Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: Couters (armbågar)Hej igen vackra människor!

Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig själv att dela mina kunskaper med alla om rustningen visade sig vara en framgång!
Innan vi börjar vill jag bara påpeka att detta var alla en prova process, så det kan finnas några fadäser jag fast längs vägen. Jag arbetade med proportioner och inte genom exakt tal, så du kan behöva mäta saker på er själva med hjälp av din egen skala som referens. Och på tal om skalor, jag är 1,53 m lång, ganska kort! Så anse att denna rustning gjordes enligt min lilla storlek, och du kan behöva träna proportioner och göra några justeringar att skapa din egen perfekt passform.

Jag hoppas denna steg för steg handledning kommer att vara användbart och hjälpa er alla gör en mycket bättre armor än min.

Du kan kolla in min cosplay bilder av denna rustning här: (http://smicat.deviantart.com/gallery/45816651)

Och naturligtvis om du har några frågor eller synpunkter tveka inte att kontakta mig här eller maila mig på (noormarji) och jag blir mer än gärna hjälper dig med allt!

((DISCLAIMER: alla rättigheter till "Fairy Tail" anime och manga gå till dess skapare Hiro Mashima och TV Tokio))

I denna del kommer vi gå igenom att man gör det: Couters (armbåge lappar).

Material du behöver:

-Smör ark.
-Craft skum ark storlek 50 x 50 cm, helst vit.
-Ett par långa svarta strumpor.
-Limpistol.
-Metallic Silver & svart sprayfärg.
-Tjock svart markörer.
-Penna.
-Sax eller fräs.
-Bandage.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: handskar

Hej underbara människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig s...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: svärd

Hej underbara människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig s...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: bälte

Hej vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig själ...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: bröst-stycke

Hej vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig själ...

Karolina Scarlet hjärtat Kreuz Armor: Pauldrons (axlar)

Hej igen vackra människor!Så var detta min första cosplay försök någonsin, Karolina Scarlet hjärtat Kreuz rustning från anime Fairy Tail. Och eftersom jag blev frustrerad söka på internet för tutorials och hittade ingenting användbart, jag lovade mig...

Hur man gör Karolina Scarlet örhängen

Hej igen vackra människor!Detta instructable är att visa dig hur man gör örhängen av Fairy Tail Karolina Scarlet. Detta är verkligen roligt och enkelt och det kommer inte ta mer än 2 timmar att slutföra!((DISCLAIMER: alla rättigheter till "Fairy Tail...

En enkel kläder rack från 4" plast dränera armbågar

jag ville ha ett bättre sätt att hänga upp rockar i våra smala posten trappa. Jag ville också ha en plats att lagra nycklar, plånböcker och liknande. Det slog mig att plast armbågar används för avloppet kanske fungerar. Deras stora runda formen såg o...

Snabb mild Yoga för handleder, armbågar & vrister

Denna snabba 8 min mild yoga stretch rutin för handleder, fotleder, och armbågar stärker och förbättrar rörlighet i dessa viktiga lederna för avancerad yoga/kropp vikt praxis och är också en stor dynamisk warmup rutin för alla andra typer av träning....

Hur du lägger till armbåge patchar

Trendiga och funktionella-en sällsynthet för mode uttalanden. Kanske du har älskat din favorit tröja lite för mycket och nu theres lite slitage- eller värre! ett hål på armbågarna. Naturligtvis du inte skulle våga kasta ut, det är din favorit trots a...

Naturliga armbåge dreamcatcher

det hela började med Bacchus' calumet - ett rör som jag gjorde som en gåva till min bästa vänner bröllop.De var mer än nöjd med nuvarande, och mindre än ett år senare de födde en stor son.De utformade mig vara hans gudfar...Låt mig vara en kille som...

DIY armbåge patchar (Doctor Who)

Gör din egen elfte läkare tweed jacka armbåge patchar med denna snabba och enkla handledning! Jag hittade min tweed jacka på sparsamhet butik, men det saknades ett mycket viktigt element: armbåge patchar! Så, jag la min egen, och nu jag ska visa dig...

$20/20-minuters, stand-up skrivbord. Skydda dig hjärtat, tillbaka och huvudet.

Ytterligare en vecka, en annan artikel, om negativa kardiovaskulära, Muskuloskeletala och psykologiska följderna av vår (min) stillasittande livsstil. Så, för att skydda min lata och billigt själv, jag behövde en snabb, enkel och prisvärd stand-up sk...

Göra en "naturlig armbåge" bumerang

Under många år har jag varit utformningen, att göra och kasta bumeranger. I början min bommar gjordes av plywood, en billig och lätt att hantera material – allt du behöver är några plywood, ett pussel och lite slipning papper. Pojkar växer, och män v...

Gör din egen armbåge fett

Jag formulerade detta smör för armbågar-- men det kommer att lugna och mjuka upp någon patch av super torr hud, särskilt fötterna någonsin-lidande. Men du kan också använda den som ett läppbalsam eller sprida en liten mängd i ansiktet före sänggående...

Star Wars Sith Acolyte fin kostym

För att börja saker, vet jag det inte är normalt att vilja klä upp som en hotfull figur i spandex och skum pansar. Detta inlägg är för dem som driva igenom normalitet på jakt efter en massa galna roliga. Så här går du!--------------------------------...

Warrior ärkeängeln kostym med kabel kontrollerade vingar

jag gick som en ärkeängel för Halloween. Designen gjorde jag arbetat för jag (6'3 '', 170 lbs), men kan anpassas till eventuella storlek eller form beroende på vilken bevingad varelse som du skulle vilja vara. Dräkten tog ~ 40 timmar av arbete och $2...

Mr Peanut

skapat av hönsnät, mache, papper lera, epoxispackel och massor av tejp.Steg 1: Hitta en form En av de svåraste delarna tar tid att få den grundläggande formen för Mr Peanut.Steg 2: Skapa en käpp jag antar att du kunde använda köpta käpp, men det är k...

Hem gjorde BFO metalldetektor

jag läste ett par göra det själv metal detector skriva ups i webben samt en i sidan Instructables som ser ut exakt som en på en sida. Så jag bestämde mig att göra min egen också. Men jag består mest av den när jag gick för att information på webben v...

Vertikala vindkraftverk Evapotron

Evapotrons är enheter som bli av graywater genom indunstning av det. De används mest på Burning Man.Mitt mål var att skapa en Evapotron som är effektivt, lätta och oberoende av vindriktning. När jag läste th, läser jag delen där det står:Mike Roberts...