Kartong Christmas Lights WrapAlright, jag är för billigt att spendera $5 på en plastförlängning sladd wrapper att hålla min Julljus blir en trassliga mess över 11 månader i lager. Jag hade en rågad hög frakt lådor från alla min on-line gåva inköp dock, och jag var tvungen att göra något med dem ändå. Kanske är det en uppenbar lösning, men ibland de är de som får rätt av oss.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Handledning: DIY Six-Sided kartong Christmas Tree

delar jag en annan tutorial om hur man gör en DIY kartong julgran. Även om du redan har en vacker vintergröna dekorerad med glödande Christmas lights, kan du göra en av dessa för att skapa några nya minnen med din familj. Denna handledning är också f...

XBee programmerbara Christmas Lights

genom att följa dessa steg, kommer du att kunna styra en del av 50 trefärgs julbelysning trådlöst via en programmerbar XBee.Min familj har alltid varit julbelysning och skapa egna dekorationer, så när jag läser denna blog post på hur till hacka GE fä...

Cookie hus med Christmas Lights

jag hade så roligt att göra denna söta lilla hus. Absolut allt är ätliga. Jag la lite kanel till detta socker kakan degen så att det skulle lukta bra också. Min favorit del är de choklad täckt solrosfrön (Christmas lights), kransen och den smulade co...

Christmas Lights Installer Pole

vi har alla upplevt frustration försöker sträng upp julbelysning runt huset eller på gården, men mest av allt för mig, det har hängande lampor i de stora träden i min gårdsplanen. Det är därför jag byggde min Christmas Lights Installer Pole. Polen gö...

Arduino Christmas lights

Låt mig lägga till detta i början av detta... Jag gjorde några mycket stor säkerhet misstag i detta... behaga om du något med detta förstår el, hur det ska användas och hur man inte gör som jag gjorde. Det finns vissa saker är är bra... bra även... o...

Fjärrstyrning av christmas lights med eter IO24

Detta projekt omfattar både mjukvara och hårdvaraInledning:Detta var en jul ljus controller jag använde ett år att köra en uppsättning med reläer med antingen IO24-modulen som jag ville köra dem över internet. Det ursprungliga projektet slutfördes fö...

Enkel DIY Christmas Light Controller

God jul y'all!!! Jag vet att det är sällsynt att jag gör en "vänners kompatibla, men jag kommer att göra en jul instructable för dig dag. Ett tag jag har velat göra en datorstyrd jul ljus installationsprogrammet men hade inte delarna för att bygga en...

Hagelgevär skal Christmas Lights!

Mitt inträde till tävlingen Holiday är hagelgevär skal Christmas Lights! Hagelgevär skal jul ljus användes på vår julgran i år att gå vidare med temat för patroner och Jingle bells. Vänligen rösta, andel och favorit!Jag trodde inte att göra en instru...

LED Christmas Light reparera

Christmas lights är ett elände att reparera. Svåra är att hitta den lampa som är utbränd och de flesta människor gör detta genom trial and error. Om du har kanske en sträng av LED lampor som är av icke-utbytbara typ du tror allt är förlorat. Men bli...

Christmas Lights till musik med hjälp av Arduino

min fru och jag har velat skapa våra egna lampor-set-till-musikföreställning för senare semester säsonger. Inspirerad av de två Instructables nedan, beslutade vi att äntligen komma igång detta år och dekorera våra RV. Vi ville ha en allt-i-ett-styren...

Raspberry Pi musikaliska Christmas Lights

Instruktioner för en uppsättning av stjärnor som tänds upp enligt en musikalisk melodi. Konceptet är att varje stjärna representerar en anmärkning och som låten fortskrider stjärnan är associerade med den aktuella journalanteckningen tänds. Inställni...

Android Christmas Lights Controller

här är en snabb intro till mitt senaste projekt: en Android Open tillbehör-powered Julljus controller!Här föddes ur en kodning session på våra lokala Google Technology User Group. Det är en Android app som kommunicerar med en Google ADK styrelse med...

USB-drivna LED / Christmas lights

detta visar hur makten en LED eller några Julljus från USB-porten på datorn.Steg 1: Få ditt material För detta behöver du följande:Gamla USB-kabel med en manlig slut (som en extender som du kan köpa på dollar store)En LEDELLEREn gammal uppsättning av...

Göra musik kontrollerade Christmas Lights

göra musik kontrollerade julbelysning för mycket billigt. Detta använder mycket grundläggande delar. Denna idé har inte sitt ursprung av mig. Det är ett derivat av Rybitski's design ligger härhär.Steg 1: Reservdelslista -Old Speakers-Solid State-relä...

Christmas light holder

jag ville trimma ut min taklinjen med Julljus men ville inte sätta upp en miljon klipp och spendera min hela helgen gör det. Så är här hur jag gjorde några lite vikt jul ljus innehavare.Steg 1: leveranserHär är vad du behöver-Coroboard 4 x 8 ark (alt...

3 kanal arduino Powered Christmas Light Controller!

För julen i år, jag ville göra ett riktigt häftigt projekt men inte riktigt vet vad man ska göra. Som jag fick julen ljus ut att dekorera, var det en gammal trasig Christmas light timer. Jag tog isär och tittade på lågspänning kretsen. Innan detta ha...

Sista-minuten Kitty-safe kartong Christmas Tree

insåg jag att jag ville ha någon form av en julgran i år, men att vara på en stram budget detta jul och hellre spendera mina pengar på mat än ett träd som jag förmodligen glömmer att vattna (som de sista två som jag har haft detta långt efter att ha...

Vackra öl flaska Christmas lights

så det låter lite rockig, men det faktiskt visar sig ganska vackert. Allt i alla, 2.50 för lampor, 1.00 för prydnad galgar, och 1,00 för naglarna, plus vad för öl (min pojkvän vann det mesta!)Allt du behöver är:-Strand av utomhus julbelysning (målet...

Kartong Christmas Tree

Hej alla! En annan julen kommer och ingenting bättre än att fira med familj, just?Idag kommer jag dela en idé som vi hade att dekorera vårt bord.Det är mycket enkelt eftersom det använder material som kastas enkelt.Steg 1: material-Bitar av kartong-6...