Kände mig solrosorvill jag visa hur jag gör en filt solrosor. Vi kan använda den till göra brosch, stift. Jag har använt min solrosor för att göra en väska.

Du kan se fler bilder på min blogg: http://moje-poTWORY.blogspot.com

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kände mig blommor

Steg 1: Vad du behöver Kände:• 5 ovaler• 6 något mindre cirklar• 2 stjärnor 1 större än den andra• 1 cirkel för basen• 1 liten cirkel för mellersta(Titta i pic)•Needle och trådSteg 2: Tråd alla 5 av ovaler på tråden. Använd 2 maskor för var och en.Nä...

Kände mig glass fruktglass plysch

detta Instructable är att visa dig hur man gör en bedårande glass plysch från filt (komplett med glass skopor, sirap toppning, vispad grädde och ett körsbär, jordgubbar och cookie pinnar).Observera att denna typ av plysch inte bör ges till små barn s...

Kände mig Pizza plysch

i detta instructable du wil lära dig hur man gör en pizza plysch från filt och bomull.Snälla, inte lämna denna plysch till små barn, eftersom små delar kan dras och de kan vara farliga.Steg 1: leveranser -Blandade färger av filt.-Sax.-Nålar.-Kartong....

Kände mig te cookies

lätt att göra te cookies för kul bra spela!Steg 1: leveranser Du förmodligen har dessa saker på sidan! Du kan använda en annan färg för din isbildning och din strössel, samordna färger om du vill använda.· Ljus brun filt· Rosa filt (eller en annan fä...

Kände mig jordgubbar

Skapa en naturlig storlek eller jätten kände jordgubb!Steg 1: Ladda ner mönster sidorHämta strawberry mönster bitar. Mönstret innehåller mönster bitar för att skapa din jordgubbe i två storlekar. Stora jordgubbar skrivs ut på flera sidor och måste te...

Kände mig Donut plysch hur -

denna tutoreil visar dig hur man gör filt munkar ^_^ njuta!!...

Kände hår hårspänne

Ibland är det bra att ha bara en skvätt färg i din frisyr. Jag är ett stort fan av barrettes och jag ville prova något som skulle ge det en liten extra skvätt fun. Här är ett bra sätt hittade jag för att skapa en filt täckt hårspänne för att lägga ti...

Kände bollar från stickning ull för en chunky bead halsband

detta är en nybörjares tovning projekt som använder upp prylar av garn för att producera sfäriska pärlor som sedan kan göras till ett halsband eller armband. Fina med att använda garn är att det är lätt att få pärlor av samma storlek genom att mäta s...

Knockoff Delancy kände kronblad kudde från Horchow

Horchow säljer denna kudde för $145,00! Jag trodde det var vacker men dyr så jag beslöt att göra en knockoff och dela tutorial!Material:SymaskinGängaNål - för synålarSaxLimpistolLimmet Stick för limpistolKände mig ~ för blommor1-14 x 14 tums fyrkant...

Kände täckt tvålar

Detta är en rolig, ren (bokstavligen) projektet att göra med dina barn och ett sätt att använda upp alla dessa fancy barer av tvål som du fastnat från hotell eller som kom i presentkorgar. Använda dem för att tvätta händerna, i badet eller göra upp e...

Sy tabell vände Planter

Återanvända en gammal sybordet är ett super enkelt projekt som alla kan göra. Jag ser sömnad tabeller hela tiden till salu på secondhandbutiker och i annonser - vanligtvis säljer för mindre än $40. Total tid för mig att slutföra projektet var 4 timma...

Tittar mig själv i 3: e Person

detta är ett projekt som bokstavligen kommer att dra dig ut från huvudet.Hela idén är att se oss live i 3: e person. En kamera att monteras oss själva ser på oss bakifrån. En video goggle setup kommer sedan tillåta oss att bara se oss i 3: e person.V...

DIY 3D skrivare kit – elände och underverk

I de senaste månaderna har jag monterat eller hjälpte till att montera 3 olika 3D-skrivare Kit från kinesiska tillverkare. Detta är verkligen inte en uttömmande lista över skrivare eller tillverkare, är mitt mål att ge dig en idé om vad du kan förvän...

3D tryckta fjärrstyrda BB8 Droid - gör kursen

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Hej killar,Detta är mitt sista projekt för göra kursen på USF. Vi har kunnat bygga vad vi ville, så länge som det drivs med Arduin...

Kartong Pocket Watch Step-by-step

jag började göra dessa fickur när metallen en jag hade knäckt frontplåten. Jag kände mig tvungen att ta isär och bygga en kartong replik för att hysa den klocka delen.[Nyligen hade ett litet problem med detta intro och alla tidigare info jag hade här...

Hur man gör ditt mycket egna Professional väggklocka

jag gjorde denna fantastiska klocka med "zappandet!" med grundläggande office material och en klocka som jag köpte från Wal-Mart för $3,49.Steg 1: material Material du behöver för detta steg inkludera:Väggklocka med flyttbara ansikte/händerSaxLi...

Chartreuse Chambord ingefära-öl Cocktail

jag kom upp med detta från ett "behov" att göra en stark dryck som skulle böja min hjärna lite.Bland mina många och fantastiska talanger gör jag skräp Oracle avläsningar. Skräp Oracle är en liten likadana Tarot, utom den använder bara kaos energ...

Bygga en bågreaktorn med grundläggande verktyg och kompetens

jag trodde det skulle vara häftigt att gå som Tony Stark för Halloween, och jag vände mig till Instructables för idéer om hur man bygger en bågreaktorn. Problemet är att de bästa och mest korrekta Arc reaktorerna på webbplatsen som Honus' och Kyling...

Hjärna och Zombie Cupcakes

Zombie och hjärnans cupcakes.Ögonglober är gjorda av fondant recept här:http://thefrostedcakencookie.blogspot.ca/2009/03/Sculpting-marshmallow-fondant-recipe.htmlButtercream isbildning recept:http://www.thekitchenmagpie.com/Buttercream-icingFällt bäs...