bröllop! Varje liten personlig touch är en som min man och jag och våra n...

Orange Dreamcicle Cupcakes

Orange Dreamcicles är en av de awesome behandlar som bara skriker sommar. Kombinationen av något syrlig apelsin och söt krämig vanilj bara kan inte slå, och att göra dem inuti färsk apelsin skalet gör dem extra speciell (och läckra).Get bakning folk!...

Haj och liv sparare Cupcakes

Hej alla. Detta är min enkla sättet att göra några söta haj cupcakes. Varje år jag titta shark vecka på discovery channel och dess en av mina absoluta favorit veckor i år. Jag vet inte varför, men jag har en haj uppskattning. Även om jag normalt skul...

Hemgjord Reese's Peanut Butter glass tårta

som inte älskar jordnötssmör och choklad tillsammans, speciellt när det är Reese's Peanut Butter Cups? Ingen! Som sagt, jag bestämde mig för att jag skulle göra en Reeses glass kaka. Jag har experimenterat med glass kakor mycket på sistone, och beslu...

Fokus, en experimentell pulver utskrift plattform

i detta instructable kommer jag att förklara fokus, en funktionell experimental pulver utskrift plattform.Fokus som började i oktober 2012 när jag frågade mig själv, hur svårt kan det vara till SLS nylon pulver. För att besvara denna fråga byggde jag...

Skräp-Recumbent Trike

detta projekt var inspirerad av trikes av andra människor. Jag också köpte planer från atomic zombie, och använde dem som en fingervisning.Tyvärr jag inte ta bilder som jag gick igenom bygget. Jag ska göra mitt bästa för att förklara de steg som jag...

Tyska russinkaka aka The Most Delicious tårta någonsin

Denna kaka är en av de bästa kakor jag någonsin har gjort eller haft själv innan, om jag får vara så kaxig! :)Det finns några saker som gör det så läcker; de saftiga, söta plommon, mjukt (och inte torka) tårta, streusel på toppen och slutligen, det ä...

"Jag har The Power" Castle Grayskull Cake

min son är besatt av He-man! Han såg nyligen bilder från vårt bröllop och en verkligen stod ut med honom. Vi hade en Castle Grayskull tårta för vår hästskötare tårta. Du gissade ja rätt, han var bara tvungen att ha en till sin födelsedag! Så sade jag...

Cykel Front Transport bärare

några laster är alldeles för krångligt att ta tillbaka belysningsramp, men att koppla upp trailern verkar overkill (säkert när det är demonteras på vinden).Detta lufttrafikföretag kan installeras eller tas bort i 5 minuter.Behövs: (del av) hand vagn4...

Kakao och te kakor nr baka kaka

Ingen ugn behövs!Jag har ätit denna dessert för så länge jag minns.Min mormor brukade göra det, då min mamma och nu jag göra det för mina barn och jag vill dela det med er alla. Det tar mindre än 15 minuter att montera men du måste vänta att ställa i...

Öl kan kaka

vill baka något men har inte en stekpanna? Trött på de hippies gräl du för inte återvinning? Vill ha ett bedårande sätt att tjäna din nästa (Infoga bakade efterrätt här)? Eller vill du bara hålla det till mannen? Oroa dig inte, din vänliga aluminium...

Hur man gör en blöja kaka--utan the choklad fyllning

vill ge en present till vänner och familjemedlemmar som förväntar sig en baby? Vet någon som just fått barn? Inte vara föga originella och köpa något deras baby avregistreras från ett varuhus. Ge dem något de verkligen behöver men klä upp. Göra deras...

Självständighetsdagen överraskning kaka

jag är matte och fysik lärare färska av college så med mina somrar off jag njuta av avlyssning till min kreativa sida och göra saker för alla att njuta. Denna kaka att sätta dina gymnasiet geometri kunskaper att använda och kommer garanterat att bli...

God Karma kakor... och 25 sätt att dela kärlek

bra Karma Cookies:I mer än 25 år har jag använt detta särskild cookie recept för att baka läckra choklad chip cookies. Vad är så speciellt med chocolate chip cookies du frågar? Först, det är noga utvalda ingredienser i detta recept som gör vuxit vuxn...

Ultimate Pi dagen Cookie, kaka och glass paj

vill göra den ultimata dekadenta behandla att fira Pi-dagen? Ännu bättre, vill du göra en behandling som använder pi typer av desserter i det? Detta är paj för dig!Varför är det pi typer av desserter? Enkelt. Paj, tårta + kakor = 3 efterrätter. Lägg...