Kände sjöstjärna stuffiejag hittade en strandsatta sjöstjärnor på stranden i morse när jag var ute och gick min hund Hopper. Det var inte vid liv när vi hittade det, förhoppningsvis det dog av ålderdom omgiven av barnbarn sjöstjärnor och sedan bara tvättas iland. Det var en stor en.

Jag trodde jag skulle göra en sjöstjärna stuffie komma ihåg strandsatta sjöstjärnor av.
Lätt att följa bilder steg för steg! Meddelande jag om du fastnar. :)

Relaterade Ämnen

Solar Driv LED tindrande stjärna i en burk

här är en tjusig liten julklapp jag gjorde upp för min dotter. Det går snabbt och lätt att slänga ihop och ser ganska bra ut. Det är ganska mycket en sun burk med ett par ändringar, jag använde en stjärna formad LED från en sträng av julbelysning, oc...

Bygga en stjärna golv

Där allt börjadeJag ville ha något lite nördiga för huset, och jag hittade fiberoptik! Använda dem är mycket enkelt, men resultaten kan vara bra - så när jag hade avslutat min stjärna golvet i badrummet jag fastnade, och du kommer att se i slutet av...

Aluminium stjärna gjutning

Förra gången att jag har publicerat en kompatibel var ca 3 år sedan så med jul kommer upp snart bestämde att dela med dig min nyligen aluminium gjutning projekt. Jag skapade också mina första 2 tutorials, detta är första gången som jag faktiskt talad...

Blockera en Ninja stjärna på scenen!

Det är 2011, och jag är ansvarig för koreografera en massa barn i en "ninja" skit att spelas på scenen framför deras vänner och familjer.Jag väljer att avsluta skit genom att ha två mest erfarna barnen ha en kamp på scenen. I början av slaget, N...

Hur man gör lyckliga stjärna

fällbara dem perfekt!Steg 1: Du behöver :D 1 HÄRSKARE1 PAR SAXPAPPER, SKRIVBOK ELLER NÅGOT MINDRE TÄT.Steg 2: skär Besluta... hur bred du vill ha dina papper vara, jag använde runt omkring 2 barer min skrivbok papper. (endast ett ark)Steg 3: Klipp ut...

3D trä stjärna hängande dekoration

en enkel, effektiv dekoration. Perfekt för en gåva eller bara för dig själv. Lämplig för alla nivåer av woodworkerSteg 1: materialSäkerhetsutrustning-glasögon-handskarKortPassareGradskivaRegelVass penna eller fin linje pennanBindemedel klippSax/knivT...

Hängande lyckliga stjärna

Detta DIY är bra för människor som älskar stjärnor! Du kan använda detta för att dekorera presenter, ditt rum,.. .och dina sopor kan om det ser ut som s ***Steg 1: Samla ditt materialAntal/storlek av stjärnorna är upp till dig! Mer stjärnorna, ju län...

Att göra en LED Night Light W / stjärna mönster

Denna LED-nattlampa har en stjärna mönster och det lyser upp ett mörkt rum i ett magiskt sätt. Jag använde ipe för trä, men något mörkt trä, eller målad MDF till exempel skulle fungera bra. Detta är ett riktigt roligt projekt och skulle vara bra som...

Hur man gör en död stjärna postlåda

Precis som de senaste Star Wars hypen ramp upp kom jag över en gammal trycktanken från en vattenpump. Sfäriska formen krävde att göras till något. Jag trodde en Death Star skulle vara lätt, och jag gillar mina skapelser att vara funktionella, så besl...

En stjärna prydnad

Jag gjorde denna stjärna prydnad från en gammal cykel kedjaSteg 1: Vad man ska göra... Jag använde en gammal cykel kedja.Jag satte den i en plasitc flaska och sätta några avfettningsmedel för det.Skaka flaskan och lämna det så här i en timme.Steg 2:...

Göra en låda och armband till din käraste stjärna

Julen är dags och jag gillar att ge bort hemgjorda presenter. I år blir det ett armband i en snidad låda med ett speciellt meddelande.Jag ville spela med ord och stjärnor. På locket till rutan jag ristade: "Du är stjärnan i mitt liv". På ena sid...

Hur man drar en 5-punkts stjärna

När du bygger saker mycket, tenderar du att ta för givet de saker du har plockat upp under åren. Detta Instructable är en av dessa saker för mig--vilket är hur man gör en symmetrisk 5-pekade stjärna. Detta trick kan användas på alla typer av material...

Anpassad storlek jul stjärna (för utomhus)

min mor förlorat henne utomhus julstjärna på grund av flyttar och jag tänkte för mig själv jag har allt material jag skulle behöva göra en, så varför inte ge det ett försök.Tanken är att göra en anpassad storlek stjärna att passa din eller min ansöka...

Patch kabel Fiber optic stjärna tak (falska taket)

En natt jag visade min betydande andra en fiber optic stjärna tak. Det var här på instructables. Den jag talar om är från ett kit. Jag har inte pengar för kit, så jag tänkte jag skulle improviseraMaterial:Fiberoptiska patch kabel från ebay - 200 + fö...

Målat glas mähriska stjärna prydnad

Jag lärde mig målat glas för några år sedan. Efter att ha blivit bekant med lödning tekniker och göra några två dimensionell paneler och fönster, försökte jag skapa ett intressant tre dimensionell projekt. Dessa tolv punkt stjärnor inte bara omfattar...

Sandy spannmål behandla beach toppad med en jordnötssmör sjöstjärna och skimrande vit choklad skal.

Skapa en rice krispies treat strand och sedan toppa det med en krämig jordnötssmör fuskverk sjöstjärna, görs med hjälp av en beach leksak, sedan lägga godis skal att slutföra utseende.Steg 1: En bra efterrätt för någon sommarfest.Steg 2: Gör jordnöts...

Sjöstjärna tår

Hej:), jag gillar att måla mina naglar och jag ville göra något för sommaren och från havet... Det är hur jag kom med detta:) Enjoy!PS Detta är min första instructable så jag fortfarande räkna det ut hoppas du gillar den. :)Steg 1: Levererar;)Vad du...

Stjärna armband

jag har gjort stjärnan som formas pärlstav charm tidigare, jag hade 2 av dem med mig, så jag gjorde en annan 3 och försökte göra ett armband av det. Det visade sig bra. Således dela det med er.för detta behöver vi-pärlor-storlek 12 nål-tråd-sax-LåsSt...

Slot konstruktion kartong sjöstjärna

jag nyligen utformade och skapade en kartong klädedräkt för ett projekt i min skola. Jag fick i uppdrag att designa en slot konstruktion kostym av marina djur. Jag valde att skapa en dräkt av en sjöstjärna. Projektet utvecklats från designa kostym på...