Kapten Amerika skölddetta var prop för en klänning upp partiet, eftersom ingen kapten Amerika kostym är komplett utan sköld.

Processen var snabb, kanske 20 minuter exklusive torktiden för färgen.

Leveranser:

-Papp lakan eller låda
-nyheter papper
-tejp
-färg (röd, blå, vit)
-penna
-sax
-sträng

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kapten Amerika Beanie

jag ville göra en kapten Amerika kostym och på en resa till dollar store hittade jag en blå mössa. Jag tänkte för mig själv "Wow detta är perfekt för min kapten Amerika hjälm/hatt!" Och även om jag aldrig färdig kostym jag gjorde sin sköld och i...

Att göra en kapten Amerika sköld ur en BBQ Grill

hittade jag en bordsskiva BBQ grill på ACE hårdvara och omedelbart tänkte på Captain America vila i frid. Detta kräver inget mer än slipa, epoxi och färg!Steg 1: Hitta BBQ Grill! På ACE hårdvara, jag hittade en Marsh Allan bordsskiva BBQ träkol Grill...

Kapten Amerika sköld från begagnad parabol

Jag hade velat göra en Captain America sköld en tid, men hade svårt att hitta ett lämpligt objekt att göra det från. Jag ursprungligen försökte använda en gammal plast släde, men det gav mig alla typer av sorg. Typen av plast skulle inte ta färg myck...

Andra världskriget kapten Amerika hjälm

här är kapten Amerika andra världskriget hjälmen jag gjort under helgen. Jag såg hjälmen i en butik för $10 och kunde inte hjälpa mig själv när jag såg den.Steg 1: Saker som behövs Här är en lista över de objekt som du kommer att behövaHjälm (översko...

En mini kapten Amerika yoyo

denna kapten Amerika yoyo kan antingen vara en leksak eller ett samlarobjekt. Det kommer att intressera människor som är intresserade av att samla superhjälte tema objekt. Detta objekt är mycket annorlunda från andra captain america föremål som gör d...

Skum kapten Amerika sköld

inspirerad av en annan unstructablesKolla in den här awesome Instructable.här är min bild ' steg för en skum kapten Amerika sköld.Steg 1: pic'steps refer this Instructable.för detaljer....

#2 hur man gör kapten Amerika kåpa DIY 2_3 - kartong (del 2)

Hej igen killar detta är del 2 av att göra kapten Amerika kartong!Njut av!!Steg 1: Titta på & sätta dina åsikter:Prenumerera för mer videor... Tack...

Kapten Amerika mörbakelse

dessa cookies är beroende av en sköld och endast CAPTAIN AMERICA! Jag gjorde dessa en gång innan för en part, och de var en stor framgång. Tänk på att dessa tar en stund att göra, men jag tycker de är värt att vänta.Steg 1: ingredienser Vad du behöve...

Kapten Amerika Baseball Hat

jag såg en mössa som liknar detta till salu på eBay och tänkte, varför inte göra min egen för mindre? Om du är bra på sömnad, är detta projekt super enkelt. Det är ett trendigt sätt att visa upp din inre nörd utan ser också på plats.Material:Royal bl...

Kapten Amerika Tie Dye Avengers skjorta

alla på kontoret har talat om Marvels The Avengers denna vecka och vi visste bara att det måste vara ett roligt hantverk där för oss att i ära av filmen! Vi satte våra tänkande hattar på och trodde att en tie dye skjorta i Captain America stil var i...

Kapten Amerika sköld ljus

hur man gör en awesome natt ljusSteg 1: material Blå, röd, svart akrylfärg, små penslarPennaLysdioder (jag använde en liten LED-ficklampa från en dollar store och just separerat toppen med sladdar)Nattlampa i en rund form som på bilden (nyare dem kom...

Hur man gör en hemmagjord kapten Amerika sköld (under $15)

jag ville vara Captain America för Halloween, men jag var inte nöjd med att spendera $30 på en billig plast disk. Så jag gjorde min egen sköld!Steg 1: Vad du behöver.Jag fick alla mina varor för denna sköld på Walmart för mindre än $15. Några jag had...

Kapten Amerika Sneakers

jag surfade på internet en dag och då jag kom över avengers toms. Jag inspirerades och ville verkligen design och måla min egen par skor. Du kan ha dem på den 4 juli, för en halloween-kostym, eller bara på kul!Så är här processen att göra min Captain...

Kapten Amerika andra världskriget hjälm

detta är ett projekt jag beslöt att göra en dag efter att jag hittade en gammal vietnam eran hjälm på en loppmarknad. Den gemensamma jordbrukspolitiken hjälm var uppenbarligen andra världskriget men det finns verkligen ingen skillnad än strukturen på...

Kapten Amerika andra världskriget värmare sköld

Hej, detta var ett projekt bit jag hade varit thinoing att göra ett tag. Jag snubblade över materialen som en dag och kom igång och det visade sig bättre än jag trodde det skulle. Njut avSteg 1: Mönstret jag hittade en 1/4 tums aluminium på en skrot...

Andra världskriget kapten Amerika kostym

med vintern soldat kommer upp jag trodde id göra en klassisk WWII Captain America cosplay för tillfället.Hela består av:-Grön khaki byxor.-Bekämpa stövlar.-Armén shirt.-Pilot jacka eller trenchcoat.-Biker goggles.-Andra världskriget hjälm målade blå...

Ultimate WW2 kapten Amerika kostym

sedan träffa några av mina gamla Captain America comics, min 4-åring har låtsas sin frisbee var en sköld som han tappert strider de onda krafterna.Med Halloween närmar sig, bestämde jag mig att göra honom en WW2 Captain America dräkt lik den i Marvel...

LEGO kapten Amerika kostym

började jag göra min egen halloween kostymer som barn, det blev en tradition som jag nu delar med min son. Han älskar Legos och Captain America, och efter att ha sett mig läsa en instructable om hur man gör en Lego Indiana Jones-dräkt han hade sitt h...

Andra världskriget kapten Amerika Bucky Rescue Outfit

om du är som mig, och jag vet att du är eftersom du läser detta inlägg, du gillar Captain America! Du gillar honom så mycket att du skulle göra varianter av hans kostym, inklusive "old school" WWII outfit. Bifogat häri är den process som jag gic...