Kände ring notebook coverhär är vad du behöver göra en täckmantel för en ring notebook:
Kände den färg du vill ha (jag gjorde det vita)
nål
Wire
Det första du kan göra är att ta mätningar av den bärbara datorn.
klipp ut filten av samma åtgärder men lämna 1 cm utrymme.
skär två remsor av lika höjd och längd som du vill.
sy remsor till den stora rektangeln av filt.
Om du vill kan du lägga till dekorationer av sy dem till filten.
vikta inuti sydda kanterna.
Relaterade Ämnen

Skräddarsydd Notebook Cover

jag köpte ett gäng anteckningsböcker online. När jag äntligen fått dem, var jag ganska besviken på omslaget.Så jag bestämde mig att göra anpassade täcker för dem. Craft tid! (:Material:Anteckningsbok du vill täckaScrapbook papper eller andra dekorati...

Göra en cool notebook cover

Jag försökte göra en smart och enkel anteckningsboken täcka med min gamla kasserade jeans.Material:en gammal dagboktyg (jag använde min kastas bort jeans)saxlimskalagarnpärlorSteg 1: samla alla leveranser.Steg 2: Klippa tyget håller exakt 1 tum störr...

Natur inspirerade Notebook Cover

< Hej >Jag gillar verkligen att vara i naturen och jag tillbringa brukar timmar titta på "natur" Taggar på tumblr. Detta är faktiskt min dagbok jag ville anpassa den lite och jag är verkligen nöjd med resultatet :))Steg 1: material-en bärb...

Star Trek vägg Comm

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Star Trek (ursprungliga serien) väggen Comm att, när sändaren är aktiverad, kommer ljud i klassisk vägg comm båtsman visselpipan följt av 1 av 4 inspelade ursprungliga serien ombord växellåd...

18th-talet Spice kabinett av 2000-talet träbearbetning

detta Instructable är två Instructables i en.Första är denna Instuctable om att designa och göra 18th Century American möbel, en krydda skåp, med 21-talets träbearbetning tekniker. Det andra är detta Instructable även om processen att utforma och att...

XBOX anpassad bild juvel

hur man lägger in någon bild du vill under juvelen på din XBOX.Varning: Denna mod är en hel del arbete och du kan bryta din XBOX juvel. Fortsätta på egen risk.Vad du behöver:ca 3 timmar fri tid.En T20 TORX förare.En platt skruvmejselEn värme pistolEn...

Zoltar Magnificent

kom ihåg "Big" träffen starring Tom Hanks, nu kan någonsin kryptiska spåkvinnan "Zoltar" komplett med naughty förmögenheter i denna fristående kostym som lämnar händerna fria att interagera med publiken.Steg 1: Vad du behöver - leveran...

Writers plånbok

detta är en annan bärbar dator/plånbok instructable. Vad skiljer den här är att det inte är en bra gjort instructable.Jag var ute efter en ny plånbok, men kunde inte hitta något värt. Min sista plånbok var ett cigarrette fall från Barcelona som var b...

Torkade gåvor från trädgården

Vi har ökat vår egen produktion i flera år men i år var det första året jag planterat örter. När örter var redo att plocka; Jag insåg att vi skulle ha mycket att dela med familj och vänner så jag började torka dem; med maten torktumlare och hänga dem...

Klassisk och Elegant Headphone stöd

Hej killar. Denna vecka bestämde jag mig att göra ett stöd för mina handgjorda hörlurar. Jag hade inte så mycket tid, så jag trodde i ett lätt och snabbt att göra.Ledsen för den dåliga engelsmännen, det är inte mitt modersmål.Steg 1: Material Detta ä...

Sketchbook och Moleskine Test bärbara

detta instructable förklarar hur man gör snabb och snygg skissbok med samma storlek som en stor Moleskine Notebook.Jag har läst på flera ställen om människor njuter av använder Moleskines, men eftersom jag är en värld klass cheapo, jag ville inte bet...

Organisera ett orimligt antal broderier floss färger

DMC, den mest lättillgängliga broderi floss i min del av USA, finns i över 400 färger. Om du använder eller publicera mönster, du kan lägga din hand på särskilda färger. Om du sömnad gratis, du kan hitta alla dina gröna eller rosa eller vad andra fär...

Bifoga-A Splash Cymbal till din Bongo

min rumskompis trummor för mycket. Därför är det bara logiskt att ge honom möjlighet att göra ännu mer buller. Han hade en extra cymbal och vissa bongos, och efter en resa till järnaffären, kunde vi kombinera dem. Här är hur!Steg 1: material vi använ...

Montering en historia av ditt hus

Foto: Diana Winton Hayes 2014Steg 1: Varför skapa en historia av ditt hus?Chanserna är du tittar på detta "Instructable" eftersom du gillar eller älskar ditt hus. Förstå historien i ditt hem är ett bra sätt att lära sig om livet i byggnaden hade...

Refilable Aerosol kan

Detta Instructable visar dig hur du skapar en enkel påfyllningsbara aerosol kan med bara några material och verktyg. Det kan göras i 24 timmar, även om den faktiska församlingen handlar om 30 minuter. Resten av tiden är att låta epoxin härda och bota...

$2 anteckningsbok för fattiga studenter

trött på dyra men skit spiral anteckningsböcker som faller isär? Alltid förlora dem eftersom de ser ut som alla andras? Nu kan du designa din egen och visa hur organiserad du är!Steg 1: materialMaterial:1. en bunt med 50-100 sidor papper (diagram, vi...

Pocket armborst

I detta instructable jag lär dig hur man bygger en pocket armborst som är gjorda av vanliga objekt som alla borde ha.Jag var uttråkad i matematik klass en dag och jag älskade bygga saker så jag beslöt att bygga ett armborst (ja i gymnasiet) alla jag...

Telefonförsäljare bekämpningsmedel

Hur många gånger har ätit middag eller mitt i en stor TV Visa och telefonen ringer? Visar sig det är ett samtal från en telemarketing robo-dialer. Detta instructable kommer att låta dem veta ditt telefonnummer bör aldrig kan ringas upp igen.Bakgrund....

Hur ta isär en Motorola Razr

nyligen har jag blev arbetslös. Första veckan var kul, den andra veckan fick tråkigt, och i de tredje veckorna började jag göra saker. Första jag aluminium överdrag mitt tak, sedan åter heltäckningsmatta huset. Jag fick de stora sakerna gjort och str...