Kapten Amerika andra världskriget värmare sköldHej, detta var ett projekt bit jag hade varit thinoing att göra ett tag. Jag snubblade över materialen som en dag och kom igång och det visade sig bättre än jag trodde det skulle. Njut av
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kapten Amerika andra världskriget hjälm

detta är ett projekt jag beslöt att göra en dag efter att jag hittade en gammal vietnam eran hjälm på en loppmarknad. Den gemensamma jordbrukspolitiken hjälm var uppenbarligen andra världskriget men det finns verkligen ingen skillnad än strukturen på...

Andra världskriget kapten Amerika hjälm

här är kapten Amerika andra världskriget hjälmen jag gjort under helgen. Jag såg hjälmen i en butik för $10 och kunde inte hjälpa mig själv när jag såg den.Steg 1: Saker som behövs Här är en lista över de objekt som du kommer att behövaHjälm (översko...

Andra världskriget kapten Amerika kostym

med vintern soldat kommer upp jag trodde id göra en klassisk WWII Captain America cosplay för tillfället.Hela består av:-Grön khaki byxor.-Bekämpa stövlar.-Armén shirt.-Pilot jacka eller trenchcoat.-Biker goggles.-Andra världskriget hjälm målade blå...

Elseworld andra världskriget Batman "Baken" kostym

delvis för Halloween, och för en välgörenhet promenad med hjältar för välgörenhet, beslöt jag att göra min egen Batman kostym. Det finns många inkarnationer av Batman, så jag beslöt att göra en som jag aldrig hade sett en kostym av innan: "Baken"...

Kapten Amerika Beanie

jag ville göra en kapten Amerika kostym och på en resa till dollar store hittade jag en blå mössa. Jag tänkte för mig själv "Wow detta är perfekt för min kapten Amerika hjälm/hatt!" Och även om jag aldrig färdig kostym jag gjorde sin sköld och i...

Att göra en kapten Amerika sköld ur en BBQ Grill

hittade jag en bordsskiva BBQ grill på ACE hårdvara och omedelbart tänkte på Captain America vila i frid. Detta kräver inget mer än slipa, epoxi och färg!Steg 1: Hitta BBQ Grill! På ACE hårdvara, jag hittade en Marsh Allan bordsskiva BBQ träkol Grill...

En mini kapten Amerika yoyo

denna kapten Amerika yoyo kan antingen vara en leksak eller ett samlarobjekt. Det kommer att intressera människor som är intresserade av att samla superhjälte tema objekt. Detta objekt är mycket annorlunda från andra captain america föremål som gör d...

Kapten Amerika sköld

detta var prop för en klänning upp partiet, eftersom ingen kapten Amerika kostym är komplett utan sköld.Processen var snabb, kanske 20 minuter exklusive torktiden för färgen.Leveranser:-Papp lakan eller låda-nyheter papper-tejp-färg (röd, blå, vit)-p...

Kapten Amerika sköld från begagnad parabol

Jag hade velat göra en Captain America sköld en tid, men hade svårt att hitta ett lämpligt objekt att göra det från. Jag ursprungligen försökte använda en gammal plast släde, men det gav mig alla typer av sorg. Typen av plast skulle inte ta färg myck...

Andra världskriget - dekorativa segmentet

så detta är min (som sagt) andra världskriget diorama, det kanske inte är en riktig diorama men det är ett intressant segment eller scen av andra världskriget "General office" jag gillar historia och konst också så jag gjorde en kombination av d...

Andra världskriget militära röran fack Planter

hedra Memorial Day och alla män & kvinnor som har offrat sina liv för vårt land, jag har skapat en plantageägare med en äkta WWII militära röran bricka. Magasinen plockade jag upp på en mässa i Alameda, CA., som irionacally är på gamla flottbasen ant...

Andra världskriget - papper hjälm

Tutorial för att göra andra världskriget papper mache hjälm......

Andra världskriget ransonera Cake

detta recept från andra världskriget gjordes när ransonering var en stor fråga. Det gjordes för att inte använda ägg och mejeriprodukter.Rätt nu, jag har inte bilder. Förlåt. Jag ska försöka lägga upp några snart.Steg 1: recept Detta recept är mycket...

Skum kapten Amerika sköld

inspirerad av en annan unstructablesKolla in den här awesome Instructable.här är min bild ' steg för en skum kapten Amerika sköld.Steg 1: pic'steps refer this Instructable.för detaljer....

#2 hur man gör kapten Amerika kåpa DIY 2_3 - kartong (del 2)

Hej igen killar detta är del 2 av att göra kapten Amerika kartong!Njut av!!Steg 1: Titta på & sätta dina åsikter:Prenumerera för mer videor... Tack...

Andra världskriget i bilder

detta projekt är avsedd att vara en avsluta av en enhet projekt för andra världskriget. Det kommer att ge studenterna en chans att visa sina kunskaper om de stora händelserna under andra världskriget och varför dessa händelser är viktiga.Material: Da...

Andra världskriget kapten Amerika Bucky Rescue Outfit

om du är som mig, och jag vet att du är eftersom du läser detta inlägg, du gillar Captain America! Du gillar honom så mycket att du skulle göra varianter av hans kostym, inklusive "old school" WWII outfit. Bifogat häri är den process som jag gic...

Andra världskriget Captain America

detta är baserad på en serietidning version av Captain Americas WWII kostym med undantag för den sköld som är gjord efter filmen en eftersom det ser coolare. Dräkten är sydd från grunden med canvas och andra material som liknar vad som skulle ha anvä...

Ultimate WW2 kapten Amerika kostym

sedan träffa några av mina gamla Captain America comics, min 4-åring har låtsas sin frisbee var en sköld som han tappert strider de onda krafterna.Med Halloween närmar sig, bestämde jag mig att göra honom en WW2 Captain America dräkt lik den i Marvel...