KARAMELL äpple BOMBERjag hade "skitkul" att sätta ihop några läckerheter fars dag i år. Jag älskar att göra sockerkulör äpplen eftersom: A. de är läckra, B. de är snabbt och enkelt, och C. sin enkla form lätt kan dekoreras för olika tillfällen. Jag ville ha alla fäder i mitt liv att veta hur awesome de så jag förvandlas denna klassiska behandla till en BOMB och paras ihop med en söt kommentar. Liknande...

DU DA BOMB
DU BLÅSA MIG BORT
DU ÄR SKITKUL ATT VARA RUNT
SPRACK MED KÄRLEK FÖR DIG
OSV...

LEVERANSER TILL BYGGA EN BOMB:
äpplen
karameller (eller ingredienser för din favorit kola recept)
bambu spett
flätade rep
orange eller röda permanenta märkpenna
extra mörk choklad
vax papper eller silikon matta

BOMB PRODUKTION:
1. Förbered din äpplen av tvätta dem & ta bort stjälkar.
2. skapa du bomb "säkringar" genom att skära 4" bitar av repet. Färg & Frans en av ändarna till likna eld.
3. kör spett genom centrum av flätade rep. (Noggrant!!! spett handen & inte se för flisor) Var noga med att lämna utrymme i slutet av spett för din apple också. Tips: du kan ta bort centrum bit av repet, skapa ett ihåligt rör.
4. spett varje äpple. Skär bort överflödigt bambu på toppen av den "fuse" med sax.
5. smält eller göra din kola för doppning
6. doppa varje äpple i kola & Låt överflödigt att droppa från botten. Placera det på kisel matta eller vax papper svalna i en timme
7. smält din choklad med hjälp av en dubbel panna eller en fondue pott.
8. doppa varje karamell äpple i chokladen & använda en smörkniv för att täcka upp nära repet.
9. Låt din choklad till cool & stelna helt.
10. paketet upp varje bomb med en anteckning eller kort. Då kommer att växten dem var din intet ont anande offer få vad de förtjänar!

Njut av behandla, leenden och skratt! HAPPY FARS DAG!

Relaterade Ämnen

Kryddad karamell äpple Cider

jag älskar apple cider. Det är en härlig vinter dryck. Jag gillar särskilt Starbucks kryddad karamell äpple Cider, så jag tänkte jag skulle försöka replikera receptet! Det är verkligen lätt att blanda ihop och servera, så det finns ingen anledning at...

Karamell äpple choklad Bark

Jag älskar bara sockerkulör äpplen. Särskilt när de har choklad på dem! Jag har spelat runt att göra olika skäller (Rainbow choklad Bark och fruktig choklad Bark) och beslutat att kombinera choklad bark med sockerkulör äpplen.Denna karamell äpple cho...

Karamell äpple Cider Jelly

Jag älskar att göra denna gelé! Den betecknar vanligtvis jag avslutar min apple konservering, och som jag burk över 80 lbs. av äpplen i år, denna gelé är ganska lätt att göra och bearbeta flera partier i några timmar. Använda lokala, i säsong, apple...

Karamell äpple siamesiska tvilling tårtor--AHS inspirerade

Här är en snabb och enkel dessert för din American Horror Story som tittar på natten: Siamese Twin tårtor! Unna dig några karamell äpple nostalgi med en vuxen spinn. De är lite classy, lite egendomliga, och dina gäster kommer definitivt att göra en d...

Trick or Treat karamell äpple biter med kanderad Bacon och Mealworms

Jag fick inspiration för dessa små godbitar från S_Alex77 , och hennes choklad omfattas Apple biter:Jag älskar kanderade äpplen; men det finns alltid för mycket apple, och aldrig nog karamell. Ange karamell äpple bettet! Lagom stora äpple bitar doppa...

Kola äpple (karamell äpple) Popcorn

Kola äpple (karamell äpple) PopcornFÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER!YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC6-aoDG0ePzoI_8M...Twitter: https://twitter.com/FactoryTreatInstagram: https://instagram.com/treat.factory/Tumblr: http://treatfactory.tumblr.com/...

