KAP-V (Knex programmerbar automatisk fordon) V1.1vill inte bygga detta, bygga V2

Denna min programmerbar Robot. Det kan flytta vänster, höger och framåt, jag jobbar på att göra en större robot som skriver ord! Men denna är enkel att programmera. Du trycker bara vita stavar på kedjan för att flytta åt vänster eller höger. För att gå framåt, placera stavarna i mitten

Nu med Video ni har väntat på!
Om videon inte fungerar, besök min du tube kanal http://www.youtube.com/watch?v=RnVjlZDps3w&feature=channel_page för viedo, ledsen för kvaliteten

Se Steg
Relaterade Ämnen

KAP-V (K'nex programmerbar automatisk fordon) V2.0

detta är min andra robot-tack för kommentarerna!Förbättringar över Mk1:Stort program längd (20 kedja länkar)Det tar mycket mindre av programmet för att vända (5-6 vita pinnar istället för 12 i den gamla att vända 90 grader!)Mindre, mer kompakt design...

Knex Semi Automatisk pistol

här är det: min knex semi automatisk pistol. Instruktioner kommer inte att publiceras....

Cyber knex programmerbar robot.

Hej detta är min knex cyber robot. Ive förstörde cyber tanken att göra detta och jag känner mig dum, LOL. Jo hoppas jag du gillar den. Om du har en 3ds eller 3ds xl kommer jag handla vän koder med dig. Vänligen rösta mig i tävlingar och glöm inte att...

K'nex semi-auto-Automatic/Repeater/Shotgun

Obs: genom att läsa detta, du accepterar "Villkor och avtalen" nedan.Regler och avtal:Smärtor orsakade av denna "gun" eller din egen idioti vid försök att bygga "gun" är inte mitt fel. Beslutar att skjuta din vän / din leksak...

Imponera på dina vänner, lära sig att köra en manuell växellåda

när jag först lärde att köra mina föräldrar skulle inte låta mig göra det om jag körde en manuell växellåda, eller stick shift fordon. Medan det kan vara frustrerande på först det blir mycket lätt andra natur och i sin tur är en mycket användbar färd...

Push starta en bil

trycka start, även känd som "bump start" en bil eller motorcykel är ett sätt att få fordonet startas när din startmotor eller batteri har gett upp andan. Den består av att få ett fordon i det kör staten, trycka den att få viss fart och engageran...

Knex automatisk Kap-40

Detta är min Knex automatisk Kap-40. Jag ge lite beröm till den röda boken av Westmarch eftersom jag använde kroppsformen av hans Kap-40 för att göra min automatiska Kap-40. Ja, jag vet jag lämnade ut varbygeln (det är för liten för mig). Den automat...

Automatisk Knex Pistol

detta är min automatiska knex pistol. Det kan hålla upp till sju dart. Mycket kraftfull. Det skjuter rakt. Fråga mig instruktioner på kommentarer...

Knex automatisk ägg målare

Hej alla,Jag ville göra en automatisk ägg målare. Så jag tänkte att vore det mest logiska materialet att använda knex. Så jag uppfunnit detta. Jag kommer också att visa dig den process där jag försökte utforma det. Det målar dem med färg eller du kan...

Knex fordon

detta är min sviker knex fordon jag har byggt över året. lastbilen var baserad på en chevy anpassade deluxe 20, heli baserades på en chinook och planet var baserad på en spitfire.ge så många dåliga kommentarer som du vill. Jag bryr mig inte.(p.s. i n...

Programmerbara Knex Piano-spela Robot

jag har alltid varit ett stort fan av K'nex, ända sedan jag var ett litet barn. Sedan, när jag upptäckte denna webbplats, kändes som jag hade Jackpot. Detta är en "robot" som jag byggt av knex, det är utformat för att spela piano. Denna version...

Automatisk lastning Knex pistol/Pistol med 9 runda Magazine, av bannana uppfinnare.

Detta är en kuk-shoot stil knex pistol wth en 9 runda magasin. Tidningen är jam gratis, och bränder grå gemensamma kontakter. NJUT AV :DSteg 1: Bygga handtaget. Bygga och Anslut handtaget som visas.Steg 2: Bygga tidningen Bygga och ansluta tidningen...

True utlösa automatisk lastning Knex gevär/Sniper, av bannana uppfinnaren

detta är en automatisk lastning gevär/sniper. Den har en tio runda hopper. (krediter till Ednator55) Det har också en sann utlösare. Denna pistol har emellertid inte ett lager. (Jag kunde inte komma med några idéer) Så om du har några idéer för en PM...

Knex automatisk vindbrygga Element

jag skapade en instructable för Oblivions vindbrygga element eftersom även jag har problem med efter bilderna. Jag hoppas detta hjälper dig att bygga glömska eller bara själva elementet!Steg 1: Lägre ram Detta steg innehåller rampen bollen väntar på...

Knex automatisk lastning marmor pistol

detta är en automatisk lastning pistol som är mycket enkel.Den dos inte använder en utlösa men du dra stiftet tillbaka och låt gå för att brand.Steg 1: fat Bygga detta (jag inte kunde hitta min vita så jag använde 3 gula i stället för vita)Steg 2: Au...

Semi automatisk Knex pistol

Detta är en semi automatisk pistol som använder patroner som kan laddas från toppen. Efter en patron avfyras det faller ut botten och nästa faller in i kammaren. Pistolen är gravitation utfodras så att det bara kan skjuta så fort patronerna kan falla...

Sanna Trigger, 10 runda, automatisk lastning, Knex Concept Rifle

detta är en knex gevär. Den har en 10 runda tidning som är jam gratis. Beståndet är av "The Jamalam" så full kredit går till honom om detta. NJUT AV :DDen andra bilden ser du gjordes av oblivitus, så ge honom kredit på. Känn dig fri att kommente...

Verkligen semi automatisk knex pistol

denna pistol bygger bort av KNEmovies design, men inte hans mechansim. mechansim kan likna hans, men min är inte så komplicerat. Mitt vapen är inte lika kraftfull som den skjuter bara 5-10 minuters promenad. Jag hoppas du gillar min semi - automatisk...

Min knex fordon

mitt fordon....