Kanot & kajak lanseringenen lokal läger har flera kanoter som används rutinmässigt av nybörjare kanotister. Lägret och kanotister kördes i problem att hålla sig torr samtidigt lansera och hämtar båtarna! Dessutom fanns det farhågor om vissa erosion av bank- och slitage på undersidan av glasfiber kanoterna. Så en stor grupp frivilliga anges att designa och bygga en sjösättning som skulle ta itu med dessa med en minimal inverkan på budgeten för en icke-vinstdrivande.

För leveranser vi utnyttjas:

Antal 8: 1 tums styva rör med elektriska tillbehör

Antal 2:4 x 4 x 8 trycket behandlas inlägg

Kvt 12:4 x 16 x 8 betong mössa kvarter

Antal 8: U-bultar

Antal 4: Hårt arbetande volontärer

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kanot, kajak byggnad Form och ånga låda från återvunnet pallar

Jag har byggt flera kanoter/kajaker genom åren, ofta med bärgades och återvunnet delar, så när jag såg en annons för gratis pallar på Kijiji, jag tänkte det skulle vara en bra tid att göra en instructable på den. För mig, kanot byggnaden är en fri fo...

Kanot/kajak lyft konfiguration

lyft config för att höja den kanot/kajaken från golv till tak. Gjord av några remskiva och rep. även krokar i taketSteg 1: material Satt jag ner och ritat en cofiguration att lyfta kanoten från i flor, den bestod i en enkel remskiva matris om 11 rems...

Kanot/kajak Caddy mod från en Jogging Stroller

detta är en kanot eller kajak bärare modifierad från en jogging stroller. Vagnen köptes på en garage saie och bara krävs en liten bit av omformning för att skapa transportören. Denna särskilda märke gjordes av drömmare Design och kallas Fitness First...

Lätt kanot/kajak portage cart

detta är en super billiga super lätt kanot vagn jag gjorde för portaging vår kanot. Den är gjord av en stor mjölk låda, en golf bag caddy, en pool nudel och zipties. Det var lätt att göra och är gjord av bärgats material. Tack för läsning! Vänligen k...

Prövningar och vedermödor: bygga en hopfällbar kajak med PVC

Jag hade en dröm att skapa en hemmagjord hopfällbar kajak och det har varit ett av mina största projekt hittills. Jag var helt energi av den problemlösning och kreativitet det tog för att dra bort.Till slut var jag måttligt framgångsrika. Även med al...

Stich & limma Plywood kanot

Hej!Jag framkallade lusten att bygga min egen kanot/kajak. Det tog ett tag att få modet för företaget, och min forskning tog mig ner flera möjliga vägar. Så småningom, med verktyg, tid och pengar jag hade på hand, jag fast på en "stitch & lim&quo...

Hur man bygger en båt av två ark av Plywood

Varje gång vi campa på Clear Lake nära Mount Hood i Oregon, jag brukade svartsjukt gå förbi alla kanoter, kajaker och roddbåtar utspridda över strandlinjen vid sjön, väntar på att tas ut i vattnet för timmar av fiske och paddel-burna awesomeness.> Ja...

Lägret mini fest

Jag gjorde detta Instructable speciellt för lägret livsmedel tävling eftersom det är min favorit typ av mat.Snabbt och enkelt är ett måste för lägret måltider och folie måltider pack. Jag blanda upp det med hjälp av en gjutjärn stekpanna i alla mina...

Hur man fixar en plast kajak eller kanot

detta är en instructable som beskriver ett riktigt lätt och billigt sätt att effektivt reparera sprickor i din kajak eller kanot, använder inget annat än en borr, rengöringsband och en hårtork.Jag fick en kajak men det hade sex sprickor i skrovet och...

Portage kärra för kanoter och kajaker

jag har en stor kanot (ca 17 fot lång och 4 fot bred på mitten) och mer ofta än inte jag är enda fysiskt kunna flytta den (åtminstone tills de wee som får större MUH HAHAhahahaha).Den väger nog nära 100 lbs tom. Jag kan plocka upp och bär det men det...

Kajak/kanot Rack + vedfack

samtal innan du GRÄVER. Denna racket var avsedd att hålla 1 kanot på undersidan av stativet, 2 kajaker över det och att lagra ved under kanoten (gul kajak var lagras av en vän och sitter bara på aska block).Första saker först, mäta alla dina båtar. N...

Kanot eller kajak hood krok

någon gång du inte har en plats att koppla din kanot på din främre stötfångare. Jag ska visa dig min lösning för detta problem.Steg 1: Klippa bandet Först måste en genomföring kit finns på wall-mart eller andra butiker i departementet camping. Du mås...

5 minut IKEA kajak/kanot stå

Steg 1: materialEnkel, lätt.Gamla trasor, ca 4 men dess ditt valElektrisk/silvertejpBen, de behöver inte vara från IKEA men väl, min var. Jag gjorde en liten sökning på IKEA åsynen och hittade min kallades "Vika Lerberg" de är bra eftersom de är...

Sawfish, en Osänkbar, lätt, skum kajak (23 kg). Gratis DIY kajak planer, järnhandel båt

Vill du verkligen en kajak? Vill ha en så dålig du kan smaka den, men inte kan råd med en, eller tror att du inte har kompetens att bygga en? Sedan har jag några frågor till er.Kan du skära en knaprig bagel med en kniv, stapla block, sticka en smörgå...

Skin-on-Frame kanot

jag vill ha en kanot. Jag vill ha en riktigt illa. Nya, kommer det att köra mig $400 eller mer. Används, jag bara gillar inte Craig's List och har inte hittat några andra listor i mitt område. Så vad är en pojke att göra? Bygga en!!!Det finns ingen b...

Toppen bil - 2 kajak Rack (takräcke bilar bara) om 30 spänn...

Om du har kajaker och en bil med takräcken, här är en enkel och ekonomisk lösning för att få din yaks till vattnet och tillbaka utan att spendera stora pengar på ett rack från Thule "...Jag har precis avslutat en RV resa 4.000 mil där jag bogserade m...

Kanot Flotation Chambers

Jag byggde två cedar strip kanoter och tagit dem på veckolång vildmarksäventyr. En av de saker jag är rädd för är att ha min kanot diskbänk eller scuttle om jag någonsin kantra. Jag har aldrig kapsejsade, i en av dessa trä kanoter åtminstone, men jag...

Havsskum kajak, osänkbara skum kajak alla kan bygga, 16 pund och åtta fötter kul

kan du skära en knaprig bagel med en kniv, sticka en smörgås tillsammans med mayo, riv ost, skär tunt tyg med sax, sträcka rynkor ut lakan och rulla färg på en vägg? Då kan du bygga denna båt!Jag har byggt sju små kajaker under åren, alla har varit f...

Bygga en ceder Strip kanot

En praktisk redogörelse för mina erfarenheter och en kort guide till att bygga en ceder remsa kanot. Den innehåller länkar till berättelser om använder kanoten för vildmark camping och fiske.Jag har nu också en instructable för cedar strip kajak:Mer...