Karamell äpple Cookies :)

här är ett recept och en snabb steg leda till läckra kola äpple kakor.Saker du behöver:1. grundläggande cookie deg (eller köpta)2. karamell torg3. granny Smith äpplen4. spett5. mandel spån6. bakplåtspapper7. cookie blad8. mixning skålar och bestick9....

Karamell äpple Cornucopia

en fantastisk måltid förtjänar en efterrätt med blomma. En skarp, smörig tuile cornucopia inneslutar en rik, vanilj spetsade bakverk grädde och försiktigt kokta äpplen med rostade valnötter. Krispigt karamelliserat socker och en intensiv tranbär kara...

Karamell äpple Popsicles

Popsicles är inte bara för barn, men denna nya fullvuxen version kommer att påminna om klassisk, gammaldags smaker du älskade som barn.Tårta bakade äpplen och söt havre nuggets kombineras för att brista din yummy-bubbla i denna fantastiska frysta beh...

Taffy Apple (karamell äpple) sallad

Taffy (karamell) äpplen är kvintessensen smak av hösten. Min familj är galen om dem. Vi piska upp denna lätt, läcker efterrätt sallad för potlucks, sen säsong cook outs, och som en speciell maträtt för lärarens uppskattning lunch varje October.This ä...

Kokos mjöl Pizza med karamell äpple skarpa toppning

Jag har hört mycket om kokos mjöl nu för tiden och jag mycket dåligt har velat prova det eftersom jag är en stor kokos fan. Så jag försökte kokos mjöl för att förbereda detta awesome pizza och jag är så så så glad att jag gjorde. Smaken av kokos är m...

Karamell äpple kaka bröd

http://www.savynaturalista.com/2013/10/01/apple-caramel-cookie-breadApple kola kaka bröd recept:10 msk mjukt smör (jag använde saltat)2 små till medelstora äpplen skalade och tärnade (jag använde gala)¼ Kopp farinsocker1 tsk vanilj2 stora ägg1 kopp v...

Karamell äpple Nachos! Halloween recept!

Jag hoppas att ni njuta av detta så mycket som jag gjorde att göra det! (och äta den!). Det är så bra, och så lätt! Du måste ge det ett försök! Glöm inte att kolla in min YouTube-kanal för mer videor! Här är länken! :https://www.youtube.com/Channel/U...

Bakat kola äpple munkar

Jag hittade dessa begränsad upplaga karamell äpple Oreos och fick idén att baka munkar med dem! Detta är apple munkar, toppat med kolasås och karamell äpple Oreos. De är spricker med smak! Jag hoppas du gillar dem så mycket som jag gör! Happy bakning...

Karamell äppelpaj

denna karamell äppelpaj är lika läcker som den är vacker att skåda. Inspirerad av en rosett äppelpaj recept jag såg på craftster.org, och vill ge det en liten något speciellt för att höja den över resten, föddes denna karamell äppelpaj recept. Jag ex...

Karamell äppelpaj med hemlagad kola

September, vår familj gör en resa till den närliggande saltlösning mässan för en stor kväll med 4-H utställningar, midway Rider och rättvis mat. En av höjdpunkterna är den karamell äpple vi köper strax innan han lämnade för "imorgon" och nästan...

Mini godis kola äpple tebröd

dessa muffins behöver vara lagom stora på grund av godis beläggning. Jag tänkte att om jag kunde få godis beläggning på karamell äpple tebröd som de skulle se ut lite jewelly candy äpplen. :)Steg 1: Gör tjinuskisås Du kan göra detta en vecka eller tv...

Dekorerade äppelpaj fickor

Ganska, välsmakande och bärbart, dessa äppelpaj fickor är säker på att bli en hit på en barbeque!Steg 1: SkorpanFörsta saker först... bestämma om du vill göra din äppelpaj fickor de hemlagade eller snabbare, bekvämare. Om du har ont om tid, köpa färd...

Patriotiska äppelpaj fickor

med den fjärde juli precis runt hörnet, min cookie hjärna drömmer i rött, vitt och blått. Ganska, välsmakande och bärbart, dessa äppelpaj fickor är säker på att bli en hit på en barbeque!Steg 1: Första saker först... bestämma om du vill göra din äppe...