Kände iPad täcka/kuvertjag gjorde detta skydd för min iPad ur billig filt och en enkel rak söm. Om du är intresserad av att lära sig göra något liknande, har jag postat en DIY filt iPhone Cover projekt.
Relaterade Ämnen

Rustik läder iPad täcka

I denna korta intructable visar jag stegen att det tog för att göra denna enkla men eleganta iPad täcka.Steg 1: Mönstret Första sak att göra är att mäta din iPad på läder. Sedan lädret jag hade var tillgänglig mycket tjock, jag lämnade en stor margin...

Anpassade Kindle/iPad täcka, återanvända gamla duk

Väl inte alla gillar de ohyggliga täcker på marknaden som är något dyra. Så, varför inte göra din egen?Det tar knappt en timme och skulle vara en rolig sak att göra.Så låt oss göra en personlig tablet cover, kan för iPad och kindle, eller vad.[PS-Ja,...

Vintage Fan rippel virka iPad täcka

Det är en grundläggande rippel och fan stygn. Det är enkelt och elegant täckmantel. Med detta mönster kan du göra en virkad cover för varje telefon och fliken. Fjäder och fan spetsar sömmen är en standard spetsmönster och skapar illusionen av omväxla...

IPad2 täcka etsning

mäta iPad täcka skapa mall för laseretsning.Här är vad jag använde för dimensioner.Steg 1: iPad2 täcka etsning Här var mitt första försök. Jag sprang lasern på låg effekt och ett flertal gånger. Några av bilderna var inte mycket hög upplösning. Du ka...

Läder iPad fallet & Presentation Folio

Efter att inte bad att hitta något som träffade hennes behov, en vän mig att göra en skräddarsydd folio att hon kunde använda för affärspresentationer.Hon hade vissa krav, och utmaningen var att göra ett fall som mötte dem alla, och behöll en karaktä...

IHeart trä iPad fodral (100% bärgning material)

min pappa, awesome pappa som han är, köpte mig en iPad senast jul. När jag gick scouting för en iPad täcka, fann jag endast några som passar min personlighet och noll som passade min plånbok. Så till butiken jag gick. När jag återvände, är detta vad...

IPad rem

din på tunnelbanan läsa en iBook, och lyssna på musik, ditt sinne en miljoner miles bort, när plötsligt din iPad dras ur händerna, och personen och din iPad skjuta ur stänga dörrarna, din iPad förlorad för alltid!Detta går igenom mig varje gång jag r...

Zendoodle en iPad 2 täcker

min gubbe beställde två iPad 2 omslag. Jag gjorde tyg täcker för den ursprungliga iPad men han gav mig den extra som att ändra. Jag använde Zendoodles (även känd som Zentangleing (tm)Steg 1: Testa din markörerJag testade ett antal markörer på området...

Plånbok från Tyvek utskick kuvert

jag har gjort en mycket lätt men funktionella plånbok / konstverk, från ett Tyvek post-kuvert. Inspirerad av duck tape plånbok, jag trodde jag något lite lättare i vikt. Vad bättre material än tyvek? Det är mycket hållbara, och vi får dem på posten h...

IPAD BILHÅLLARE för säkerhet, säkert, och utrymme

PROBLEMJag har forskat Ipad Bilhållare för min bil för att använda det som navigering. Men produkter på online lager kräver mycket utrymme eftersom Ipad skärmstorlek är 9,7" och strukturen för innehavaren är antingen alltför tunga eller tooweak för a...

Vakuum vägg Adapter för ren borrning

När du borra ett hål, skapar du damm. Det är sant för alla material, eftersom saker behöver få ur vägen att göra hålet. Det är värre för några material som är benägna till fina damm, som gips eller brick'n' bruk väggar, och till skillnad från en work...

Lätta upp speldosa för my Valentine (du är min sol)

A speldosa för my Valentine komplett med en ljus-up, tie-dye glasmålningar solsken.Steg 1: Delar lista:Trälåda (håller delarna och presenterar som slutprojektet)Mikrobrytare (gör allt för att skära på när rutan locket öppnas)Speldosa (elektrisk motor...

Kamera fälla: En fälla som tar en bild av vad blockerar laser

Vi byggde en kamera fälla som tar bilder av oavsett block laser. En laserpekare och ett fotomotstånd användes att upptäcka blockering. En kamera användes för att ta en bild och skicka data tillbaka till Kinoma skapa genom UART seriella portar. Sedan...

Svarta änkan Hearse

jag ska försöka mitt bästa att förklara hur jag gjorde detta, men det var en "build som du går" projekt för mig. Det fanns ingen specifik storlek skala gick jag förbi, bara klippa, bygga och hoppas det passar.Jag vill så småningom, animera hjule...

Alligator Sedelklämma

jag kom upp med idén att göra detta awesome alligator pengar klipp. Denna alligator kommer att hålla på tätt till dina pengar.Jag använde iPad app 123D Design att göra detta alligator pengar klipp.Jag hoppas du gillar det!...

Industriell stil pall soffbord

EDIT: Till slut jag fick några pool fäktning glas, vilket var betydligt billigare än att köpa anpassade glas. Om man tittar på bilderna är det en perfekt passform! :) När jag tittade på pool glaset ursprungligen det 16mm tjock, vilket jag tyckte var...

Pumpa odjuret

Det är den tiden på året när min kreativitet går på högvarv och jag har att komma med en ny killer kostym. I år mitt fokus var på min fru (är det inte när? :-) Med framgången av Ultimate Liemannen förra året ville jag ge henne något som skulle få "nä...

En bra plånbok

det finns ingen brist på plånböcker postat här, men när jag förlorade min plånbok ett par år sedan, ingen av dem gjorde det för mig, så jag gjorde min egen. Du behöver några sömnadsskicklighet för detta en, men resultatet är en pro-ish snygg plånbok...

Upcycled T Shirt Sundress

Vet inte vad jag ska göra med alla dessa t-shirts som tar upp utrymme i din garderob? Göra en söt sundress med dem!Steg 1: Gör en massa flätor! Först, samla dina t-shirts. Jag använde ca 10 skjortor för detta projekt.Nästa, klipp 1 1/2 tums band. Jag...