Kände Monster Valentinedenna handledning visar hur du skapar en bedårande filt monster valentine.

Jag är stor i monster och jag göra monster hattar, onesies, skjortor, plushies, dockor, väskor och ryggsäckar. Du kan se några av mina praktiskt arbete på konst, äventyr och småbarn.

Detta projekt är lätt och roligt och du vill se mer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kände lyckokakor Valentines

1. skär en 4 1/2-tum-diameter cirkel från en bit filt. Skär en bit av matchande band något kortare än 4 1/2 inches. Använda avbitare, skära en bit blommig tråd något kortare än längden på bandet.2. med lim pistol affix kabeln till mitten av filt cirk...

Monster hög dockteater.

Material som används:Kartong (sparat från paket)Hantverk pinnar mångfärgade (dollar tree)Klar plast ark (från skrot förpackning)Skumplastskydd (dollar tree)Papprör för 2 olika diametrar (saran wrap rullar, aluminiumfolie rulle)Akrylfärger (walmart)2...

GWAR - Oderus Urungus - The bläckfisk of Cthulhu gummilatex

Jag är inte ett proffs som du hittar snart ut, men jag har så mycket kul att göra det här och jag har lärt mig så mycket, jag känner att jag har att dela för båda skojs skull och kanske hjälpa någon annan ut i deras strävan att göra sina egna pjäser....

Darth Revan Mask - Star Wars KOTOR

"Med masken, men Revan var en ikon, en symbol. Han var formaren av historia, en individ definieras av sina handlingar snarare än sina tankar, känslor och övertygelser."Före omstart av Star Wars canon med The Force vaknar, en av de mer ikoniska t...

DIY, mobil kände fall som Cookie Monster, lätt hantverk

Det här är en tutorial på hur man gör själv ett mobila fall som Cookie Monster.Den är gjord med filt och kartong från en spannmål boxThe material du behöver är:-Filt - kartong-Heta silikon-Sax-Penna - kardborrebandFölj mig i min sociala nätverk och p...

Hur man gör (Valentines) tentakler

jag nyligen var tvungen att göra en tentakel för ett annat projekt, jag var ganska nöjd med resultatet och slutligen kom på flera olika sätt att använda den grundläggande tentakel som jag hade gjort. Så är detta en snabb instructable visar hur man gö...

Lätt Cookie Monster muffins

OMNOMNOMNOMNOM! Jag ville göra detta för så lång tid, eftersom jag såg dem på bilder flera gånger, men de ser alltid så svårt att göra! Jag hittade ett mycket enkelt sätt att göra dessa. NOMNOMWRAAAAAAAH!Steg 1: ingredienser Detta är vad du ska göra...

Galna Monster tid - första gången Digital Sketchers eller målare

Alright alla. Jag hoppas att detta hjälper vissa människor att komma in i dragandet digitalt som jag bara att ta sig in i detta själv. Jag doodle här och där och detta är bara ett hopp i ett fält som jag växer att älska. Om du älskar monster och vem...

Stealth elektriska Monster Chopper

helt elektriska driv monster chopper cykel med jättestor fyra fot gafflar. En integrerad hub-motor och batteri Pack döljer sig gaffel gör detta en snazzy, smygande kryssare som inte kör på döda irakier och håller den kanadensiska badtunna marknaden f...

TULL: Monster i moln

3D-glasögon vände awesome (:Tema: Monster i himlenFärgsättning: Blå grön vitMaterial: Faber Castell Pitt konstnärer pennor, akryl målar. Sprejade skyddande beläggning för avsluta.Behövs: Tålamod och omsorg. Svårt att göra alla rader ren.Vänligen röst...

Lätta upp speldosa för my Valentine (du är min sol)

A speldosa för my Valentine komplett med en ljus-up, tie-dye glasmålningar solsken.Steg 1: Delar lista:Trälåda (håller delarna och presenterar som slutprojektet)Mikrobrytare (gör allt för att skära på när rutan locket öppnas)Speldosa (elektrisk motor...

Lilla Monster bok

dessa böcker var inspirerad av, och skapat för min son, och hans bästa vän. Både stora Harry Potter fans!En dag min sons bästa vän, visade mig hur han använde post-it lappar för att hjälpa honom komma ihåg läxor och andra skolar relaterade importantn...

Graven Digger Monster Truck kostym

så min 3 år gammal ville vara grave digger monstertruck för Halloween. Jag använde 2 medelstora lådor, färger, frigolit plattor, folier, ett par gamla barn lyser upp skor, elastiska remmar (från (99cstore) push lampor (från dollar tree) lim, tejp och...

ENT /8 fot träd Monster / treebeard / träd man kostym Halloween & Faire

Denna dräkt är bra för Halloween som väl en Renaissance faires.Tolkien i Sagan om ringen hade träd monster som kallas föräldrar. Detta är i grunden vad du kommer att bli.Dräkten kommer hamna ca 8 fot hög till toppen av bladen. Att ha en wrangler allt...

Stora Expanderande skum Prop - Monster Hunter Greatsword

Detta är mitt första försök på en stor prop. Jag slutade använda material som jag var bekväm med och lärt sig flera placeras där jag skulle kunna förbättra designen till nästa gång. Målet var att skapa en 1:1 skala version av en Montser Hunter greats...

Animatronic ögongloben Monster

jag började med en ögongloben hänger på min dörr. Jag ville fortsätta temat ögongloben och beslutat att göra en animatronic ögongloben monster. Detta monster skulle ha en mänsklig kropp, men skulle ha en gigantisk ögongloben som ett huvud. Det var ga...

Marulk Valentine

Detta projekt skapades för Yukonstruct's Circuit Scribe bygga natt och använder Electroninks ledande bläckpenna och en Chibitronics LED klistermärke.YuKonstruct är den första makerspace i Kanadas norra. Vårt uppdrag är att ge tillgång till delade utr...

Build-A-Monster

Build-A-Monster är roliga, uppstoppade monster gjort från ett sortiment av tyger, som filt, fleece, gosa flanell och mycket mer. Stycken monteras separat, kardborrband läggs, och sedan bitar blandas och matchas för att göra unika, dumma monster. Där...

Klass Valentine, nej godis alternativet

Detta är en mycket lätt valentine att skriva ut för klassen. Jag älskar att den har inget godis! Jag använde återvunnet bubbelplast. Min sons klass älskade det! Detta är inte lämpliga för små barn.Steg 1: Förteckning över materialDu behöver:Tydlig ce...